fbpx
Meseo logo png white

Få flere kunder med Google Optimering

Indtast dit domæne og få en gratis analyse

Vi tager din forretning skridtet videre

Web-& marketingsbureau

Om du er nyopstartet selvstændig eller leder af en etableret virksomhed, kan vi sørge for den rette online markedsføring og webløsning til dit behov. 

Kunde udtalelser

Vi samler på fremragende anmeldelser

På basis af 40 bedømmelser.
Lasse M. K.
Lasse M. K.
2022-03-21
Bekræftet
Glad kunde af Meseo Meseo er et super professionelt firma. jeg er yderst tilfreds med alt det vi har fået lavet, af dem og har kun haft gode oplevelser med Meseo, kan klart anbefales!
Micheal Hertz
Micheal Hertz
2022-03-15
Bekræftet
Kompetent analyse arbejde Kompetent analyse arbejde, med en konkret eksekveringsplan. Vi har haft en fremragende oplevelse, med et fagligt stærkt rådgivningsforløb. Hele Meseo's team, har leveret over forventninger og vi kunne ikke være mere glade for samarbejdet. 🤩
Kjeld Buhl
Kjeld Buhl
2022-03-12
Bekræftet
Vi har hos Saffron Vi har hos Saffron, haft fornøjelsen af at samarbejde med Meseo i månedvis nu, og har været yderst tilfredse. Kompetente medarbejdere som er proaktive og følger op på tingene. Det er vi glade for !
Bjarne
Bjarne
2022-03-07
Bekræftet
Vi har nu samarbejdet med Meseo i 1,5… Vi har nu samarbejdet med Meseo i 1,5 år, og det har været en suveræn oplevelse og en fed rejse sammen med dem. De har hjulpet os med SEO, Google ads, Webshop, administrering af Sociale medier samt logo. Samarbejdet har virket som det skulle, og jeg har følt mig godt klædt på til min vækstrejse. Under mit forløb har jeg været på besøg på deres kontor 2 gange, og sikke en måde de tager imod en. Professionelt hele vejen igennem.
Simon Simon
Simon Simon
2022-03-02
Bekræftet
Vi har nu samarbejdet med Meseo i 1,5… Jeg havde en fornøjelse at arbejde på et projekt sammen med Meseo, hvor vi i fællesskab skulle levere en stor løsning til en kunde. De var grundige, punktlige, fagligt dygtige og bidragede med deres erfaring og arbejdskraft i hele processen.
Morten
Morten
2022-02-25
Bekræftet
Top professionelt team Top professionelt team, planlægning, sparring & rådgivning i topklasse. Jeg kan varmt anbefale at samarbejde med Meseo, de ved hvad de laver og er specialister indenfor deres felt.
Martin M. Denard
Martin M. Denard
2022-02-13
Bekræftet
Efter mange forsøg på at løse mine… Efter mange forsøg på at løse mine udfordringer online, så havde jeg de bedste resultater og oplevelser med Meseo! Aldrig har jeg oplevet bedre resultat, samt at opleve gensidig gnist fra mandskabet hos Meseo. Kan klart anbefales til alle andre.
ida S.
ida S.
2022-02-05
Bekræftet
Jeg har arbejdet sammen med Meseo i… Jeg har arbejdet sammen med Meseo i knapt 2 år, hvor de har varetaget min søgemaskineoptimering (SEO), Mathias og Meseo generelt har været en uundværlig brik i vores marketingsvækst det seneste års tid. Jeg har anbefalet deres arbejde til venner og bekendte i mit netværk som også er selvstændige, da dygtige webbureauer er i undertal i disse dage. De har været med til at vækste vores organiske besøgende fra næsten ingen, til op imod 2-3 tusinde besøgende fast månedligt, hvilket er utroligt mange ift. hvad vi troede var muligt for vores lille biks. Udover SEO arbejdet, har de faglig erfaring og netværk indenfor alt hvad der har med marketing og vækst at gøre, så det har også været en stor hjælp for os at have nogen at spørge om alt fra email marketing til anbefaling indenfor visitkort design mv. Overordnet set har vi lært meget igennem vores forløb, og det har bestemt været tiden og pengene værd at blive samarbejdspartner herinde. Tak for det!
Luu Ninh
Luu Ninh
2022-02-04
Bekræftet
Super service og et endnu bedre… Super service og et endnu bedre produkt. Dette er bestemt ikke sidste gang at jeg bruger dem.
home-2_03
home-2_01
home-2_01-3
home-2_01-4
home-2_01-5
Oplev personlighed og kvalitet

En webløsning med personlighed, kvalitet og værdi.

Hos Meseo tror vi på resultater. Vi ved, at vi kan levere varen, og det gør vi grundet en god dialog med vores kunder og en finger på den online pulsåre, så vi altid er opdateret med de nyeste udviklinger inden for hjemmesider og online marketing. 

Vores kunder stoler på os, fordi vi leverer de skarpeste resultater og udføre vores pligt som et professionelt web-& marketingsbureau.

Ide

Vi har som et web-& marketingsbureau ekspertisen til at give dit projekt en unik løsning.

Strategi

Intet er overladt til tilfældigheder. I samarbejde med jer udvikler vi en skræddersyet strategi til dit projekt.

Formidling

En idé uden den rette formidling er intet værd. Vi formidler dit budskab, produkt eller din service til et online resultat.

Eksekvering

Vi garanterer en professionel og målrettet eksekvering af dit projekt, med et professionelt resultat.

Få en gratis rådgivning nu!

Lad os tage en snak om, hvad vi kan gøre for dig og din online identitet. Vi kan fortælle dig om diverse muligheder, og hvorledes netop din virksomhed burde gå fremad i dagens marked.

ide til succes

Vi skaber de perfekte rammer for din succes

Forretnings ide

Jeres idé og projekt er i centrum hos Meseo. Vi kombinerer jeres viden om faget med vores ekspertise for at udforme den bedst mulige løsning.

Virksomhedsstrategi

Vi har både erfaringen og den analytiske ekspertise til at udvikle en strategi, der effektivt realiserer jeres online identitet til konkurrencedygtige priser. 

Eksekvering

Vi tror på kvalitet og en solid proces. Gennem dialog og planlægning får din hjemmeside en målrettet og grundig eksekvering, der baner vej for succes. 

contacts_01-1
contacts_01-2
contacts_01-3
contacts_01-4
contacts_01-5
Kontakt os

Vil du i kontakt med os?

Kontakt os for en snak om dine behov og ønsker i dag. Ring gerne til os, send en e-mail eller udfyld kontaktformularen, så vender vi straks tilbage til dig.