fbpx

Animationsvideoer Animationsvideoer Vælg mellem 15 stilarter og skræddersy en perfekt animationsvideo herunder Den rigtoge løsning for din virksomhed Vælg stilart
Tlf: 28 99 29 11

Animationsfilm

Kontakt os gerne og hør, hvordan animation kan fremme dit projekt

Reklamefilm

Animation er effektiv måde at skabe en underholdende reklame

Præsentationsfilm

Til dig der skal  du have præsenteret et produkt

home-2_02
Hvorfor animationsvideoer

Hvorfor få lavet en animationsvideo?

En animationsvideo er en god måde at fange folks opmærksomhed og få dem til at huske dit brand. Generelt vælger vi næsten altid videoer frem for tekster, hvis muligheden er der, og vi husker tilmed indholdet bedre. Animationsvideoer er en især effektiv måde at udnytte dette på, da det giver mulighed for at skabe mindeværdige visuelle komponenter til at forklare og fremme dit brand. 

Tidligere arbejde

Se hvilke fantastiske videoer vi har lavet før

Hvad vi tilbyder

Vi laver komplette animationsvideoer til konkurrencedygtige priser. Vi kan lave animationsvideor til enkelte produkter, kampagner, din virksomhed generelt eller hvad end du ellers måtte ønske til. Kun fantasien sætter grænser for, hvad vi kan lave til din video. Du får mulighed for at vælge:

Stilart

Vær selv med til at udvælge den stilart, der passer til din virksomhed. Det kan for eksempel være normal 2-d animation, en efterligning af blyantstreger eller måske animation lagt over virkelige videoer. Du kan få inspiration fra vores forrige projekter.

Sprog

Ønsker du at vise din video til et engelsk publikum også? Eller måske til en konference i Tyskland? Intet problem. Meseo giver dig mulighed for at få produceret din video med et eller flere sprog efter behov.   

Voice-over

Vælg mellem forskellige professionelle voice-over skuespillere til at lægge stemme over din video. Det kan være vidt forskelligt, hvordan du ønsker at få indtalt manuskriptet til din video, og derfor har vi et bredt udvalg af dygtige skuespillere til rådighed. 

Pakker

Vi tilbyder pakkeløsninger, så du løbende kan få lavet animationsvideor til gode priser. På den måde bliver det billigere for dig, og du kan engagere dine kunder med for eksempel månedelige animationsvideoer i en periode.  

Filmlængde

Vi laver både korte og lange videoer. Det kan være korte reklamevideoer på under et halvt minut eller længere informative videoer til for eksempel at forklare, hvad din virksomhed går ud på, eller hvordan dine kunder kan bruge dine produkter.

Sociale medier

Vi kan tilpasse din video til at være målrettet diverse sociale medier. Du kan for eksempel få en løsning, så du har en lang originalvideo til din hjemmeside og to yderligere unikke versioner, der er tilpasset henholdsvis Instagram og Facebook.

Vores Proces

Du skal være tilfreds med resultatet

God dialog

Vi lægger ud med en samtale, hvor vi snakker om filmens målgruppe og budskab samt ideer til stilart og udformning. 

Udkast

Vi skriver manuskript og laver et udkast til både en voice-over og stilart. Sammen med os går vi igennem udkastet, så vi kan ordne eventuelle korrektioner. 

Produktion

Vi producerer din film. Vi inkorporer dine behov og ønsker og leverer et skræddersyet produkt til dig

Respons

Du vil endnu have mulighed for at komme med forslag og rettelser, så du er helt tilfreds med det færdige produkt.

home-4_01-1
home-4_01-2
Vores hold

Animation i blodet

Vi har arbejdet med animation i mange år og haft interesse for formatet, før vi begav os ud i reklame- og virksomhedsfilm. Derfor tror vi også på, at vi har en kreativ bagage, der kan komme dig til gode, som du nødvendigvis ikke finder andre steder. Vi kan skabe et unikt produkt, der ikke bare er samlebåndsarbejde, men som rent faktisk står ud og fremmer dit produkt og brand. 

3 Stk. animation

5.895 pr stk.
 Opstartsmøde
 Optil 60 Sek. Længde
 Udarbejdelse  af manuskript
 Fuld HD kvalitet
 Unikke animationsfigure
 Baggrundsmusik 
 Undertekster 
 4-5 dages ekspres levering
 
 30 Sek. Ekstra længde pr. stk 950kr.
 Ekstra version på andet sprog 850kr.
 Oprettelse af facebook videoannonce

2 Stk. animation

4.895 pr stk.
 Opstartsmøde
 Optil 60 Sek. Længde
 Udarbejdelse  af manuskript
 Fuld HD kvalitet
 Unikke animationsfigure
 Baggrundsmusik 
 Undertekster 
 4-5 dages ekspres levering
 
