Fantastiske animationsvideoer Der skaber resultater

Animationsvideoer er blevet vildt populært de sidste par år, hvilket ikke er tilfældigt. De er blevet så anerkendte fordi de er en ekstremt effektiv markedsføringsstrategi.

I verdenen for videomarkedsføring er der mange forskellige slags videoer, hvor en af de mest populære er animationsvideoer (også kaldt explainer-videos). Det er korte videoer som forklarer eller præsenterer noget om en virksomhed. 

Den kan omhandle hele din virksomhed, eller blot en ud af mange services som du tilbyder. De kan fremvise et nyt tilbud eller service som i nu tilbyder, eller fortælle om dit brand og historie.

Se herunder nogle af vores animationsvideoer som har hjulpet vores kunder med at få vækst på en ny og kreativ måde ​

Mand&bil er et landsdækkende netværk af selvstændige håndværkere, gartnere, VVS´er, viceværter m.m.

Hustjenesten.dk er den førende virksomhed indenfor rengøring i Aarhus og omegn. 

Lead.eu er et topmoderne consulent virksomhed der rådgiver, udvikler og uddanner fremtidens ledere.

Ofte stillede spørgsmål

Det er bevist at animations videoer er bedre end tekst til at konvertere kunder. Det giver meget god mening, da videoer er meget bedre til at fange besøgendes opmærksomhed end lange tekster. 

Til en så lav pris skal der ikke meget til før videoen har tjent sig selv hjem + mere til. Vi oplever ofte at videoen som minimum skaffer bookings tilsvarende af 3-5x videoens pris. Disse bookings kommer efter kunden har lagt videoen på deres Facebook side hvor nogle af de hundredvis/tusindvis af seere har valgt at booke kundens service.

Animationsvideoer kan gøre det nemmere at fremvise dit produkt eller firma, på en måde som tekst aldrig ville kunne gøre. Animationsvideoer gør det mere sjovt, simpelt og effektivt at komme ud med et budskab til seeren. Derfor er de også gode til at tiltrække nye kunder til din hjemmeside.

Vi ønsker at gøre processen nem for dig, så du ikke skal bruge for meget tid på at få din video lavet. Hos Meseo står vi for hele processen, vi kan udarbejde et første udkast til manuskript som du enten kan godkende eller komme med input/ændringer indtil manuskriptet sidder lige i skabet.

Vi starter først selve udarbejdelsen af videoen når du har godkendt det manuskript som vi har lavet. Herefter får vi en voice over ekspert til at lave stemmen til videoen og tegner din animationsvideo. Allerede få dage efter får du tilsendt et udkast af din animationsvideo så du kan se den grundigt igennem og komme med eventuelle rettelser.

Hvis du har nogle rettelser til din animationsvideoer ordner vi disse ganske gratis. Når du har godkendt din video hjælper vi dig med at lægge den på din hjemmeside og/eller din Facebook side.

Som virksomhed er der mange muligheder for forskellig slags markedsføring. Alle de forskellige løsninger varierer meget i pris samt effektivitet, og det kan være svært at vurdere hvilken type der passer bedst til din virksomhed. De 2 primære løsninger indenfor video markedsføring er normale videoer filmet med kamera, lad os kalde det for “live video” og så det nyere alternativ som er tegnede videoer som animationsvideoer.

Vi mener selv at animationsvideoer er sjovest at se på og derudover viser undersøgelser også at de fanger opmærksomheden bedre samt giver flere konverteringer i sidste ende. Vi har flere årsager til hvorfor vi har vurderet animationsvideoer til at være bedst som kan ses her:

Meget billigere at få lavet, en live video kan koste 10-20.000 Kr hvorimod vores priser start hele nede fra 2.500kr.

Tidsbesparende da der ikke er behov for at have filmhold på besøg, vi klarer det hele hos os uden du behøver bruge din dyrebare tid på det.

Mere opmærksomhed på de sociale medier. Animationsvideoer skiller sig ud fra mængden og folk er mere tilbøjelige til at se dem fremfor live video.

Sjovere markedsføring da der sker mere i videoerne og fordi alle elsker tegnefilm.

– Kun fantasien sætter grænser det kan være svært at fange alt på live video, men ved tegneserier kan vi få enhver ide til virkelighed. Om det så er dit logo som skal blive levende og være en omvandrende figur eller om din butik skal svæve rundt i luften så kan vi lave det.

Ud fra en undersøgelse i U.S.A lagrer hjernen budskabet fra en video op til 60.000x bedre end tekst. Derfor vil en animationsvideo på blot 1 minut svare til tusindvis af paragrafers tekst. Hjernen fungerer bedre visuelt og er ikke i tvivl om budskabet når der både er lyd og billede på fremfor en kedelig tekst på en hjemmeside.

En undersøgelse af brugere på Google’s søgemaskine viser at tiden der bliver brugt på en hjemmeside stiger med gennemsnitligt 157% hvis der er videoindhold på siden.

