fbpx
Facebook-annoncering

Facebook marketing når det er bedst

Vores vigtigste opgave er at skabe resultater for din virksomhed. Vi sørger for at skabe målrettede produkter og datadreven annoncering, der konvetere

Facebook ads2-1
Group10
Group9
Group8-2
Hvad vi tilbyder

Komplet annoncering på facebook

Lad Meseo tage sig af din Facebook-annoncering, så vi kan få dit budskab ud til de rette målgrupper på Danmarks mest brugte sociale medie. 

Virksomhedsprofil

Målrettet annoncering

Månedlig rapportering

Markedsføringsstrategi

tab_06-1
tab_02-2

Facebook virksomhedsprofil

Vi kan lave en Facebook virksomhedsprofil, der vil være iøjnefaldende og stilren og kommunikere netop det, den skal kommunikere til dit kundesegment. Vi kan herigennem nemt få konverteret mange besøgende til følgere, og disse vil du gratis kunne nå ud til gennem opslag fra din profil.

Med annoncering kan vi få din sides popularitet til eksponentielt at stige, og du vil have god mulighed for at konvertere følgere til kunder.

tab_02-2

Målrettet annoncering

Facebook annoncering er en af de mest effektive måde at nå ud til potentielle kunder på. Med henblik på demografi, alder, køn, lokation og interesser udvikler vi sammen med dig annoncer, som du kan stå inde for, og som gerne skulle konvertere så mange brugere til kunder som muligt.

Vores annoncer skulle gerne ramme plet hos dit kundesegment samt udvide din målgruppe. På den måde fanger vi så mange som muligt, mens skalering altid er i fokus.

Månedlig rapportering

Når man snakker annoncering, kommer man ikke uden om det, man kalder ROAS. ROAS (Return on Ad Spend) er simpelthen, om du tjener nok på annoncering til overhovedet at betale for det. Hvis du for eksempel har brugt 100 kr. på annoncer og herigennem omsat for 1000 kr. har du en ROAS på 1000%.

Hos Meseo sørger vi får at maksimere din ROAS, og det er en af de mange ting, der vil stå i din månedlige rapport. På den måde kan du følge med i vores arbejde og se, hvordan din online markedsføring går. 

tab_03-1
tab_01-2
tab_01-3
tab_02-2

Optimeret markedsføringsstrategi

Vi skræddersyr en strategi sammen med dig, så vi når frem til det helt rette indhold ift. din målgruppe til en pris, du er tilfreds med. Budgettet kan altid justeres, så vi for eksempel kan øge indsatsen, hvis fortjenesten tyder på, at det er den rigtige vej.

Du vil have en fast tilknyttet specialist, der hele tiden kan finjustere strategien for at nå så mange som muligt.

Hvorfor vælge Facebookannoncering?

Hvorfor vælge Facebookannoncering?

  • 64 % af danskere benytter Facebook hver dag, og alle befolkningsgrupper bruger det sociale medie.
  • Facebook er et af de billigste steder at annoncere online, men kan med den rette ekspertise skabe stor bruger-til-kunde konvertering.
  • Du har en platform at nå ud til dine kunder igennem, og de kan samtidig nemt kontakte dig
  • Du vil få et bedre indblik i dit kundesegment gennem vores månedlige rapporteringer.
  • Du kan fremme og forbedre dit online brand og øge din omsætning
2500

Tilfredse kunder

250

Samlet erfaring

240

Relevante certifikationer

webshop 1
home-4_01-2
Altid på forkant

Kom foran konkurrenter med Meseo

Meseo er altid på forkant med det nyeste inden for Facebook-annoncering. Vi holder os opdateret med Facebooks algoritmer og indstillingsmuligheder, så vi er sikre på at kunne målrette din annoncering så præcist som muligt.

Vi holder derudover altid et vågent øje med marketingsbranchen, så vi kan tage inspiration, fra det der virker, og udvide mulighederne inden for feltet, så dine annoncer skiller sig ud. 

Vores værdier

Værdier der skaber resultater for dig

Vores kerneværdier gør Facebook-annoncering trygt og profitabelt for dig. Hos Meseo vil du opleve komplet gennemsigtighed, så du kan være med hele vejen og have indflydelse på resultaterne. Vi har altid konvertering i fokus, så du får, hvad du betaler for.

