Start

Effektiv Google annoncering der skaber resultater

Du får annoncer, der er målrettet efter brugernes behov, så din hjemmeside vil dukke op ud fra relevante søgninger og stå i annoncerubrikkerne øverst på siden.

image_8
Vector-Smart-Object6
Hvad vi tilbyder

Resultater der overgår forventningerne

Med Google Ads hos Meseo vil du opleve fokus på konvertering og skalering. Vi er altid på forkant med Googles algoritmer og annoncerinsmuligheder, så din virksomhed ligeledes er på forkant med markedet. 

Attraktive placeringer

Optimering

ROI optimering

Google Ads Shopping

Google Ads Remarketing

tab_02-2

Attraktive placeringer

På Google kommer betalte annoncer altid forrest i køen, så hvad skal du egentlig bruge os til, når du bare kan betale dig til en god placering? Det er, fordi det ikke fungerer helt så enkelt. Google vægter stadig relevans af din hjemmeside højt, og for at få en god placering i forhold til de andre betalte annoncer skal din hjemmeside være designet og sat op, som Googles algoritmer ønsker det.

Her handler det selvfølgelig om kvaliteten af dine annoncer, men også kvaliteten af din hjemmeside i form af blandt andet tekstforfatning og opsætning. Vi sørger for, at dit budget bliver brugt så effektivt som muligt, så du vil opnå optimale placeringer.

Optimering

Vi er altid på forkant med det nyeste inden for Googles algoritmer og kan hjælpe din virksomhed til at optimere dine annoncer og kampagner. Vi laver en strategisk analyse af din hjemmeside, og når herigennem frem til de søgeord, der vil generere flest klik for dig.

Gennem månedlige rapporter får du et komplet og overskueligt overblik af vores arbejde, så du kan se, hvordan det påvirker din hjemmesides trafik. Vi optimerer både din kampagne og din hjemmeside, så du får konverteret googlebrugere til kunder. 

tab_01-1
tab_01-2
tab_01-3

ROI

Når du bruger penge på annoncer, er det vigtigt, at du opnår en høj ROI. ROI (return on investment) er hvor givende dine annoncer er i forhold til dit budget. Vi holder hele tiden øje med effektiviteten af dine annoncer, så vi kan justere og optimere og på den måde sikre en høj konverteringsrate.

Vi går kun efter de bedste placeringer for din virksomhed og har derfor både fokus på dine annoncer samt udviklinger i Googles algoritmer og markedet generelt. 

tab_05-1
tab_01-2
tab_01-3

Google Ads Shopping

Med Google Ads shopping kan vi sætte din hjemmeside op, så dine produkter dukker op med priser og billleder ved relevante søgeord. På den måde kan du lettere fange kunden, da de med det samme får de mest eftersøgte informationer om dit produkt. Med gode billeder og tekster vil det med sikkerhed resultere i en højere konverteringsrate.

tab_03-1
tab_01-2
tab_01-3
tab_06-1
tab_02-2

Google Ads Remarketing

Google Ads Remarketing er et redskab, hvorigennem vi kan annoncere mod brugere, der allerede har klikket ind på din hjemmeside og udvist interesse for din virksomhed. På den måde kan vi eksponere din virksomhed for netop de brugere, der er størst sandsynlighed for kan konverteres til kunder, og det vil betydeligt styrke din ROI.

Google Ads

Hvorfor vælge Google Ads

  • Du betaler kun for, hvad du får – dvs. at du kun skal af med penge, når en bruger klikker på din annonce
  • Søgeresultater og annoncer er næsten identiske – annoncer kommer bare forrest i køen.
  • Din annonce dukker op, når kunden efterspørger netop det, du tilbyder.
  • Betalte annoncer fylder meget på google og kan derfor være hensigtsmæssige for at få ordentlig del i trafikken.
  • Du bestemmer selv dit budget, og det kan altid ændres
2500

Tilfredse kunder

250

Samlet erfaring

240

Relevante certifikationer

home-4_01-1
home-4_01-2
Relevans

Opnå klik der køber

Hvis du i forvejen har Google Ads, oplever du måske, at rigtig mange klik ikke føre til andet end et besøg på din hjemmeside. Du vil naturligvis gerne have, at så mange klik som muligt føre til, at brugeren benytter din ydelse eller køber dit produkt, og derfor er det vigtigt med et marketingbureau, der holder dine søgeord opdateret og er på forkant med Googles muligheder.

Meseo sørger for at holde din Goggle-annoncering opdateret, så du minimerer irrelevante klik. Vi analyserer og benytter søgeord, der virker, og udnytter alle Google Ads-mulighederne til det yderste. 