En anden undersøgelse af servicevirksomheder i U.S.A viste at hvis der var en animationsvideo på forsiden af en hjemmeside steg antallet af bookings med op til 60% da kunderne fik hurtig information om virksomheden og hvad de tilbød.

For at opsamle kan det altså klart vurderes at vores kærlighed til animationsvideoer ikke kun stammer fra vores kunders gode erfaring men også fra de mange undersøgelser som beviser netop hvorfor de er så effektive som markedsføringsmateriale.

Animationsvideoer varianter​

Der er mange forskellige stilarter indenfor animationsvideoer. Vi tilbyder både 2D/flade animationsvideoer, 3D/dybe animationsvideoer samt det man kalder for “whiteboard animationsvideoer” altså hvor der tegnes på en animeret tavle imens man snakker.

 Ofte vil den sidstnævnte benyttes af de større virksomheder som ønsker et stilrent design, hvor de mindre virksomheder tit foretrækker en med noget mere action. Nedenfor kan de 3 forskellige animationsvideo-typer ses, så du kan se forskellen mellem disse.

 

Læs om vores overskuelige proces ved søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering kræver meget arbejde, erfaring og ekspertise. Vi står for alt det bagvedliggende arbejde, så du kan fokusere på din egen virksomhed. Vi har udarbejdet en enkel proces som gør det nemt for dig at komme igang med søgemaskineoptimering hos os.

Dialog

Meseo og kunden holder et møde hvor vi snakker om din virksomhed. Hvilken type traffik du ønsker og hvilke keywords vi skal gå efter at rangere din hjemmeside på

Opstart

Efter vi er kommet frem til hvilke søgeord, traffik og kunder du ønsker vil Efter modtagelsen af oplysninger og eventuelt materiale begynder produktions processen hvor vi designer og opbygger hjemmesien

Gennemgang

Efter produktionen gennemgår vi siden med dig, hvorvidt vi laver de nødvendige små rettelser, så hjemmesiden er 100% efter dine ønsker og behov.

Lancering

Efter gennemgangen af hjemmesiden, lancere vi den hvorefter den i løbet af få timer allerede er synlig på diverse søgemaskiner som google

Få din animationsvideo på flere sprog

Hos Meseo har vi et tætknyttet partnerskab med professionelle voiceover indtalere i hele verden. Derfor kan vi tilbyde animationsvideoer på alle sprog, så hvis du ønsker at din video kan ses på både dansk og engelsk eller måske kinesisk, tysk eller fransk så er det intet problem.

Naturligvis kan vi genbruge det grafiske, så prisen er kun for én video med et lille tillæg for de ekstra sprog som skal sættes på.

Professionelle animationsvideoer

Hos Meseo betyder det meget for os at vi kan levere et stykke arbejde som kunden er stolt af at kunne vise frem på hans sider og til hans kunder. Derfor sørger vi for at holde vores kvalitet i den højeste kvalitet i branchen gennem hele processen. Vi sørger for at speak samt handling er præcist som du ønsker det – dette opnåes med et storyboard som vi viser til dig inden vi starter med at lave videoen.

Vi er eksperter i at tage dine ideer og arbejde videre med dem, efter mange års erfaring med animationsvideoer kan vi tit komme med foreslag til ændringer på dine ideer som vi ud fra erfaring ved fungerer bedre. Men hvis du ønsker at lave videoen uden vores input så kan vi uden problemer følge dine ideer meget præcist og professionelt.

Ofte er det dig selv som kender dit produkt og din virksomhed bedst. Derfor vil vi meget gerne høre så meget information som muligt fra dig, så vi har nemmere ved at ramme plet og ramme din målgruppe bedst muligt.

Få en animationsvideo til markedets bedste pris.

3 Stk. Animation

Få leveret en video, hver måned og forøg dine salgstal og fang dine kunders opmærksomhed
3195 Kr / Pr. video. Total pris: 9,895, - Excl. moms
 • 3 Stk. Animations video ​
 • Opstartsmøde
 • Optil 60 Sek. Længde
 • Udarbejdelse og indtalelse af manuskript
 • Fuld HD kvalitet
 • Design af unik animationsfigur
 • Baggrundsmusik (Bonus)
 • Undertekster (Bonus)
 • 4-5 dages ekspres levering
 • Ekstra tilkøbsmuligheder
 • 30 Sek. Ekstra længde pr. stk 950kr.
 • Ekstra version på andet sprog 850kr.
 • Oprettelse af facebook videoannonce
bedste pris