Kunde udtalelser

Vi samler på fremragende anmeldelser

På basis af 40 bedømmelser.
Lasse M. K.
Lasse M. K.
2022-03-21
Bekræftet
Glad kunde af Meseo Meseo er et super professionelt firma. jeg er yderst tilfreds med alt det vi har fået lavet, af dem og har kun haft gode oplevelser med Meseo, kan klart anbefales!
Micheal Hertz
Micheal Hertz
2022-03-15
Bekræftet
Kompetent analyse arbejde Kompetent analyse arbejde, med en konkret eksekveringsplan. Vi har haft en fremragende oplevelse, med et fagligt stærkt rådgivningsforløb. Hele Meseo's team, har leveret over forventninger og vi kunne ikke være mere glade for samarbejdet. 🤩
Kjeld Buhl
Kjeld Buhl
2022-03-12
Bekræftet
Vi har hos Saffron Vi har hos Saffron, haft fornøjelsen af at samarbejde med Meseo i månedvis nu, og har været yderst tilfredse. Kompetente medarbejdere som er proaktive og følger op på tingene. Det er vi glade for !
Bjarne
Bjarne
2022-03-07
Bekræftet
Vi har nu samarbejdet med Meseo i 1,5… Vi har nu samarbejdet med Meseo i 1,5 år, og det har været en suveræn oplevelse og en fed rejse sammen med dem. De har hjulpet os med SEO, Google ads, Webshop, administrering af Sociale medier samt logo. Samarbejdet har virket som det skulle, og jeg har følt mig godt klædt på til min vækstrejse. Under mit forløb har jeg været på besøg på deres kontor 2 gange, og sikke en måde de tager imod en. Professionelt hele vejen igennem.
Simon Simon
Simon Simon
2022-03-02
Bekræftet
Vi har nu samarbejdet med Meseo i 1,5… Jeg havde en fornøjelse at arbejde på et projekt sammen med Meseo, hvor vi i fællesskab skulle levere en stor løsning til en kunde. De var grundige, punktlige, fagligt dygtige og bidragede med deres erfaring og arbejdskraft i hele processen.
Morten
Morten
2022-02-25
Bekræftet
Top professionelt team Top professionelt team, planlægning, sparring & rådgivning i topklasse. Jeg kan varmt anbefale at samarbejde med Meseo, de ved hvad de laver og er specialister indenfor deres felt.
Martin M. Denard
Martin M. Denard
2022-02-13
Bekræftet
Efter mange forsøg på at løse mine… Efter mange forsøg på at løse mine udfordringer online, så havde jeg de bedste resultater og oplevelser med Meseo! Aldrig har jeg oplevet bedre resultat, samt at opleve gensidig gnist fra mandskabet hos Meseo. Kan klart anbefales til alle andre.
ida S.
ida S.
2022-02-05
Bekræftet
Jeg har arbejdet sammen med Meseo i… Jeg har arbejdet sammen med Meseo i knapt 2 år, hvor de har varetaget min søgemaskineoptimering (SEO), Mathias og Meseo generelt har været en uundværlig brik i vores marketingsvækst det seneste års tid. Jeg har anbefalet deres arbejde til venner og bekendte i mit netværk som også er selvstændige, da dygtige webbureauer er i undertal i disse dage. De har været med til at vækste vores organiske besøgende fra næsten ingen, til op imod 2-3 tusinde besøgende fast månedligt, hvilket er utroligt mange ift. hvad vi troede var muligt for vores lille biks. Udover SEO arbejdet, har de faglig erfaring og netværk indenfor alt hvad der har med marketing og vækst at gøre, så det har også været en stor hjælp for os at have nogen at spørge om alt fra email marketing til anbefaling indenfor visitkort design mv. Overordnet set har vi lært meget igennem vores forløb, og det har bestemt været tiden og pengene værd at blive samarbejdspartner herinde. Tak for det!
Luu Ninh
Luu Ninh
2022-02-04
Bekræftet
Super service og et endnu bedre… Super service og et endnu bedre produkt. Dette er bestemt ikke sidste gang at jeg bruger dem.
contacts_01-1
contacts_01-2
contacts_01-3
contacts_01-4
contacts_01-5
Kontakt os

Vil du i kontakt med os?

Kontakt os for en snak om dine behov og ønsker i dag. Ring gerne til os, send en e-mail eller udfyld kontaktformularen, så vender vi straks tilbage til dig.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Kan Facebook annoncering betale sig?

Facebook annoncering skal skabe mere trafik på din hjemmeside og sprede dit brand ved at øge din virksomhedsprofils popularitet. Meseo sørger for at annoncere til de relevante brugere, så du opnår skalering med din Facebook annoncering.

Hvad koster Facebook annoncering?

Prisen afhænger meget af, hvilken strategi vi sammen nå frem til. For under 10 kr. om dagen vil du se resultater, og med vores ekspertise kan vi skabe en strategi, der vil få din virksomhed i søgelyset.

Hvem burde benytte sig af Facebook annoncering?

Om din virksomhed er nystartet eller har eksisteret i mange år, vil Facebook annoncering være det rette valg for dig. Alle befolkningsgrupper benytter Facebook, og appen indeholder et væld af muligheder, med hvilke vi kan målrette dine annoncer. 

Tryg købsproces

Proaktive løsninger

Personlig dialog

Vælg en partner, som har gode referencer, anmeldelser, og som du føler dig tryg ved igennem hele processen.

God annoncering vedligeholder sin relevans og funktionsdygtighed. Vi er altid på forkant med markedet for at optimere din annoncering.

Det er essentielt, at du føler dig hørt og forstået igennem hele processen, så dine behov og ønsker bliver opfyldt.