fbpx

3D projekter 3D projekter Pust liv i dine produkter og ydelser med 3-D videoer og tegninger
Den rigtoge løsning for din virksomhed Kontakt os Tlf: 28 99 29 11

Skræddersyet 3D projekt

Animation 3D projekt så dine behov bliver opfyldt

Full HD eller 4k

Din video eller tegning kommer til at fremstå knivskarpt

Kreative løsninger

Vores eksperter laver unikke videoer, netop til din projekt.

Vores service

Hvad vi tilbyder indenfor 3D

Sælg dit brand på en stilren og letforståelig måde med en 3D video eller tegning. 

3D videoer

3D tegninger

App presenter

3D ejendom

3D videoer

Mange produkter kan være svære at forklare med ord. 3D produktfilm kan gøre selv de mest komplekse produkter til en letforståelige størrelse. Vi laver realistiske renderinger, så forklaringen ikke går på kompromis med dit egentlige produkt, og sørger for alt fra eventuel voice-over til baggrundsmusik, så det står knivskarpt.

Vi kan for eksempel lave en rendering af en bygning eller et elektronisk udstyr, der præsenterer dit produkt forståeligt og stilrent.  

tab_03-1
tab_01-2
tab_01-3
tab_06-1
tab_02-2

3D tegninger

Vi laver 3D tegninger, der kan bruges til produktion, 3D print eller andet. Vi laver en realistisk rendering af din idé eller dit produkt, der opfylder alle dine ønsker.

Hvis dit projekt er kompliceret, kan det være nødvendigt at få lavet flere tegninger, der så kan forstås hver for sig og kan samles til en såkaldt CAD assembly – på den måde kan du få et overblik over det samlede produkt samt de enkelte enheder.

tab_06-1
tab_02-2

App presenter

Den letteste måde at forklare en App er ved give kunden mulighed for at afprøve den. Faktum er bare, at man tit bliver nødt til at præsentere appen på anden vis, og her er en 3D video perfekt. Vi kan illustrere præcis, hvad din app tilbyder, og hvordan dine kunder kan bruge den med stilren og letforståelig 3D animation.

Potentielle kunder vil komme så tæt på at prøve appen uden egentlig at gøre det, og de vil huske oplevelsen fremstillet i videoen.

3D Ejendomme

Vi kan lave 3D renderinger af kommende eller færdigbyggede ejendomme. Lige meget hvad, er det ekstremt nyttigt med såkaldte 3D ejendomme, da du kan nå ud til langt flere potentielle kunder hermed.

Helt konkret kan du øge din eksponering med over 200 procent. Undersøgelser viser desuden, at du vil opnå hurtigere salg og kortere liggetid, og dine kunder sætter pris på muligheden.

tab_03-1
tab_01-2
tab_01-3

Få en gratis rådgivning nu!

Lad os tage en snak om, hvad vi kan gøre for dig og din online identitet. Vi kan fortælle dig om diverse muligheder, og hvorledes netop din virksomhed burde gå fremad i dagens marked.

Tidligere arbejde

Se hvilke fantastiske projekter vi har lavet før

Fordele

Derfor skal du vælge Meseo

Når du får lavet 3D projekter hos Meseo er du sikret en tryg købsproces og resultater for pengene. 

Komplet ejerskab

Vores kunder ejer alt fra skitser til de færdige produkter.

Datadrevne produkter

Vores produkter er altid baseret på relevante data. 

Professionelt design

Dygtige og fagerfarne specialister udarbejder stilrene produkter skræddersyet dit brand.

Klare aftaler

Du vil ikke møde nogen uforudsete omkostninger, når du samarbejder med Meseo.

Enkel og hurtig proces

Det er afgørende, at du føler dig forstået og hørt igennem hele processen.

Medieoptimeret

Vores 3D projekter bliver optimeret de medier, de skal bruges til, så du maksimerer konvertering. 

Flere fordele

Hvorfor 3D animation

Med realistiske 3D renderinger kan man ofte langt nemmere fremvise kernen af produktet end med et fysisk kamera. Vi kan nå helt ned til de mindste detaljer samt adskille og forklare de forskellige komponenter på en flot og overskuelig måde. Vi designer det hele helt fra bunden, så du får et unikt resultat, der er skræddersyet din virksomhed. 

home-4_01-1
home-4_01-2
Vores Proces

Du skal være tilfreds med resultatet,

God dialog

Vi lægger ud med en samtale, hvor vi snakker om projektets målgruppe og budskab samt ideer til stilart og udformning. 

Udkast

Vi laver skitser, skriver manuskript og laver et udkast, der fremviser stilen og eventuel voice-over. Sammen går vi igennem udkastet, så vi kan ordne eventuelle korrektioner. 

