3D videor

Fremvis dit produkt med en 3D video

Ønsker du en kreativ og spændene måde at fremvise dit produkt? 3D videoer er netop svaret så

Hos Meseo udarbejder vi en del slags 3D videoer. Vi tilbyder, 3D produkt billeder, video produktfremvisninger, Hus fremvisninger i 3d og meget mere. 

Kun fantasien sætter grænser. Alt kan laves i 3D og vi kan tilbyde en række services der gør det nemmere for din kunder at forstå dit produkt eller koncept. 

3D video

Se herunder nogle af vores content som har hjulpet vores kunder med at få vækst på en ny og kreativ måde ​

X3 bar

X3 Bar skulle bruge en video der presenterede deres innovative og moderne træningsudstyr

Ren strand produkt

Ren strand tager kampen op med skraldet på de danske strande, Med deres innovative produkt

Estate nordsjælland

Estate Nordsjælland ønskede at fremvise et hus i Coronatiden med en unik 3D house tour video

Læs om vores overskuelige proces ved 3D videoer

Videoer og tegninger kræver meget arbejde, erfaring og ekspertise. Vi står for alt det bagvedliggende arbejde, så du kan fokusere på din egen virksomhed. Vi har udarbejdet en enkel proces som gør det nemt for dig at komme igang med en 3D video hos os.

Dialog

Meseo og kunden holder et møde hvor vi snakker om din virksomhed, Hvad du ønsker og hvilket resultat du gerne vil have.

Opstart

Efter vi ved hvad du ønsker, starter vi med at udvikle og udarbejde projektet efter dine ønsker og behov

Gennemgang

Efter produktionen gennemgår vi produktet med dig, hvorvidt vi laver de nødvendige små rettelser, så produktet er 100% efter dine ønsker og behov.

Lancering

Efter gennemgangen af produktet, lancere aflevere vi det i de ønskede formater og giver dig tips til hvordan du bedst muligt kan gøre brug af det.

3D plan tegninger og videoer

Overrask dine kunder med professionel plan tegninger​

Dit marketingmateriale siger meget om din virksomhed, og om du bruger dem på nettet, i brochurer eller på reklametavler, er Meseo her for at sikre, at det du præsenterer bliver gjort på den bedst mulige måde. Vi laver 3D-tegninger af hus, plantegninger, produkter og meget mere. Vores 3D tegninger er moderne og perfekte til at overraske en eventuel køber. 

3D produkt videoer

Brug 3D videoer til at forklare og fremvise dit produkt​

Vi hjælper virksomheder med at løfte deres videopræsentationer med højkvalitets 3D-animeret produkt videoer. Med vores erfaring og ekspertise inden for disse områder og hårdt arbejde kan vi 3D visualisere enhver idé og enhver produkt, så du på bedst mulig måde kan præsentere dit produkt for verdenen

Vi hjælper dig med at kommunikere dit budskab tydeligt med vores 3D-videoer. Med disse videoer bringer vi detaljerne i spidsen, så du kan være præcis i din besked og forhindre enhver miskommunikation. Vi tror på at skabe et varigt indtryk og forbedre dit brands image med den rigtige historie

Animationsvideoer

Brug animationsvideoer til at nå dit publikum på en ny og moderne måde​

 

Animationsvideoer er blevet vildt populært de sidste par år, hvilket ikke er tilfældigt. De er blevet så anerkendte fordi de er en ekstremt effektiv markedsføringsstrategi.

I verdenen for videomarkedsføring er der mange forskellige slags videoer, hvor en af de mest populære er animationsvideoer (også kaldt explainer-videos). Det er korte videoer som forklarer eller præsenterer noget om en virksomhed.

Den kan omhandle hele din virksomhed, eller blot en ud af mange services som du tilbyder. De kan fremvise et nyt tilbud eller service som i nu tilbyder, eller fortælle om dit brand og historie.

3d-video
Hvad siger vores kunder?

Vi samler på fremragende anmeldelser

Herunder kan du læse nogle af vores anmeldelser fra vores tideligere kunder. Vi ser frem til at se din virksomhedsnavn blandt resten af  vores tilfredse kunder 

Gulvservice Odder
Gulvservice Odder
2021-01-02
Jeg har været super tilfreds med Meseo, deres produkt, og i særdeleshed deres friske, kompetente, søde og glade medarbejdere! Jeg føler mig super behandlet, opdateret, og har været inde over processen hele vejen - der er styr på de vigtige ting som tilbud,kontrakter, aftaler osv. Jeg er helt tryg og glad for mit valg af webbureau! Mine varmest anbefalinger til Meseo 🙂
Montage og tilsyn
Montage og tilsyn
2021-01-02
god og grundig service. Tak til Mathias som hjalp mig igennem process. overordnet super glad for min nye side
Emil
Emil
2020-11-16
Meseo laver et fantastisk produkt! Kan klart anbefales!
Christian J
Christian J
2020-11-16
Rigtig god service, venlige medarbejder og et super udfald. Fuldt ud tilfreds 🙂
Anahit
Anahit
2020-11-14
Yad H Shwan
Yad H Shwan
2020-11-14
Jeg har selv været utrolig bange for, at springe ud til andre leverandør, da jeg er bange for at de ikke lever op til mine standarder... Men hos Meseo, har jeg virkelig ikke været skuffet, fra deres førstehåndsindtryk, deres samarbejdes metode og deres professionelle være måde!! Kan varmt anbefales, og man bliver taget godt hånd om hos dem. De svarer døgnet rundt, og er meget forstående! Vil igen sige tusind tak for sidst, og måske kommer der flere køb i fremtiden?? Hilsen/Best regards Mr. Shwan
Hans Kristian
Hans Kristian
2020-11-02
Jeg har brugt Meseo til rådgivning omkring SEO og grafisk materiale, og må sige jeg er meget tilfreds med hvordan tingene bliver leveret og forklaret.
Thomsens anlægsgartnere
Thomsens anlægsgartnere
2020-09-04
Har ikke mødt nogle virksomheder som har ydet lige så god service som Meseo. Jeg fik lavet en hjemmeside hos dem. Her brugte de vildt god tid på at høre mine ideer samt komme med deres egen. Hjemmesiden blev 100 gange bedre end jeg kunne have forestillet mig:) Super godt produkt samt service hos Meseo. Kan klar anbefales
Victor Byskou
Victor Byskou
2020-08-10
Kan kunne anbefale MESEO, super god service og høj kvalitet i alt de laver og leverer. Varm anbefaling herfra!
Bo Karlssen
Bo Karlssen
2020-08-10
Fik mig en god video der var bedre end jeg kunne forestille mig!

Garik Haldrup

SEO og Hjemmeside ekspert

” Har du brug for en løsning der faktisk kan levere et resultat som kan betale sig? Jeg er en af medstifterne af Meseo.dk og jeg står klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og projekter”

Garik Haldrup

SEO og Hjemmeside ekspert 

” Har du brug for en løsning der faktisk kan levere et resultat som kan betale sig? Jeg er en af medstifterne af Meseo.dk og jeg står klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og projekter”

Scroll to Top