Slide follow Nå til tops på google
og øg din omsætning
BOOK GRATIS MØDE +45 30 20 44 20
Services

Løsninger over forventningerne

We are specialists in both economics and information technologies and we apply our full range of talent to creating the perfect solution for each client’s needs.

SEO

tekstforfatning

Linkbuilding

Lokalt SEO

Teknisk SEO

tab_06-1
tab_02-2

SEO

SEO eller Search Engine Optimization (søgemaskineoptimering) er et begreb, der dækker kunsten at tilegne sig høje placeringer blandt søgemaskinernes ”gratis” pladser – dvs. alle de pladser, der ikke er betalt for. Her kigger man på de faktorer, som søgemaskinerne rangerer hjemmesider efter. Det vil især være google, man har fokus på, da det er langt den største søgemaskine. SEO indbefatter blandt andet hjemmesidetekster, der er velskrevne og benytter sig af ofte søgte ord og sætninger; webdesign der er hurtigt og brugervenligt; linkbuildning for at opnå favorisering af Googles algoritmer. Alt dette kommer vi ind på i de andre underafsnit.

Med professionel SEO kan du få de googleplaceringer, du altid har drømt om. Desværre ser man ofte en halvhjertet udførelse, hvor SEO-arbejdet kommer til at kompromittere din hjemmesides indhold uden egentlig at gøre noget godt for dine placeringer. Hos Meseo bliver SEO organisk integreret i din hjemmeside, og vi giver dig løbende SEO-optimering, så du fortsat vil tiltrække nye kunder.

tab_06-1
tab_02-2

Tekstforfatning

Teksterne på din hjemmeside skal være unikke, velskrevne og relevante. Sammen med designet er din hjemmesides tekster det mest iøjnefaldende og skal sidde lige i skabet for at holde brugerens interesse og øge chancerne for konvertering. Desværre er det ikke kun mennesker, dine tekster skal henvende sig til. Også søgemaskinernes algoritmer er skarpe kritikere – selvom de ikke vurderer kvalitet helt på samme måde som os dødelige.

Meseo er eksperter i at skrive tekster til både algoritmer og mennesker. For at nå til tops på Google er det vigtigt at have unikke tekster, der inkorporerer relevante søgeord og sætninger, men desværre ser man rigtig ofte, at dette kompromitterer kvaliteten, fordi det ikke er gjort ordentligt. Mange SEO-tekster lyder som om de er skrevet af robotter, og det skubber kunderne væk. Hos Meseo har vi et hold af SEO-trænede tekstforfattere, der forstår at skrive korrekt, professionelt og med personlighed, der afspejler din virksomhed. Vi inkorporerer SEO organisk i teksten, så dine brugere ikke lægger mærke til – og så Googles robotter netop lægger mærke til det. 

tab_02-2

Linkbuilding

Linkbuilding er et af de elementer inden for SEO, der vægter højest i din googleplacering. Linkbuilding går ud på at få andre hjemmesider til at linke til din egen hjemmeside for således at opbygge autoritet hos googles algoritme og blive højere rangeret. Det handler dog ikke kun om antal af links, men også kvaliteten af de hjemmesider, der linker til dig, da for eksempel en masse links fra utroværdige hjemmeside vil skade dit omdømme og dine placeringer. Det handler om at få gode referencer og links fra eksempelvis kunder, samarbejdspartnere, blogindlæg, linkkataloger mm. 

Hos Meseo sørger vi for at skabe en linkprofil, der udelukkende består af kvalitetslinks. Du kommer ikke til at få en masse links på én gang, da det også skaber utroværdighed hos google, men vi vil løbende give dig henvisninger fra gode, troværdige kilder, der kan opbygge og senere bibeholde en stærk placering. Vi sikrer, at du udelukkende får kvalitetslinks, der forstærker dit online omdømme blandt både søgemaskiner og kunder. 

tab_02-1
tab_02-2

Lokalt SEO

Lokalt SEO gør sig særligt gældende for alle, der driver virksomheder med rødder i lokalsamfundet. Hvis du for eksempel har en fysisk forretning, er det vigtigt at knytte din online tilstedeværelse til dit nærområde. Over 50% af lokale kunder benytter sig af lokale søgninger for at finde forretninger, og knap 80% af mobile lokalsøgninger ender med et besøg i forretningen. Det er altså vigtigt at ligge i toppen, når potentielle kunder for eksempel søger ”Håndværker Aarhus” eller ”Frisør Randers”.

