Grafik og logoer

Styrk din virksomhed med et professionelt visuelt udtryk der tiltrækker nye kunder

Din virksomheds logo og visuelle udtryk bliver direkte forbundet med dig. Så hvis dit logo er forældet eller uprofessionelt får kunderne et førstehåndsindtryk af at din service er ligeledes. 

Vi kan hos Meseo tilbyde dig visuelt fangende logoer og andet grafisk arbejde som forøger din virksomheds visuelle udtryk. Vi har mange års erfaring og cases bag os, og kan selv udarbejde hele dit brandkoncept. 

Vi laver logoer, illustrationer, bøger, bannere, visitkort, 3d Tegninger, Produkt Videoer og meget mere, så kontakt os gerne om ethvert grafisk ønske. Vi ved hvor vigtigt et logo er for din virksomhed, og vi tilbyder dig derfor at lave så mange ændringer som ønsket i logoet indtil du er tilfreds. Hvis du har inputs til hvordan dit logo skal være lytter vi med glæde og imødekommer dine ønsker. 

Ofte oplever vi at kunderne er glade for logoet efter 1-2 udkast, men hvis du ønsker flere udkast koster det ikke ekstra.

Priser fra kun

Grafisk arbejde kan være alt fra et visitkort design til et helt brandkoncept, og derfor kan priserne variere meget. Vi vil derfor gerne give dig en skræddersyet pris alt efter dit behov, så kontakt os og så vender vi tilbage i løbet af 1-2 timer med en pris på din opgave.

Eksempler på Grafik

Chicaboo

Projekt ren strand

Is sketch

Rødbro

Selekt Rekrutering

H.A.J

Mejdal

MD Grafik

PL. Grafik

1

Udarbejdelsr

Fysisk eller web møde hvor vi lytter til dine ønsker samt krav til dit projekt, samt hvilke behov du netop har. 

2

Produktion

Produktionen opstartes nu og vi begynder med at tegne, designe og udarbejde det grafisk arbejde.

3

Levering

Arbejdet er efter kort tid færdigproduceret, Her kan du vælge at acceptere designet med det samme eller bede om små ændringer.

Invester i dit brand

Grafisk arbejde hos os koster ikke mange penge, men det forøgede brandimage vil uden tvivl få din virksomhed til at fremstå mere professionel. 

Derfor er det klart en god investering da du vil kunne se forskel i antallet af kunder i fremtiden. Vi vil altid finpudse det visuelle udtryk til den målgruppe du vil henvende dig til så konverteringsgraden er bedst mulig. 

Det er altid vigtigt at investere i sit eget brand, men hvis du ikke har et genkendeligt og veludarbejdet koncept, som kan genkendes, så husker folk dig ikke. Så invester i din virksomhed med et look som er ligeså professionel som din virksomhed efterstræber at være.

Hvorfor Meseo.dk

Vi har mange års erfaring i udarbejdelse af grafisk design og har kompetencerne og det kreative mindset til at finde det helt rette udtryk til din virksomhed. 

Derudover er vores kunderelationer meget vigtige for os, og vi tilbyder derfor gratis telefonmøder hvor vi lytter til dine ønsker og snakker om muligheder for dit brand. Men lyt ikke til vores egne ord, tag istedet et kig på hvad vores kunder siger. 

 

Mathias M.

Adm. Direktør

Få et tilbud

Ønsker du at blive ringet op angående tilbud på en Hjemmeside?
Så udfyld dine oplysninger her og vi ringer til dig.