fbpx

Start

Salgseventyret venter! start det med din unikke Webshop

Udvid din drift og gør forretningen nemmere med en webshop fra Meseo

webshop 1
Webshops til alle_

Skræddersyet webshop uanset branche

Uanset hvad du laver, er vi sikre på, at vi kan finde en løsning til dig. Vi hjælper dig igennem hele processen:

01.

idé

Har du selv en masse idéer, du ønsker at samarbejde med os om at føre ud i livet, eller skal vi skræddersy en hjemmeside efter dine behov? Om du er med eller ej til idegenereringen, garanterer vi de ønskede resultater.

02.

Strategi

Hvis din online forretning skal øge din omsætning, kræver det den rette strategi. Vi udarbejder en strategi ud fra dine behov og din virksomhed, så du kommer til at stå stærkt på markedet.

03.

Formidling

Vi formidler dine produkter, så de skiller sig ud og konverterer dine besøg til købere.

04.

Eksekvering

Vi garanterer en brugervenlig og overskuelig webshop – både for dig og kunden. Du får mange smarte og nemme redskaber, der gør online handel til en gnidningsfri forretning.

05.

Markedsføring

Vi SEO-optimerer din webshop, så dine produkter for en konkurrencedygtig googleplacering og kan lave målrettet markedsføring på alle sociale medier til dine målgrupper.

06.

Support

Vi står altid klar til at hjælpe med din webshop og kan besvare alle dine spørgsmål. Det gælder før, under og efter du skulle indgå i et samarbejde med os.

Hvad vi tilbyder_

Online handel gjort enkelt

Vi designer en brugervenlig webshop, der vil tilfredsstille både dig og dine kunder.

Webshop

Woocommerce

Betalingssystem

SEO optimeret

Design

tab_02-1-2
tab_02-2

Webshop

En webshop kan være et vigtigt og effektivt redskab til at effektivisere din virksomhed og nå ud til nye kunder. Med en webshop fra os får du et salgseffektiviseret layout, der vil tiltrække kunder og være tro mod værdierne i din virksomhed. 

Vi skaber en sikker, brugervenlig webshop, så dine kunder føler sig trygge ved at handle online hos dig, og så din oplevelse af online salg er nem og profitabel. 

WooCommerce

WooCommerce er en af de helt store spillere inden for Webshopplatforme. Det er den pga. sine mange muligheder og brugervenlighed, der gør den til en legeplads for dygtige webudviklere og en nem og overskuelig løsning for dig og dine kunder. 

Med vores ekspertise i WooCommerce kan vi tilbyde alle de nødvendige egenskaber, der lægger grund til tryg og nem nethandel. Det inkluderer blandt andet mulighed for at få integreret regnskabsprogram og fragtsystem, nem håndtering af moms, et overskueligt og effektivt administrationspanel samt mulighed for betaling via Mobilepay, hvis det er ønsket. Lige meget hvor mange forskellige redskaber, du ønsker på din webshop, garanterer vi, at den kommer til at være overskueligt sat op og nem at navigere rundt i og bruge.

Der vil naturligvis også være en mobilversion af din webshop. En stor del af online salg foregår på smartphones og tablets, så det er vigtigt, at dette ligeledes fungerer gnidningsfrit. Det øger mængden af kunder, ikke blot fordi mange foretrækker mobilversionen, men fordi søgemaskinerne også prioriterer webshops, der har begge dele tilgængelige.

tab_03-1
tab_01-2
tab_01-3
tab_06-1
tab_02-2

Betalingssystem

Selvom dit betalingssystem er noget af det sidste før købet, som kunden støder på, har det stor indflydelse på din konkurrencedygtighed. Dets flere betalingsmuligheder dets bedre, og du vil øge chancen for at konvertere brugere med produkter i kurven til købere. 

Som standard med WooCommerce, kan du modtage betaling via bankoverførsel og PayPal (samt Check og Efterkrav, men de er sjældent brugte i Danmark), mens yderligere funktionaliteter skal tilføjes som plugins. Ved betaling med betalingskort skal du bruge en betalingsindløser og en betalingsgateway, og det kan være en jungle at finde den billigste og bedste, da det varierer meget afhængig af din virksomheds størrelse og omsætning. Vi hjælper naturligvis med at finde og installere alle de rigtige løsninger, så du slipper billigst muligt afsted med at få alle de betalingsmuligheder, du ønsker – fx Betalingskort, MobilePay og Apple Pay.

