Facebook-annoncering

Facebook marketing når det er bedst

Vores vigtigste opgave er at skabe resultater for din virksomhed. Vi sørger for at skabe målrettede produkter og datadreven annoncering, der konvetere

Facebook Ads og annoncering
Group10
Group9
Group8-2
Hvad vi tilbyder

Komplet annoncering på facebook

Lad Meseo tage sig af din Facebook-annoncering, så vi kan få dit budskab ud til de rette målgrupper på Danmarks mest brugte sociale medie. 

Virksomhedsprofil

Målrettet annoncering

Månedlig rapportering

Markedsføringsstrategi

tab_06-1
tab_02-2

Facebook virksomhedsprofil

Vi kan lave en Facebook virksomhedsprofil, der vil være iøjnefaldende og stilren og kommunikere netop det, den skal kommunikere til dit kundesegment. Vi kan herigennem nemt få konverteret mange besøgende til følgere, og disse vil du gratis kunne nå ud til gennem opslag fra din profil.

Med annoncering kan vi få din sides popularitet til eksponentielt at stige, og du vil have god mulighed for at konvertere følgere til kunder.

tab_02-2

Målrettet annoncering

Facebook annoncering er en af de mest effektive måde at nå ud til potentielle kunder på. Med henblik på demografi, alder, køn, lokation og interesser udvikler vi sammen med dig annoncer, som du kan stå inde for, og som gerne skulle konvertere så mange brugere til kunder som muligt.

Vores annoncer skulle gerne ramme plet hos dit kundesegment samt udvide din målgruppe. På den måde fanger vi så mange som muligt, mens skalering altid er i fokus.

Månedlig rapportering

Når man snakker annoncering, kommer man ikke uden om det, man kalder ROAS. ROAS (Return on Ad Spend) er simpelthen, om du tjener nok på annoncering til overhovedet at betale for det. Hvis du for eksempel har brugt 100 kr. på annoncer og herigennem omsat for 1000 kr. har du en ROAS på 1000%.

Hos Meseo sørger vi får at maksimere din ROAS, og det er en af de mange ting, der vil stå i din månedlige rapport. På den måde kan du følge med i vores arbejde og se, hvordan din online markedsføring går. 

tab_03-1
tab_01-2
tab_01-3
tab_02-2

Optimeret markedsføringsstrategi

Vi skræddersyr en strategi sammen med dig, så vi når frem til det helt rette indhold ift. din målgruppe til en pris, du er tilfreds med. Budgettet kan altid justeres, så vi for eksempel kan øge indsatsen, hvis fortjenesten tyder på, at det er den rigtige vej.

Du vil have en fast tilknyttet specialist, der hele tiden kan finjustere strategien for at nå så mange som muligt.

Hvorfor vælge Facebookannoncering?

Hvorfor vælge Facebookannoncering?

  • 64 % af danskere benytter Facebook hver dag, og alle befolkningsgrupper bruger det sociale medie.
  • Facebook er et af de billigste steder at annoncere online, men kan med den rette ekspertise skabe stor bruger-til-kunde konvertering.
  • Du har en platform at nå ud til dine kunder igennem, og de kan samtidig nemt kontakte dig
  • Du vil få et bedre indblik i dit kundesegment gennem vores månedlige rapporteringer.
  • Du kan fremme og forbedre dit online brand og øge din omsætning
2500

Tilfredse kunder

250

Samlet erfaring

240

Relevante certifikationer

home-4_01-1
home-4_01-2
Altid på forkant

Kom foran konkurrenter med Meseo

Meseo er altid på forkant med det nyeste inden for Facebook-annoncering. Vi holder os opdateret med Facebooks algoritmer og indstillingsmuligheder, så vi er sikre på at kunne målrette din annoncering så præcist som muligt.

Vi holder derudover altid et vågent øje med marketingsbranchen, så vi kan tage inspiration, fra det der virker, og udvide mulighederne inden for feltet, så dine annoncer skiller sig ud. 

Vores værdier

Værdier der skaber resultater for dig

Vores kerneværdier gør Facebook-annoncering trygt og profitabelt for dig. Hos Meseo vil du opleve komplet gennemsigtighed, så du kan være med hele vejen og have indflydelse på resultaterne. Vi har altid konvertering i fokus, så du får, hvad du betaler for.