Det er her vi kommer ind. Meseo arbejder strategisk og målrettet med lokal SEO og kan tilbyde høje lokale placeringer – både i dit nærområde men også i de vigtige omkringliggende byer. Vi har mange metoder, når vi opnår dette, og vil blandt andet:

  • Optimere din hjemmeside med målrettet tekstforfatning, der inkorporerer lokalmiljøet.
  • Oprette en Google My Business profil, så din hjemmeside dukker op i lokale søgninger og gør det nemmere for potentielle kunder at kontakte dig.
  • Placere din virksomhed på Googles landkort, så både algoritmen og kunden kan finde din lokation
tab_02-2

Teknisk SEO

Teknisk SEO indbefatter at få domæner, JavaScript, URL’er, serverteknik, HTML mm. til at spille sammen for at optimere din googleplacering. Det kan for eksempel handle om at inkorporere de relevante søgeord i metatekster, strukturere overskrifter og interne links hensigtsmæssigt, benytte relevante og unikke tekster (læs mere under ”Tekstforfatning”) og sikre en hurtig og brugervenlig hjemmeside. Hvis resultatet er ordentligt, vil optimeringen af disse ting resultere i en relevant og unik hjemmeside, som både dine kunder og søgemaskinerne kommer til at sluge råt. 


Meseo logo png white

Er du tilfreds med din nuværende Googleplacering?

Indtast dit domæne og modtag din nuværende placeringer på google samt en gratis analyse af din hjemmeside.

Fremadrettet optimering

Et samarbejde med resultater nu og fremover

Hos Meseo kan du ikke bare få SEO til markedet i dag, men bliver også tilbudt en fast tilknyttet specialist, der vil tage sig af SEO på din hjemmeside fremadrettet. Vi vil i et samarbejde med dig vedligeholde og forbedre din hjemmeside, så den kan vokse og altid være på forkant med tidens SEO-standarder. Det indbefatter vedligeholdelse af teknisk SEO, tekstforfatning, linkbuilding, blogindlæg og meget mere. 

Hvad du får

SEO med hele pakken

Vi er eksperter i SEO og ved, hvad der fungerer. Din hjemmesides SEO-optimering bliver tilpasset din virksomhed, så du står stærkt i forhold til dine konkurrenter. Et samarbejde med os betyder blandt andet:

Målbare resultater

Månedlig rapportering

On- og Off page SEO

Google My Business

Mobilvenligt SEO

Call to action

Lokale Kunder

Google Ping

Markedsføring meseo.dk
macbook-2
Group10
Hvorfor SEO

Hvem er SEO relevant for?

SEO er relevant for alle, der driver forretning online. Spørgsmålet er ikke, hvem der burde benytte SEO, men hvem du burde gå til for at optimere dine placeringer. Vi tror på, at Meseo er svaret. Vi kan give dig en gratis analyse og et uforpligtende tilbud samt vise vores tidligere resultater, så du føler dig tryg ved at indgå i et samarbejde med os. 

Strategi

Vejen til succes med SEO

Man opnår ingen resultater uden den rette strategi. Derfor vil Meseo grundigt planlægge din virksomheds vej til topplaceringer på søgemaskinerne.

Strategi

Ud fra analysen laver i en strategi, der vil få dig til tops inden for de relevante og ønskede søgeord. Vi gennemgår strategien med dig, så du er tilfreds med planen og kan følge med i processen.

Analyse

Vi udarbejder en analyse af din hjemmeside igennem en tæt dialog med dig om, hvilke resultater du ønsker. På den måde kan vi vurdere, hvordan det står til, og hvor diverse fokuspunkter skal være.

Eksekvering

Nu sætter vi vores hold i gang med at inkorporere SEO på din hjemmeside. Vi skaber professionelle og unikke tekster, gode og målrettede links, holdbar og relevant infrastruktur og meget mere.

image-layers-3-01
image-layers-3-02
image-layers-3-03
image-layers-3-04
image-layers-3-05
image-layers-3-06

Optimering

Vi vil løbende optimere siden samt sørge for at holde den opdateret med søgemaskinernes algoritmer, så du altid vil stå stærkt blandt dine konkurrenter.