SEO-optimeret Webshop

Vi er eksperter i SEO (søgemaskineoptimering) og vil skræddersy din webshop ud fra netop dit produkt, så den får den optimale placering på google. Vi sørger for at din hjemmeside og dine produkter kommer frem ved søgninger af relevante og ønskede nøgleord. Vi skriver SEO-optimerede produktbeskrivelser og tekster og designer din webshop med henblik på at nå til tops på google. 

Derudover tilbyder vi målrettet markedsføring til alle sociale medier for at udvide din kundekreds. Vi vil sammen med dig udvikle en strategi, der sørger for at trække kunder ind uden at gå på kompromis med din virksomheds værdier. Du vil desuden få adgang til alle de relevante nøgletal. De bliver opstillet på en overskuelig og gennemsigtig måde, så du kan følge med i dine salg og optimere din markedsføring.  

tab_03-1
tab_01-2
tab_01-3
tab_02-2

Webshop design

Din webshop skal først og fremmest være nem at finde rundt på og bygget op således, at produkterne står på den mest fordelagtige måde i forhold til hinanden. Den rette opsætning, der guider kunden igennem købsprocessen, kan nemt øge mængden af produkter købt samt chancen for, at de vender tilbage til din webshop.

Vi hjælper med at opsætte billeder, præsentere produkterne og kategorisere din webshop, så den er tro mod din virksomhed og trækker potentielle kunder mod købet. Derudover vil vi have netop din kundekreds i fokus, så du får en webshop, der tiltrækker og vedligeholder dine målgrupper.

Fantastiske resultater

Vi samler på tilfredse kunder

image_11
image_10

Profit

Et godt samarbejde_

Store beslutninger kræver de rigtige samarbejdspartnere​

Der skal foretages mange beslutninger, når du fører din forretning online. Derfor er det vigtigt med de rette samarbejdspartnere. Hos Meseo tror vi på gennemsigtighed og god dialog. Det betyder, at du

Kan være en lige så stor del af udviklingen af din hjemmeside, som du ønsker.

Kan følge med i vores arbejde igennem hele processen.

Kan udnytte vores ekspertise til små og store spørgsmål – også efter din webshop er leveret.

Alsidighed

Både til nybegyndere og erfarne online forretninger

Lige meget om du er ved at tage din forretning online eller længe har haft det, tror vi på, at vi kan tilbyde noget for dig. Kontakt os gerne nu og lad os snakke om dine ønsker for din virksomhed – vi kan rådgive dig og give et uforpligtende tilbud på en mulig løsning hos Meseo. 

macbook-2
Group10
Group9
Group8-2
Dette garanterer vi_

En løsning skabt til online forretninger

Hos Meseo har vi ikke bare nogle af Danmarks dygtigste webudviklere, men vi tror også på, at vi har branchens bedste service. Det har vi, fordi vi tror på:

Resultater

Det er let at love en masse uden at levere varen. Vi stræber efter gennemsigtighed med vores produkter og opfordrer derfor vores kunder til at efterlade ærlige anmeldelser af vores service på trustpilot og andetsteds. Du kan desuden tjekke vores cases ud for at se, hvad vi for eksempel kan tilbyde.

Samarbejde

Vi lytter til kundens idéer og finder sammen med dem frem til den bedste løsning. Vi har ekspertisen til at føre dine ideer ud i livet, så dit online salgseventyr bliver nem og profitabel.

Support

Du vil naturligvis altid kunne få hjælp til alle aspekter af din webshop. Udover at sætte den op og sikre, at du er hjemme i systemet og diverse egenskaber, står vi klar til at besvare på alle slags spørgsmål. Vi hjælper dig med store og små spørgsmål når som helst.

2500

Tilfredse kunder

250

Samlet erfaring

240

Relevante certifikationer

Book et uforpligtende møde nu!

Vi hjælper dig med at se verden anderledes og opdage
muligheder, du måske aldrig har forestillet dig.

Rise

FAQ_

Ofte stillede spørgsmål vedrørende webshops

Hvad koster en webshop?

Prisen på din webshop kommer til at afhænge af din forretnings størrelse og behov. Kontakte os gerne nu og få et uforpligtende tilbud skræddersyet din virksomhed. 

Vi vil mene, at en webshop næsten altid kan betale sig nu om dage. Mere og mere handel foregår online, og det kan derfor være smart at tage din forretning online hurtigst muligt, så du kan få et forspring i din branche.

We help companies generate real results today and build a strategy that will endure well into the future. Zikzag advanced manufacturing experts provide your company with deep experience in the aerospace.

Hvor meget ekstra arbejde kræver det at drive en webshop?