Produktion

Vi producerer dit projekt. Vi inkorporer dine behov og ønsker og leverer et skræddersyet produkt til dig.

Respons

Du vil endnu have mulighed for at komme med forslag og rettelser, så du er helt tilfreds med det færdige produkt.

Kunde udtalelser

Vi samler på fremragende anmeldelser

På basis af 40 bedømmelser.
Lasse M. K.
Lasse M. K.
2022-03-21
Bekræftet
Glad kunde af Meseo Meseo er et super professionelt firma. jeg er yderst tilfreds med alt det vi har fået lavet, af dem og har kun haft gode oplevelser med Meseo, kan klart anbefales!
Micheal Hertz
Micheal Hertz
2022-03-15
Bekræftet
Kompetent analyse arbejde Kompetent analyse arbejde, med en konkret eksekveringsplan. Vi har haft en fremragende oplevelse, med et fagligt stærkt rådgivningsforløb. Hele Meseo's team, har leveret over forventninger og vi kunne ikke være mere glade for samarbejdet. 🤩
Kjeld Buhl
Kjeld Buhl
2022-03-12
Bekræftet
Vi har hos Saffron Vi har hos Saffron, haft fornøjelsen af at samarbejde med Meseo i månedvis nu, og har været yderst tilfredse. Kompetente medarbejdere som er proaktive og følger op på tingene. Det er vi glade for !
Bjarne
Bjarne
2022-03-07
Bekræftet
Vi har nu samarbejdet med Meseo i 1,5… Vi har nu samarbejdet med Meseo i 1,5 år, og det har været en suveræn oplevelse og en fed rejse sammen med dem. De har hjulpet os med SEO, Google ads, Webshop, administrering af Sociale medier samt logo. Samarbejdet har virket som det skulle, og jeg har følt mig godt klædt på til min vækstrejse. Under mit forløb har jeg været på besøg på deres kontor 2 gange, og sikke en måde de tager imod en. Professionelt hele vejen igennem.
Simon Simon
Simon Simon
2022-03-02
Bekræftet
Vi har nu samarbejdet med Meseo i 1,5… Jeg havde en fornøjelse at arbejde på et projekt sammen med Meseo, hvor vi i fællesskab skulle levere en stor løsning til en kunde. De var grundige, punktlige, fagligt dygtige og bidragede med deres erfaring og arbejdskraft i hele processen.
Morten
Morten
2022-02-25
Bekræftet
Top professionelt team Top professionelt team, planlægning, sparring & rådgivning i topklasse. Jeg kan varmt anbefale at samarbejde med Meseo, de ved hvad de laver og er specialister indenfor deres felt.
Martin M. Denard
Martin M. Denard
2022-02-13
Bekræftet
Efter mange forsøg på at løse mine… Efter mange forsøg på at løse mine udfordringer online, så havde jeg de bedste resultater og oplevelser med Meseo! Aldrig har jeg oplevet bedre resultat, samt at opleve gensidig gnist fra mandskabet hos Meseo. Kan klart anbefales til alle andre.
ida S.
ida S.
2022-02-05
Bekræftet
Jeg har arbejdet sammen med Meseo i… Jeg har arbejdet sammen med Meseo i knapt 2 år, hvor de har varetaget min søgemaskineoptimering (SEO), Mathias og Meseo generelt har været en uundværlig brik i vores marketingsvækst det seneste års tid. Jeg har anbefalet deres arbejde til venner og bekendte i mit netværk som også er selvstændige, da dygtige webbureauer er i undertal i disse dage. De har været med til at vækste vores organiske besøgende fra næsten ingen, til op imod 2-3 tusinde besøgende fast månedligt, hvilket er utroligt mange ift. hvad vi troede var muligt for vores lille biks. Udover SEO arbejdet, har de faglig erfaring og netværk indenfor alt hvad der har med marketing og vækst at gøre, så det har også været en stor hjælp for os at have nogen at spørge om alt fra email marketing til anbefaling indenfor visitkort design mv. Overordnet set har vi lært meget igennem vores forløb, og det har bestemt været tiden og pengene værd at blive samarbejdspartner herinde. Tak for det!
Luu Ninh
Luu Ninh
2022-02-04
Bekræftet
Super service og et endnu bedre… Super service og et endnu bedre produkt. Dette er bestemt ikke sidste gang at jeg bruger dem.
contacts_01-1
contacts_01-2
contacts_01-3
contacts_01-4
contacts_01-5
Kontakt os

Vil du i kontakt med os?

Kontakt os for en snak om dine behov og ønsker i dag. Ring gerne til os, send en e-mail eller udfyld kontaktformularen, så vender vi straks tilbage til dig.