Vores værdier

Værdier der skaber resultater for dig

Vores kerneværdier gør Google Ads trygt og profitabelt for dig. Hos Meseo vil du opleve komplet gennemsigtighed, så du kan være med hele vejen og have indflydelse på resultaterne. Vi har altid konvertering i fokus, så du får, hvad du betaler for.

Skalering i fokus

Flere fordele med Google Ads

Google Ads gør det nemt at have skalering i fokus. Vi kan specificere, hvem dine annoncer når ud til og gennem datadreven analyse specificere, hvilke undersider potentielle kunder kommer ind på. På den måde minimerer vi antal klik potentielle kunder skal foretage og maksimerer chancerne for at konvertere brugere til kunder.

Google Ads kan desuden integreres med forskellige andre markedsføringsværktøjer. Det betyder, at Facebook, Instagram og SEO optimerer hinanden i et mål om øget synlighed for din hjemmeside. 

home-4_01-1
home-4_01-2
Kunde udtalelser

Vi samler på fremragende anmeldelser

På basis af 15 bedømmelser.
Tobias Kristensen
Tobias Kristensen
2021-01-28
Bekræftet
Jeg har ikke en finger og sætte på teamet bag Meseo, virkelig godt produkt jeg har fået fra dem. Mvh MultiHaver
Christoffer B
Christoffer B
2021-01-13
Bekræftet
Yderst professionelt team og imponerende resultater. Kan varmt anbefales
Gulvservice Odder
Gulvservice Odder
2021-01-02
Bekræftet
Jeg har været super tilfreds med Meseo, deres produkt, og i særdeleshed deres friske, kompetente, søde og glade medarbejdere! Jeg føler mig super behandlet, opdateret, og har været inde over processen hele vejen - der er styr på de vigtige ting som tilbud,kontrakter, aftaler osv. Jeg er helt tryg og glad for mit valg af webbureau! Mine varmest anbefalinger til Meseo 🙂
Emil
Emil
2020-11-16
Bekræftet
Meseo laver et fantastisk produkt! Kan klart anbefales!
Christian J
Christian J
2020-11-16
Bekræftet
Rigtig god service, venlige medarbejder og et super udfald. Fuldt ud tilfreds 🙂
Yad H Shwan
Yad H Shwan
2020-11-14
Bekræftet
Jeg har selv været utrolig bange for, at springe ud til andre leverandør, da jeg er bange for at de ikke lever op til mine standarder... Men hos Meseo, har jeg virkelig ikke været skuffet, fra deres førstehåndsindtryk, deres samarbejdes metode og deres professionelle være måde!! Kan varmt anbefales, og man bliver taget godt hånd om hos dem. De svarer døgnet rundt, og er meget forstående! Vil igen sige tusind tak for sidst, og måske kommer der flere køb i fremtiden?? Hilsen/Best regards Mr. Shwan
Hans Kristian
Hans Kristian
2020-11-02
Bekræftet
Jeg har brugt Meseo til rådgivning omkring SEO og grafisk materiale, og må sige jeg er meget tilfreds med hvordan tingene bliver leveret og forklaret.
Thomsens anlægsgartnere
Thomsens anlægsgartnere
2020-09-04
Bekræftet
Har ikke mødt nogle virksomheder som har ydet lige så god service som Meseo. Jeg fik lavet en hjemmeside hos dem. Her brugte de vildt god tid på at høre mine ideer samt komme med deres egen. Hjemmesiden blev 100 gange bedre end jeg kunne have forestillet mig:) Super godt produkt samt service hos Meseo. Kan klar anbefales
Victor Byskou
Victor Byskou
2020-08-10
Bekræftet
Kan kunne anbefale MESEO, super god service og høj kvalitet i alt de laver og leverer. Varm anbefaling herfra!
contacts_01-1
contacts_01-2
contacts_01-3
contacts_01-4
contacts_01-5
Kontakt os

Vil du i kontakt med os?

Kontakt os for en snak om dine behov og ønsker i dag. Ring gerne til os, send en e-mail eller udfyld kontaktformularen, så vender vi straks tilbage til dig.

FAQ_

Ofte stillede spørgsmål

Kan Google annoncering betale sig?

Du betaler per klik og skal altså ikke af med penge, uden det her ført til et besøg på din hjemmeside. Vi vil sørge for at lave målrettede og effektive annoncer, der når ud til relevante brugere, så dine klik også konverteres til kunder.

Er Google Ads ligegyldigt, hvis jeg har SEO?

Det vil klart være en fordel også at bruge Google Ads, selvom du i forvejen har god SEO. Med Google Ads oven i, er der simpelthen bare endnu mere eksponering til din hjemmeside.

Hvordan ved jeg, at mine søgeord er relevante?

Alt kan analyseres og spores med Google Ads. Vi sørger for hele tiden at optimere dine søgeord, så du altid når ud til relevante brugere.