fbpx

Slide follow Nå til tops på google
og øg din omsætning
BOOK GRATIS MØDE +45 30 20 44 20
Meseo logo png white

Er du ikke tilfreds med din nuværende Googleplacering?

Indtast dit domæne og modtag din nuværende placeringer på google samt en gratis analyse af din hjemmeside.

home-3_slider-02
Hvorfor SEO

Hvem er SEO relevant for?

SEO er relevant for alle, der driver forretning online. Spørgsmålet er ikke, hvem der burde benytte SEO, men hvem du burde gå til for at optimere dine placeringer. Vi tror på, at Meseo er svaret. Vi kan give dig en gratis analyse og et uforpligtende tilbud samt vise vores tidligere resultater, så du føler dig tryg ved at indgå i et samarbejde med os. 

Services

Løsninger over forventningerne

We are specialists in both economics and information technologies and we apply our full range of talent to creating the perfect solution for each client’s needs.

SEO

tekstforfatning

Linkbuilding

Lokalt SEO

Teknisk SEO

tab_02-1-2
tab_02-2

SEO

SEO eller Search Engine Optimization (søgemaskineoptimering) er et begreb, der dækker kunsten at tilegne sig høje placeringer blandt søgemaskinernes ”gratis” pladser – dvs. alle de pladser, der ikke er betalt for. Her kigger man på de faktorer, som søgemaskinerne rangerer hjemmesider efter. Det vil især være google, man har fokus på, da det er langt den største søgemaskine. SEO indbefatter blandt andet hjemmesidetekster, der er velskrevne og benytter sig af ofte søgte ord og sætninger; webdesign der er hurtigt og brugervenligt; linkbuildning for at opnå favorisering af Googles algoritmer. Alt dette kommer vi ind på i de andre underafsnit.

Med professionel SEO kan du få de googleplaceringer, du altid har drømt om. Desværre ser man ofte en halvhjertet udførelse, hvor SEO-arbejdet kommer til at kompromittere din hjemmesides indhold uden egentlig at gøre noget godt for dine placeringer. Hos Meseo bliver SEO organisk integreret i din hjemmeside, og vi giver dig løbende SEO-optimering, så du fortsat vil tiltrække nye kunder.

tab_06-1
tab_02-2

Tekstforfatning

Teksterne på din hjemmeside skal være unikke, velskrevne og relevante. Sammen med designet er din hjemmesides tekster det mest iøjnefaldende og skal sidde lige i skabet for at holde brugerens interesse og øge chancerne for konvertering. Desværre er det ikke kun mennesker, dine tekster skal henvende sig til. Også søgemaskinernes algoritmer er skarpe kritikere – selvom de ikke vurderer kvalitet helt på samme måde som os dødelige.

Meseo er eksperter i at skrive tekster til både algoritmer og mennesker. For at nå til tops på Google er det vigtigt at have unikke tekster, der inkorporerer relevante søgeord og sætninger, men desværre ser man rigtig ofte, at dette kompromitterer kvaliteten, fordi det ikke er gjort ordentligt. Mange SEO-tekster lyder som om de er skrevet af robotter, og det skubber kunderne væk. Hos Meseo har vi et hold af SEO-trænede tekstforfattere, der forstår at skrive korrekt, professionelt og med personlighed, der afspejler din virksomhed. Vi inkorporerer SEO organisk i teksten, så dine brugere ikke lægger mærke til – og så Googles robotter netop lægger mærke til det. 

tab_02-2

Linkbuilding

Linkbuilding er et af de elementer inden for SEO, der vægter højest i din googleplacering. Linkbuilding går ud på at få andre hjemmesider til at linke til din egen hjemmeside for således at opbygge autoritet hos googles algoritme og blive højere rangeret. Det handler dog ikke kun om antal af links, men også kvaliteten af de hjemmesider, der linker til dig, da for eksempel en masse links fra utroværdige hjemmeside vil skade dit omdømme og dine placeringer. Det handler om at få gode referencer og links fra eksempelvis kunder, samarbejdspartnere, blogindlæg, linkkataloger mm. 