 30 Sek. Ekstra længde pr. stk 950kr.
 Ekstra version på andet sprog 850kr.
 Oprettelse af facebook videoannonce

1 Stk. animation

7.895 pr stk.
 Opstartsmøde
 Optil 60 Sek. Længde
 Udarbejdelse  af manuskript
 Fuld HD kvalitet
 Unikke animationsfigure
 Baggrundsmusik 
 Undertekster 
 4-5 dages ekspres levering
 
 30 Sek. Ekstra længde pr. stk 950kr.
 Ekstra version på andet sprog 850kr.
 Oprettelse af facebook videoannonce
Kunde udtalelser

Vi samler på fremragende anmeldelser

På basis af 40 bedømmelser.
Lasse M. K.
Lasse M. K.
2022-03-21
Bekræftet
Glad kunde af Meseo Meseo er et super professionelt firma. jeg er yderst tilfreds med alt det vi har fået lavet, af dem og har kun haft gode oplevelser med Meseo, kan klart anbefales!
Micheal Hertz
Micheal Hertz
2022-03-15
Bekræftet
Kompetent analyse arbejde Kompetent analyse arbejde, med en konkret eksekveringsplan. Vi har haft en fremragende oplevelse, med et fagligt stærkt rådgivningsforløb. Hele Meseo's team, har leveret over forventninger og vi kunne ikke være mere glade for samarbejdet. 🤩
Kjeld Buhl
Kjeld Buhl
2022-03-12
Bekræftet
Vi har hos Saffron Vi har hos Saffron, haft fornøjelsen af at samarbejde med Meseo i månedvis nu, og har været yderst tilfredse. Kompetente medarbejdere som er proaktive og følger op på tingene. Det er vi glade for !
Bjarne
Bjarne
2022-03-07
Bekræftet
Vi har nu samarbejdet med Meseo i 1,5… Vi har nu samarbejdet med Meseo i 1,5 år, og det har været en suveræn oplevelse og en fed rejse sammen med dem. De har hjulpet os med SEO, Google ads, Webshop, administrering af Sociale medier samt logo. Samarbejdet har virket som det skulle, og jeg har følt mig godt klædt på til min vækstrejse. Under mit forløb har jeg været på besøg på deres kontor 2 gange, og sikke en måde de tager imod en. Professionelt hele vejen igennem.
Simon Simon
Simon Simon
2022-03-02
Bekræftet
Vi har nu samarbejdet med Meseo i 1,5… Jeg havde en fornøjelse at arbejde på et projekt sammen med Meseo, hvor vi i fællesskab skulle levere en stor løsning til en kunde. De var grundige, punktlige, fagligt dygtige og bidragede med deres erfaring og arbejdskraft i hele processen.
Morten
Morten
2022-02-25
Bekræftet
Top professionelt team Top professionelt team, planlægning, sparring & rådgivning i topklasse. Jeg kan varmt anbefale at samarbejde med Meseo, de ved hvad de laver og er specialister indenfor deres felt.
Martin M. Denard
Martin M. Denard
2022-02-13
Bekræftet
Efter mange forsøg på at løse mine… Efter mange forsøg på at løse mine udfordringer online, så havde jeg de bedste resultater og oplevelser med Meseo! Aldrig har jeg oplevet bedre resultat, samt at opleve gensidig gnist fra mandskabet hos Meseo. Kan klart anbefales til alle andre.
ida S.
ida S.
2022-02-05
Bekræftet
Jeg har arbejdet sammen med Meseo i… Jeg har arbejdet sammen med Meseo i knapt 2 år, hvor de har varetaget min søgemaskineoptimering (SEO), Mathias og Meseo generelt har været en uundværlig brik i vores marketingsvækst det seneste års tid. Jeg har anbefalet deres arbejde til venner og bekendte i mit netværk som også er selvstændige, da dygtige webbureauer er i undertal i disse dage. De har været med til at vækste vores organiske besøgende fra næsten ingen, til op imod 2-3 tusinde besøgende fast månedligt, hvilket er utroligt mange ift. hvad vi troede var muligt for vores lille biks. Udover SEO arbejdet, har de faglig erfaring og netværk indenfor alt hvad der har med marketing og vækst at gøre, så det har også været en stor hjælp for os at have nogen at spørge om alt fra email marketing til anbefaling indenfor visitkort design mv. Overordnet set har vi lært meget igennem vores forløb, og det har bestemt været tiden og pengene værd at blive samarbejdspartner herinde. Tak for det!
Luu Ninh
Luu Ninh
2022-02-04
Bekræftet
Super service og et endnu bedre… Super service og et endnu bedre produkt. Dette er bestemt ikke sidste gang at jeg bruger dem.
contacts_01-1
contacts_01-2
contacts_01-3
contacts_01-4
contacts_01-5
Kontakt os

Vil du i kontakt med os?

Kontakt os for en snak om dine behov og ønsker i dag. Ring gerne til os, send en e-mail eller udfyld kontaktformularen, så vender vi straks tilbage til dig.