Rapport

Du vil månedligt få en letforståelig og gennemsigtig rapport af vores resultater. Vi indgår i en tæt dialog med dig, så du forstår processen og kan have input til arbejdet.

Support

Du vil altid have mulighed for at stille spørgsmål, komme med input og følge med i vores fortsatte SEO-optimering af din hjemmeside. Vi løser problemerne, hvis der skulle opstå nogen med hjemmesiden.
Kunde udtalelser

Vi samler på fremragende anmeldelser

På basis af 15 bedømmelser.
Tobias Kristensen
Tobias Kristensen
2021-01-28
Bekræftet
Jeg har ikke en finger og sætte på teamet bag Meseo, virkelig godt produkt jeg har fået fra dem. Mvh MultiHaver
Christoffer B
Christoffer B
2021-01-13
Bekræftet
Yderst professionelt team og imponerende resultater. Kan varmt anbefales
Gulvservice Odder
Gulvservice Odder
2021-01-02
Bekræftet
Jeg har været super tilfreds med Meseo, deres produkt, og i særdeleshed deres friske, kompetente, søde og glade medarbejdere! Jeg føler mig super behandlet, opdateret, og har været inde over processen hele vejen - der er styr på de vigtige ting som tilbud,kontrakter, aftaler osv. Jeg er helt tryg og glad for mit valg af webbureau! Mine varmest anbefalinger til Meseo 🙂
Emil
Emil
2020-11-16
Bekræftet
Meseo laver et fantastisk produkt! Kan klart anbefales!
Christian J
Christian J
2020-11-16
Bekræftet
Rigtig god service, venlige medarbejder og et super udfald. Fuldt ud tilfreds 🙂
Yad H Shwan
Yad H Shwan
2020-11-14
Bekræftet
Jeg har selv været utrolig bange for, at springe ud til andre leverandør, da jeg er bange for at de ikke lever op til mine standarder... Men hos Meseo, har jeg virkelig ikke været skuffet, fra deres førstehåndsindtryk, deres samarbejdes metode og deres professionelle være måde!! Kan varmt anbefales, og man bliver taget godt hånd om hos dem. De svarer døgnet rundt, og er meget forstående! Vil igen sige tusind tak for sidst, og måske kommer der flere køb i fremtiden?? Hilsen/Best regards Mr. Shwan
Hans Kristian
Hans Kristian
2020-11-02
Bekræftet
Jeg har brugt Meseo til rådgivning omkring SEO og grafisk materiale, og må sige jeg er meget tilfreds med hvordan tingene bliver leveret og forklaret.
Thomsens anlægsgartnere
Thomsens anlægsgartnere
2020-09-04
Bekræftet
Har ikke mødt nogle virksomheder som har ydet lige så god service som Meseo. Jeg fik lavet en hjemmeside hos dem. Her brugte de vildt god tid på at høre mine ideer samt komme med deres egen. Hjemmesiden blev 100 gange bedre end jeg kunne have forestillet mig:) Super godt produkt samt service hos Meseo. Kan klar anbefales
Victor Byskou
Victor Byskou
2020-08-10
Bekræftet
Kan kunne anbefale MESEO, super god service og høj kvalitet i alt de laver og leverer. Varm anbefaling herfra!
contacts_01-1
contacts_01-2
contacts_01-3
contacts_01-4
contacts_01-5
Kontakt os

Vil du i kontakt med os?

Kontakt os for en snak om dine behov og ønsker i dag. Ring gerne til os, send en e-mail eller udfyld kontaktformularen, så vender vi straks tilbage til dig.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål om SEO

Hvad koster SEO?

Prisen på SEO afhænger af, hvor meget vi skal gøre for dig. Kontakt os gerne, og vi kan lave en analyse af din hjemmeside og give dig et uforpligtende tilbud på dine ønsker

Hvorfor dukker min hjemmeside ikke op på Google?

Hvis din hjemmeside ikke dukker op på Google, er det enten fordi, at den ikke er SEO-optimeret endnu eller har dårlig eller forældet SEO. Vi kan lave en analyse af din hjemmeside og tjekke hvorfor.

Er SEO nødvendigt for mig?

Søgemaskinerne er den primære kilde, der bliver brugt til at finde frem til nye hjemmesider og online forretninger. Det er derfor essentielt at have en SEO-optimeret hjemmeside, hvis man vil stå stærkt i dagens online marked.