Hos Meseo sørger vi for at skabe en linkprofil, der udelukkende består af kvalitetslinks. Du kommer ikke til at få en masse links på én gang, da det også skaber utroværdighed hos google, men vi vil løbende give dig henvisninger fra gode, troværdige kilder, der kan opbygge og senere bibeholde en stærk placering. Vi sikrer, at du udelukkende får kvalitetslinks, der forstærker dit online omdømme blandt både søgemaskiner og kunder. 

tab_02-1
tab_02-2

Lokalt SEO

Lokalt SEO gør sig særligt gældende for alle, der driver virksomheder med rødder i lokalsamfundet. Hvis du for eksempel har en fysisk forretning, er det vigtigt at knytte din online tilstedeværelse til dit nærområde. Over 50% af lokale kunder benytter sig af lokale søgninger for at finde forretninger, og knap 80% af mobile lokalsøgninger ender med et besøg i forretningen. Det er altså vigtigt at ligge i toppen, når potentielle kunder for eksempel søger ”Håndværker Aarhus” eller ”Frisør Randers”.

Det er her vi kommer ind. Meseo arbejder strategisk og målrettet med lokal SEO og kan tilbyde høje lokale placeringer – både i dit nærområde men også i de vigtige omkringliggende byer. Vi har mange metoder, når vi opnår dette, og vil blandt andet:

  • Optimere din hjemmeside med målrettet tekstforfatning, der inkorporerer lokalmiljøet.
  • Oprette en Google My Business profil, så din hjemmeside dukker op i lokale søgninger og gør det nemmere for potentielle kunder at kontakte dig.
  • Placere din virksomhed på Googles landkort, så både algoritmen og kunden kan finde din lokation
tab_02-2

Teknisk SEO

Teknisk SEO indbefatter at få domæner, JavaScript, URL’er, serverteknik, HTML mm. til at spille sammen for at optimere din googleplacering. Det kan for eksempel handle om at inkorporere de relevante søgeord i metatekster, strukturere overskrifter og interne links hensigtsmæssigt, benytte relevante og unikke tekster (læs mere under ”Tekstforfatning”) og sikre en hurtig og brugervenlig hjemmeside. Hvis resultatet er ordentligt, vil optimeringen af disse ting resultere i en relevant og unik hjemmeside, som både dine kunder og søgemaskinerne kommer til at sluge råt. 


Hvad du får

SEO med hele pakken

Vi er eksperter i SEO og ved, hvad der fungerer. Din hjemmesides SEO-optimering bliver tilpasset din virksomhed, så du står stærkt i forhold til dine konkurrenter. Et samarbejde med os betyder blandt andet:

Målbare resultater

Månedlig rapportering

On- og Off page SEO

Google My Business

Mobilvenligt SEO

Call to action

Lokale Kunder

Google Ping

Markedsføring meseo.dk
Strategi

Vejen til succes med SEO

Man opnår ingen resultater uden den rette strategi. Derfor vil Meseo grundigt planlægge din virksomheds vej til topplaceringer på søgemaskinerne.

Strategi

Ud fra analysen laver i en strategi, der vil få dig til tops inden for de relevante og ønskede søgeord. Vi gennemgår strategien med dig, så du er tilfreds med planen og kan følge med i processen.

Analyse

Vi udarbejder en analyse af din hjemmeside igennem en tæt dialog med dig om, hvilke resultater du ønsker. På den måde kan vi vurdere, hvordan det står til, og hvor diverse fokuspunkter skal være.

Eksekvering

Nu sætter vi vores hold i gang med at inkorporere SEO på din hjemmeside. Vi skaber professionelle og unikke tekster, gode og målrettede links, holdbar og relevant infrastruktur og meget mere.

EOSR9593

Optimering

Vi vil løbende optimere siden samt sørge for at holde den opdateret med søgemaskinernes algoritmer, så du altid vil stå stærkt blandt dine konkurrenter.

Rapport

Du vil månedligt få en letforståelig og gennemsigtig rapport af vores resultater. Vi indgår i en tæt dialog med dig, så du forstår processen og kan have input til arbejdet.

Support

Du vil altid have mulighed for at stille spørgsmål, komme med input og følge med i vores fortsatte SEO-optimering af din hjemmeside. Vi løser problemerne, hvis der skulle opstå nogen med hjemmesiden.
Kunde udtalelser