2 Stk. Animation

Modtag 2 animationsvideoer og fang dine kunder med blikfangende videoer.
3495 Kr / Pr. video. Total Pris: 6,990, - Excl. moms
 • 2 Stk. Animations video
 • Opstartsmøde
 • Optil 60 Sek. Længde
 • Udarbejdelse og indtalelse af manuskript
 • Fuld HD kvalitet
 • Design af unik animationsfigur
 • Baggrundsmusik (Bonus)
 • Undertekster (Bonus)
 • 7-9 dages ekspres levering
 • Ekstra tilkøbsmuligheder
 • 30 Sek. Ekstra længde pr. stk 950kr.
 • Ekstra version på andet sprog 850kr.
 • Oprettelse af facebook videoannonce

1 Stk. Animation

Modtag 1 stk. Animationsvideo og lad potentielle kunder lære din virksomhed at kende
3695 Kr / Pr. video. Total Pris: 3,695, - Excl. moms
 • 1 Stk. Animations video
 • Opstartsmøde
 • Optil 60 Sek. Længde
 • Udarbejdelse og indtalelse af manuskript
 • Fuld HD kvalitet
 • Design af unik animationsfigur
 • Baggrundsmusik (Bonus)
 • Undertekster (Bonus)
 • 7-9 dages ekspres levering
 • Ekstra tilkøbsmuligheder
 • 30 Sek. Ekstra længde pr. stk 950kr.
 • Ekstra version på andet sprog 850kr.
 • Oprettelse af facebook videoannonce

Vi er der for din virksomhed fra start til slut​

Derfor tilbyder vi både drift, vedligeholdese en række services som skal sikre din virksomhed vækst og udvikling

Vi sørger for den rette vedligeholdelse og drift af din hjemmeside

SEO og vækst

Vi sørger for den rette SEO optimering og vækstplaner for din hjemmeside

Hvad siger vores kunder?

Vi samler på fremragende anmeldelser

Herunder kan du læse nogle af vores anmeldelser fra vores tideligere kunder. Vi ser frem til at se din virksomhedsnavn blandt resten af  vores tilfredse kunder 

Gulvservice Odder
Gulvservice Odder
2021-01-02
Jeg har været super tilfreds med Meseo, deres produkt, og i særdeleshed deres friske, kompetente, søde og glade medarbejdere! Jeg føler mig super behandlet, opdateret, og har været inde over processen hele vejen - der er styr på de vigtige ting som tilbud,kontrakter, aftaler osv. Jeg er helt tryg og glad for mit valg af webbureau! Mine varmest anbefalinger til Meseo 🙂
Montage og tilsyn
Montage og tilsyn
2021-01-02
god og grundig service. Tak til Mathias som hjalp mig igennem process. overordnet super glad for min nye side
Emil
Emil
2020-11-16
Meseo laver et fantastisk produkt! Kan klart anbefales!
Christian J
Christian J
2020-11-16
Rigtig god service, venlige medarbejder og et super udfald. Fuldt ud tilfreds 🙂
Anahit
Anahit
2020-11-14
Yad H Shwan
Yad H Shwan
2020-11-14
Jeg har selv været utrolig bange for, at springe ud til andre leverandør, da jeg er bange for at de ikke lever op til mine standarder... Men hos Meseo, har jeg virkelig ikke været skuffet, fra deres førstehåndsindtryk, deres samarbejdes metode og deres professionelle være måde!! Kan varmt anbefales, og man bliver taget godt hånd om hos dem. De svarer døgnet rundt, og er meget forstående! Vil igen sige tusind tak for sidst, og måske kommer der flere køb i fremtiden?? Hilsen/Best regards Mr. Shwan
Hans Kristian
Hans Kristian
2020-11-02
Jeg har brugt Meseo til rådgivning omkring SEO og grafisk materiale, og må sige jeg er meget tilfreds med hvordan tingene bliver leveret og forklaret.
Thomsens anlægsgartnere
Thomsens anlægsgartnere
2020-09-04
Har ikke mødt nogle virksomheder som har ydet lige så god service som Meseo. Jeg fik lavet en hjemmeside hos dem. Her brugte de vildt god tid på at høre mine ideer samt komme med deres egen. Hjemmesiden blev 100 gange bedre end jeg kunne have forestillet mig:) Super godt produkt samt service hos Meseo. Kan klar anbefales
Victor Byskou
Victor Byskou
2020-08-10
Kan kunne anbefale MESEO, super god service og høj kvalitet i alt de laver og leverer. Varm anbefaling herfra!
Bo Karlssen
Bo Karlssen
2020-08-10
Fik mig en god video der var bedre end jeg kunne forestille mig!

Garik Haldrup

SEO og Hjemmeside ekspert

” Har du brug for en løsning der faktisk kan levere et resultat som kan betale sig? Jeg er en af medstifterne af Meseo.dk og jeg står klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og projekter”

Garik Haldrup

SEO og Hjemmeside ekspert 

” Har du brug for en løsning der faktisk kan levere et resultat som kan betale sig? Jeg er en af medstifterne af Meseo.dk og jeg står klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og projekter”

Scroll to Top