fbpx
FAQ

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Denne side har til grundlag, at hjælpe med at besvare de ofte stillede spørgsmål som vores kunder går med. Hvis du har andre spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.

Hvad koster jeres services?

Hvor meget vores service koster afhænger naturligvis af, hvad præcis vi skal ordne for dig. Vi kan tage en snak og give dig et uforpligtende tilbud, og ellers skal du være velkommen til at læse vores vækstpakke kontrakt.

Kan jeg komme med rettelser eller tilføjelser til min hjemmeside?

Vi modtager dine input før, under og efter din hjemmeside er online og står altid klar til at rette, tilføje og på anden vis forbedre. 

Hvad betyder SEO?

SEO står for Search Engine Optimization – eller på dansk Søgemaskineoptimering. SEO dækker over en række metoder, hvormed vi får din hjemmeside til tops på søgemaskinernes ”gratis pladser”. Læs mere her.

Hvilke søgeord skal jeg satse på?

Med en grundig søgeordsanalyse, kan vi hjælpe dig til at nå frem til de rigtige søgeord. Vi finder frem til de rette ord ud fra markedet og din virksomhed, hvilket gerne skulle resultere i skalering for din virksomhed.

Hvad præcis har min virksomhed behov for?

Vi tilbyder mange produkter, men det betyder ikke, at vi kommer til at forsøge at sælge dig, hver eneste lille ting, som vi kan lave. Når vi snakker med dig om din virksomhed, giver vi en ærlig vurdering af, hvad vi mener vil være bedst for dig, og giver dig forskellige tilbud i diverse prisklasser. 

Tilbyder I mere end hvad kan findes på hjemmesiden?

Ja. Har du en specialopgave, der ikke nødvendigvis står beskrevet på hjemmesiden, kan vi sikkert tage os af den. Vores ekspertise er bred, så lad os tage en snak om dit projekt!

Kan jeg ændre plan under processen?

Vi er meget fleksible med vores arbejde. Når du indgår i et samarbejde med os, vil du opleve en god dialog hele vejen igennem processen, og vi skal nok opfylde alle dine behov og ønsker.

Hvorfor skal jeg vælge Meseo?

Der findes mange web- og marketingsbureauer, og du vil have mange gode muligheder. Vi tilbyder et bredt udvalg produkter til konkurrencedygtige priser, men først og fremmest er det vores hold, vi gerne vil sælge os på. Lad os tage en snak, og du kan selv vurdere, om vi er de rette for dig.

Mit spørgsmål står ikke her?

Kontakt os gerne nu! Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.

Telefon: +45 30 20 44 20

Email: Kontakt@meseo.dk

Online chat: Send en besked via vores online formular, så kontakter vi dig samme dag.