Med Meseos webshops bliver den ekstra tid påkrævet minimeret. Vores webshops er lette at bruge og kan integreres med din fysiske forretning, så mange af de tidskrævende opgaver foregår automatisk.

Kunde udtalelser

Vi samler på fremragende anmeldelser

På basis af 40 bedømmelser.
Lasse M. K.
Lasse M. K.
2022-03-21
Bekræftet
Glad kunde af Meseo Meseo er et super professionelt firma. jeg er yderst tilfreds med alt det vi har fået lavet, af dem og har kun haft gode oplevelser med Meseo, kan klart anbefales!
Micheal Hertz
Micheal Hertz
2022-03-15
Bekræftet
Kompetent analyse arbejde Kompetent analyse arbejde, med en konkret eksekveringsplan. Vi har haft en fremragende oplevelse, med et fagligt stærkt rådgivningsforløb. Hele Meseo's team, har leveret over forventninger og vi kunne ikke være mere glade for samarbejdet. 🤩
Kjeld Buhl
Kjeld Buhl
2022-03-12
Bekræftet
Vi har hos Saffron Vi har hos Saffron, haft fornøjelsen af at samarbejde med Meseo i månedvis nu, og har været yderst tilfredse. Kompetente medarbejdere som er proaktive og følger op på tingene. Det er vi glade for !
Bjarne
Bjarne
2022-03-07
Bekræftet
Vi har nu samarbejdet med Meseo i 1,5… Vi har nu samarbejdet med Meseo i 1,5 år, og det har været en suveræn oplevelse og en fed rejse sammen med dem. De har hjulpet os med SEO, Google ads, Webshop, administrering af Sociale medier samt logo. Samarbejdet har virket som det skulle, og jeg har følt mig godt klædt på til min vækstrejse. Under mit forløb har jeg været på besøg på deres kontor 2 gange, og sikke en måde de tager imod en. Professionelt hele vejen igennem.
Simon Simon
Simon Simon
2022-03-02
Bekræftet
Vi har nu samarbejdet med Meseo i 1,5… Jeg havde en fornøjelse at arbejde på et projekt sammen med Meseo, hvor vi i fællesskab skulle levere en stor løsning til en kunde. De var grundige, punktlige, fagligt dygtige og bidragede med deres erfaring og arbejdskraft i hele processen.
Morten
Morten
2022-02-25
Bekræftet
Top professionelt team Top professionelt team, planlægning, sparring & rådgivning i topklasse. Jeg kan varmt anbefale at samarbejde med Meseo, de ved hvad de laver og er specialister indenfor deres felt.
Martin M. Denard
Martin M. Denard
2022-02-13
Bekræftet
Efter mange forsøg på at løse mine… Efter mange forsøg på at løse mine udfordringer online, så havde jeg de bedste resultater og oplevelser med Meseo! Aldrig har jeg oplevet bedre resultat, samt at opleve gensidig gnist fra mandskabet hos Meseo. Kan klart anbefales til alle andre.
ida S.
ida S.
2022-02-05
Bekræftet
Jeg har arbejdet sammen med Meseo i… Jeg har arbejdet sammen med Meseo i knapt 2 år, hvor de har varetaget min søgemaskineoptimering (SEO), Mathias og Meseo generelt har været en uundværlig brik i vores marketingsvækst det seneste års tid. Jeg har anbefalet deres arbejde til venner og bekendte i mit netværk som også er selvstændige, da dygtige webbureauer er i undertal i disse dage. De har været med til at vækste vores organiske besøgende fra næsten ingen, til op imod 2-3 tusinde besøgende fast månedligt, hvilket er utroligt mange ift. hvad vi troede var muligt for vores lille biks. Udover SEO arbejdet, har de faglig erfaring og netværk indenfor alt hvad der har med marketing og vækst at gøre, så det har også været en stor hjælp for os at have nogen at spørge om alt fra email marketing til anbefaling indenfor visitkort design mv. Overordnet set har vi lært meget igennem vores forløb, og det har bestemt været tiden og pengene værd at blive samarbejdspartner herinde. Tak for det!
Luu Ninh
Luu Ninh
2022-02-04
Bekræftet
Super service og et endnu bedre… Super service og et endnu bedre produkt. Dette er bestemt ikke sidste gang at jeg bruger dem.
contacts_01-1
contacts_01-2
contacts_01-3
contacts_01-4
contacts_01-5
Kontakt os

Vil du i kontakt med os?

Kontakt os for en snak om dine behov og ønsker i dag. Ring gerne til os, send en e-mail eller udfyld kontaktformularen, så vender vi straks tilbage til dig.