Vi samler på fremragende anmeldelser

På basis af 40 bedømmelser.
Lasse M. K.
Lasse M. K.
2022-03-21
Bekræftet
Glad kunde af Meseo Meseo er et super professionelt firma. jeg er yderst tilfreds med alt det vi har fået lavet, af dem og har kun haft gode oplevelser med Meseo, kan klart anbefales!
Micheal Hertz
Micheal Hertz
2022-03-15
Bekræftet
Kompetent analyse arbejde Kompetent analyse arbejde, med en konkret eksekveringsplan. Vi har haft en fremragende oplevelse, med et fagligt stærkt rådgivningsforløb. Hele Meseo's team, har leveret over forventninger og vi kunne ikke være mere glade for samarbejdet. 🤩
Kjeld Buhl
Kjeld Buhl
2022-03-12
Bekræftet
Vi har hos Saffron Vi har hos Saffron, haft fornøjelsen af at samarbejde med Meseo i månedvis nu, og har været yderst tilfredse. Kompetente medarbejdere som er proaktive og følger op på tingene. Det er vi glade for !
Bjarne
Bjarne
2022-03-07
Bekræftet
Vi har nu samarbejdet med Meseo i 1,5… Vi har nu samarbejdet med Meseo i 1,5 år, og det har været en suveræn oplevelse og en fed rejse sammen med dem. De har hjulpet os med SEO, Google ads, Webshop, administrering af Sociale medier samt logo. Samarbejdet har virket som det skulle, og jeg har følt mig godt klædt på til min vækstrejse. Under mit forløb har jeg været på besøg på deres kontor 2 gange, og sikke en måde de tager imod en. Professionelt hele vejen igennem.
Simon Simon
Simon Simon
2022-03-02
Bekræftet
Vi har nu samarbejdet med Meseo i 1,5… Jeg havde en fornøjelse at arbejde på et projekt sammen med Meseo, hvor vi i fællesskab skulle levere en stor løsning til en kunde. De var grundige, punktlige, fagligt dygtige og bidragede med deres erfaring og arbejdskraft i hele processen.
Morten
Morten
2022-02-25
Bekræftet
Top professionelt team Top professionelt team, planlægning, sparring & rådgivning i topklasse. Jeg kan varmt anbefale at samarbejde med Meseo, de ved hvad de laver og er specialister indenfor deres felt.
Martin M. Denard
Martin M. Denard
2022-02-13
Bekræftet
Efter mange forsøg på at løse mine… Efter mange forsøg på at løse mine udfordringer online, så havde jeg de bedste resultater og oplevelser med Meseo! Aldrig har jeg oplevet bedre resultat, samt at opleve gensidig gnist fra mandskabet hos Meseo. Kan klart anbefales til alle andre.
ida S.
ida S.
2022-02-05
Bekræftet
Jeg har arbejdet sammen med Meseo i… Jeg har arbejdet sammen med Meseo i knapt 2 år, hvor de har varetaget min søgemaskineoptimering (SEO), Mathias og Meseo generelt har været en uundværlig brik i vores marketingsvækst det seneste års tid. Jeg har anbefalet deres arbejde til venner og bekendte i mit netværk som også er selvstændige, da dygtige webbureauer er i undertal i disse dage. De har været med til at vækste vores organiske besøgende fra næsten ingen, til op imod 2-3 tusinde besøgende fast månedligt, hvilket er utroligt mange ift. hvad vi troede var muligt for vores lille biks. Udover SEO arbejdet, har de faglig erfaring og netværk indenfor alt hvad der har med marketing og vækst at gøre, så det har også været en stor hjælp for os at have nogen at spørge om alt fra email marketing til anbefaling indenfor visitkort design mv. Overordnet set har vi lært meget igennem vores forløb, og det har bestemt været tiden og pengene værd at blive samarbejdspartner herinde. Tak for det!
Luu Ninh
Luu Ninh
2022-02-04
Bekræftet
Super service og et endnu bedre… Super service og et endnu bedre produkt. Dette er bestemt ikke sidste gang at jeg bruger dem.
contacts_01-1
contacts_01-2
contacts_01-3
contacts_01-4
contacts_01-5
Kontakt os

Vil du i kontakt med os?

Kontakt os for en snak om dine behov og ønsker i dag. Ring gerne til os, send en e-mail eller udfyld kontaktformularen, så vender vi straks tilbage til dig.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål om SEO

Hvad koster SEO?

Prisen på SEO afhænger af, hvor meget vi skal gøre for dig. Kontakt os gerne, og vi kan lave en analyse af din hjemmeside og give dig et uforpligtende tilbud på dine ønsker

Hvorfor dukker min hjemmeside ikke op på Google?

Hvis din hjemmeside ikke dukker op på Google, er det enten fordi, at den ikke er SEO-optimeret endnu eller har dårlig eller forældet SEO. Vi kan lave en analyse af din hjemmeside og tjekke hvorfor.

Er SEO nødvendigt for mig?

Søgemaskinerne er den primære kilde, der bliver brugt til at finde frem til nye hjemmesider og online forretninger. Det er derfor essentielt at have en SEO-optimeret hjemmeside, hvis man vil stå stærkt i dagens online marked.