Kunde udtalelser

Vi samler på fremragende anmeldelser

På basis af 15 bedømmelser.
Tobias Kristensen
Tobias Kristensen
2021-01-28
Bekræftet
Jeg har ikke en finger og sætte på teamet bag Meseo, virkelig godt produkt jeg har fået fra dem. Mvh MultiHaver
Christoffer B
Christoffer B
2021-01-13
Bekræftet
Yderst professionelt team og imponerende resultater. Kan varmt anbefales
Gulvservice Odder
Gulvservice Odder
2021-01-02
Bekræftet
Jeg har været super tilfreds med Meseo, deres produkt, og i særdeleshed deres friske, kompetente, søde og glade medarbejdere! Jeg føler mig super behandlet, opdateret, og har været inde over processen hele vejen - der er styr på de vigtige ting som tilbud,kontrakter, aftaler osv. Jeg er helt tryg og glad for mit valg af webbureau! Mine varmest anbefalinger til Meseo 🙂
Emil
Emil
2020-11-16
Bekræftet
Meseo laver et fantastisk produkt! Kan klart anbefales!
Christian J
Christian J
2020-11-16
Bekræftet
Rigtig god service, venlige medarbejder og et super udfald. Fuldt ud tilfreds 🙂
Yad H Shwan
Yad H Shwan
2020-11-14
Bekræftet
Jeg har selv været utrolig bange for, at springe ud til andre leverandør, da jeg er bange for at de ikke lever op til mine standarder... Men hos Meseo, har jeg virkelig ikke været skuffet, fra deres førstehåndsindtryk, deres samarbejdes metode og deres professionelle være måde!! Kan varmt anbefales, og man bliver taget godt hånd om hos dem. De svarer døgnet rundt, og er meget forstående! Vil igen sige tusind tak for sidst, og måske kommer der flere køb i fremtiden?? Hilsen/Best regards Mr. Shwan
Hans Kristian
Hans Kristian
2020-11-02
Bekræftet
Jeg har brugt Meseo til rådgivning omkring SEO og grafisk materiale, og må sige jeg er meget tilfreds med hvordan tingene bliver leveret og forklaret.
Thomsens anlægsgartnere
Thomsens anlægsgartnere
2020-09-04
Bekræftet
Har ikke mødt nogle virksomheder som har ydet lige så god service som Meseo. Jeg fik lavet en hjemmeside hos dem. Her brugte de vildt god tid på at høre mine ideer samt komme med deres egen. Hjemmesiden blev 100 gange bedre end jeg kunne have forestillet mig:) Super godt produkt samt service hos Meseo. Kan klar anbefales
Victor Byskou
Victor Byskou
2020-08-10
Bekræftet
Kan kunne anbefale MESEO, super god service og høj kvalitet i alt de laver og leverer. Varm anbefaling herfra!
contacts_01-1
contacts_01-2
contacts_01-3
contacts_01-4
contacts_01-5
Kontakt os

Vil du i kontakt med os?

Kontakt os for en snak om dine behov og ønsker i dag. Ring gerne til os, send en e-mail eller udfyld kontaktformularen, så vender vi straks tilbage til dig.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Kan Facebook annoncering betale sig?

Facebook annoncering skal skabe mere trafik på din hjemmeside og sprede dit brand ved at øge din virksomhedsprofils popularitet. Meseo sørger for at annoncere til de relevante brugere, så du opnår skalering med din Facebook annoncering.

Hvad koster Facebook annoncering?

Prisen afhænger meget af, hvilken strategi vi sammen nå frem til. For under 10 kr. om dagen vil du se resultater, og med vores ekspertise kan vi skabe en strategi, der vil få din virksomhed i søgelyset.

Hvem burde benytte sig af Facebook annoncering?

Om din virksomhed er nystartet eller har eksisteret i mange år, vil Facebook annoncering være det rette valg for dig. Alle befolkningsgrupper benytter Facebook, og appen indeholder et væld af muligheder, med hvilke vi kan målrette dine annoncer. 

Tryg købsproces

Proaktive løsninger

Personlig dialog

Vælg en partner, som har gode referencer, anmeldelser, og som du føler dig tryg ved igennem hele processen.

God annoncering vedligeholder sin relevans og funktionsdygtighed. Vi er altid på forkant med markedet for at optimere din annoncering.

Det er essentielt, at du føler dig hørt og forstået igennem hele processen, så dine behov og ønsker bliver opfyldt.