blog

Hvorfor det er vigtigt at have en blog på sin hjemmeside – 4 gode grunde

Blogs er uformelle artikler skrevet med det formål at vise tankeledelse og ekspertise om et emne. Det er en fantastisk måde at generere nyt indhold på en hjemmeside og fungerer som en katalysator for e-mail markedsføring, med promovering af sociale medier for at føre søgetrafik til din hjemmeside. Så hvor vigtige er de for din hjemmeside?

blog

De hjælper folk med at finde din hjemmeside

Det ultimative mål med at have blogs er at drive så meget trafik til dit websted som muligt. Når du opretter et indlæg, opretter dette endnu en indekseret side på din hjemmeside, hvilket betyder, at der nu er endnu en mulighed for at siden dukker op i søgemaskiner, og dermed får du drevet mere trafik til din hjemmeside. At lave indhold til hjemmesiden informerer regelmæssigt søgemaskiner, såsom Google, om at din hjemmeside er aktivt opdateret og derfor bør kontrolleres ofte for at se, hvilket nyt indhold der er dukket op.

Når du har lagt et indlæg op på din hjemmeside, skal du ikke stoppe der! Sørg for, at du promoverer din blog ved at dele den på sociale medier. Dette styrker din rækkevidde på de sociale medier, hjælper din hjemmeside med at blive fundet, og hermed får du nye og flere besøgende på hjemmesiden. Det faciliterer også, at dine indlæg kan deles på de sociale medier af alle, der finder det interessant

Brug trafikken til at konvertere besøgende til leads

Når du tiltrækker nye besøgende til din hjemmeside, skaber dette en ny mulighed for at generere leads. Det er her, dine CTA-knapper (Call-To-Action) er nyttige. En CTA er en måde at dirigere dine besøgende på din hjemmeside på, for at holde dem engagerede, og dermed guide dem gennem deres rejse fra bevidsthed til køb. Gode ​​CTA’er inkluderer “Find ud af mere”, “download”, rabatter, gratis tilbud, muligheder for at abonnere på din mailingliste, osv. Du kan også bruge CTA-knappen på et blogindlæg til at flytte den besøgende til et andet relevant blogemne på din hjemmeside, eller endda konvertere dem til en relevant side på din hjemmeside, som forklarer dine tjenester

Blogs er langsigtede

Når en blog er indekseret i søgemaskiner, forbliver den der, hvilket betyder, at den stadig kan tiltrække mere trafik og generere leads i uger, måneder og endda år efter. Led ikke efter øjeblikkelige leads og hundredvis af visninger, men giv i stedet din blog tid til at skabe interesse. Blogemner, der er tidløse, genererer konstant flere visninger måned efter måned, så sørg for at skrive om emner, du ved, vil være af interesse for din målgruppe.

Hvis du vil lære at skrive gode blogindlæg, så finder du 5 gode råd her

Blogs giver din virksomhed en stemme

Blogging giver dig mulighed for at dele oplysninger om din virksomhed og dens tjenester, men det giver dig også mulighed for at dele meninger og tanker om bestemte emner. Det er en fantastisk måde at skabe en personlighed for din virksomhed på, og gør din virksomhed mere troværdig og tilgængelig. Så vær ikke bange for at dele dine interesser i dine indlæg, kommentere aktuelle nyhedsemner eller markedstendenser, eller uddanne dine læsere om et bestemt emne. Sørg altid for at du skriver blogs med dit publikum i tankerne.

Meseo  arbejder med kunder om blogkoncepter og opretter indholdskalendere til din hjemmeside for at holde den aktiv og hjælpe med at skabe trafik og generere værdifulde kundeemner.

Konklusion

Det er vigtigt at have en blog på sin hjemmeside, da det er en god måde at drive trafik derhen på, hvilket du kan bruge til at konvertere besøgende til leads på. Dette er en langsitet måde at få mere trafik på, da folks interesser inden for de emner du skriver om kan føre de rette kunder til dig og det produkt, du kan tilbyde dem.

Ring til os på +45 28 99 29 11 eller kontakt os online for at tale med en strateg om dit websted.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top