Meseo.dk

Animationsvideoer

Tiltræk nye kunder og forøg din virksomheds visuelle udtryk med en professionel animationsfilm

Hos Meseo kan vi tilbyde dig en animationsvideo til markedets bedste pris, og samtidigt af højeste kvalitet. Denne video kan du benytte på sociale medier samt hjemmeside, og med vores hjælp til at uploade videoen på dine sider gør vi processen så nem som overhovedet muligt. 

Vi udformer også selv manuskriptet til videoen som består af handlingen og et speak, og tegner din animationsvideo til perfektion. 

Ifølge undersøgelser husker 95% budskabet efter de har set en video, hvorimod blot 10% husker budskabet når der læses en tekst. Så sørg for at din virksomhed benytter sig af den mest effektive markedsføring, så bliver du hørt og øger din kundegruppe.

Priser fra kun

  • Komplet animationsvideo
  • Opstartsmøde
  • Op til 180 sek. Lang video
  • Udarbejdelse og indtalelse af manuskript
  • Fuld HD 
  • Design af unikke animationsfiguere
  • Baggrundsmusik
  • Undertekster 
  • Mulighed for ekspres levering
  • Oversættelse til fremmedesprog
  • Fulde rettigheder 

Mathias M.

Adm. Direktør

Eksempler på vores animationsvideoer

2D cartoon Design

Informative og old school. Med et humoristisk twist. 

3D Cartoon design

Sjove og informerende videoer, der fungere godt som reklame

Whiteboard design

Gode til forklaring af budskaber, ideer, koncepter. 

Juuls Haveservice

Det Havemanden

Hedevig.dk

Frejlev Rengøring

Spy Dk

Vesteruplund

Hansen Entreprenør

ATC Service

Ørum service

Ilsø Byg

Hansen Entreprenør

Aalborg Haveservice

NetTel

HS rengøring

GA Service

Total Polering

Den nemme procces ved køb af en animationsvideo

1

Udarbejdelse

Fysisk eller web møde hvor vi lytter til dine ønsker samt krav til videoen. Herefter udarbejder vi manuskript til både videoen og lyden. 

2

Produktion

Produktionen opstartes nu og vi begynder med at designe din animationsvideo og indtale speaket til den tilhørende voiceover.

3

Levering

Videoen er efter kort tid færdigproduceret, Her kan du vælge at acceptere videoen med det samme eller bede om små ændringer hvis vi ikke skulle have ramt plet fra starten

Billig løsning

Animationsvideoer er en god investering Effektiv markedsføring kræver at ens visuelle udtryk står skarpt, og derfor anbefaler vi altid at man kun benytter sig af profesionelle fagfolk som har kompetencerne til at lave en fangende og effektiv video. Når du køber en video hos Meseo har du ingen grund til at bekymre dig da vi altid leverer et stykke arbejde med en høj produktionskvalitet. Vi sørger derudover for at involvere dig i processen hvis du ønsker det, så du også selv kan bestemme hvad din video skal indeholde. Vi holder til i Aarhus, så hvis du ønsker at snakke om din video over en kop kaffe byder vi altid vores kunder indenfor hvis de ønsker at se vores kontor og arbejdsprocess.

Fordele med animation

Animationsvideoer er ekstremt effektive til at komme ud med et budskab som fanger seeren på en helt bestemt måde. Med videoerne kan man fortælle potentielle kunder om hvad man kan tilbyde dem på en professionel måde. 

Det er naturligvis også vigtigt at din animationsfilm bliver set af dine potentielle kunder, så vi hjælper dig ganske gratis med annoncering på Facebook så din video allerede fra starten skaber konverteringer og tjener sig selv hjem med nye kunder.

Mathias M.

Adm. Direktør

Få et tilbud

Ønsker du at blive ringet op angående tilbud på en animationsfilm?
Så udfyld dine oplysninger her og vi ringer til dig.