Vi udarbejder den perfekte brand identitet med det rette grafik

Ligesom din personlighed gør dig unik, er din brandidentitet i din virksomhed, det der adskiller dig fra alle andre

Meseo stræber efter  at producere fantastiske designs til vores kunder, der er målrettet mod deres målgruppe. For os handler det ikke kun om at skabe noget, der ser fantastisk ud. Det handler om virkelig at forstå, hvad der vil fange din målgruppes opmærksomhed.

Fra brand-building marketingmaterialer til sofistikeret digitalt indhold og iøjnefaldende annoncer – vi dækker alle dine behov for grafik og  design.

Se herunder nogle af vores grafiske løsninger der har hjulpet vores kunder med at realisere deres ønsker og projekter

Soltika

Soltika.dk

Soltika bekæmper den digitale støj ved at levere aktiv-lærings projekter til børn med fokus på kreativitet.

Martin Daugaard ilustrationer

Illustrationer MD børnebog

Forfatteren Martin Daugaard skulle bruge grafik i form af en række illustrationer til hans børnebøger.

Mb-ren

MB-ren ApS

Mb-ren skulle bruge grafik i form af små animationsfigurer der kunne representere hans erhverv 

Ofte stillede spørgsmål

En brandidentitet er et sæt værktøjer eller elementer, der bruges af en virksomhed til at skabe et brandimage. Et brandimage er en kundes opfattelse af brandet, der består af forskellige tilknytninger til det og minder om interaktion med det. En brandidentitet og dens elementer stammer fra en virksomheds mission, brandværdi, langsigtede mål, konkurrenceposition på markedet og relevans for målgruppens værdier og interesser. Disse faktorer har en grundlæggende karakter og beskriver branding-processen, hvad en virksomhed ønsker at kommunikere. I mellemtiden beskriver en brandidentitet, hvordan disse grundlæggende elementer kommunikeres. De mest almindeligt aftalte elementer i en brandidentitet inkluderer normalt:

– Et logo
– En tagline eller et slogan
– Farver og grafik stilarter
– Et logo og et ordmærke og deres variationer
– En stemme og en tone
– En stil og et skrifttype

Disse elementer kan grupperes forskelligt, og der er mange meninger om, hvilke specifikke brandelementer der skal medtages på denne liste, og i hvilken rækkefølge de skal præsenteres. Disse forskelle forklares normalt af den sammenhæng, hvor en brandidentitet diskuteres, og perspektivet fra en bestemt ekspert. For eksempel vil en designer, der udvikler en brandidentitet for en eksisterende virksomhed, udelade et mærke og en tagline fra sin kreative proces og lægge mere vægt på dens visuelle del. I modsætning hertil er et bredere spænd af brandidentitetselementer normalt involveret under processen med at oprette et nyt brand snarere end at omdøbe et eksisterende produkt eller en virksomhed – Læs mere her…

Der er mange måder at få folk til at huske dit brand, men nogle er mere succesrige end andre. Det afhænger af, hvilken type forretning du har, og hvor stor indsats du er parat til at gøre med hver enkelt. Nogle ejere har så travlt med at drive virksomheden, de ting som at få mærket kendt fejes til den ene side, og så kommer andre sammen og overtager dem. Hvis du ikke ønsker, at dette skal ske for dig, skal du læse nogle tip fra eksperterne om, hvad du skal gøre.

  • Fokus på fordelene
  • Bind forbrugerne følelsesmæssigt
  • Invester i sociale medier
  • Brand tilstedeværelse
  • Tilpas din virksomehed til trends

Vil su læse mere om hvorfor netop disse punkter hjælper din virksomhed med at blive husket? 

– læs mere her

  •  
  •  

Dette er naturligvis en mulighed, Du kernder din virksomhed bedst og derfor er det en naturlig del af design processen af du kan komme med ideer og ønsker til hvordan du ønsker at resultatet skal være. 

Er den kreative process ikke lige dig? så er dette ikke et problem vi forventer ikeke du skal være kreativ, det er vores arbejde. Vi får dine ideer fra tanker til til realitet. 

Kontakt os og lad os høre om dine ideer

Som ejer af en lille virksomhed har du måske stillet dig selv spørgsmålet: “Hvorfor skal jeg ansætte en grafisk designer?”.

Med så mange ting, der foregår i din virksomhed, forsøger mange mindre virksomhedsejere at reducere omkostningerne så meget som muligt. Kreative tjenester er ofte lave på prioriteringslisten, men skimping på branding kan faktisk ende med at koste mere at rette senere.

Der er en stor forskel i at købe et £ 25-logo online og udvikle en brandidentitet. En identitet, der repræsenterer, hvad din virksomhed står for. Ikke kun udseendet og følelsen, men virksomhedens kerneværdier.

Brug af et indholdsstyringssystem som WordPress til websteder er blevet almindeligt i den moderne forretnings æra. Oprettelse af en ensartet visuel identitet er afgørende og vil løfte dit brand over dine konkurrenter. For at komme videre i virksomheden i dag er det nødvendigt at ansætte en grafisk designer.

Her er 5 grunde til, at du skal ansætte en professionel grafisk designer:

1. Gør din forretning til at se professionel ud

2. Spar din tid 

3. Spar penge i det lange løb

4. Få andre øjne på din virksomhed 

5. Opnå profesionelle reslutater.

 

Vil du læse mer om hvorfor du skal gøre brug af et professionelt bureau og få en uddybelse. afde 5 overstående punkter? 

Læ mere her 

 

Vi gør Købsprocessen nem, enkel og forestålig

 Det er vores mission at sikre, at hver klient har et brand, der når sit maksimale potentiale og også føler sig ‘rigtigt’ for virksomheden. Vores team af erfarne reklamer styrer og leverer hele brandcyklussen fra den indledende opdagelsesfase til online og offline aktivproduktion.

Ofte vil det variere hvor meget du behøver at være indblandet i Design processen. Nogle kunder ønsker at samarbejde og være på sidelinjen hele vejen og andre giver os frie tøjler til at komme med et udkast som vi mener, fanger målgruppen og passer til virksomheden. Uanset hvad tilpasser vi os til dine ønsker og gør processen nem og overskuelig for dig. 

Læs om vores overskuelige proces ved Grafik og brand image

Grafik og brand image kræver meget arbejde, erfaring og ekspertise. Vi står for alt det bagvedliggende arbejde, så du kan fokusere på din egen virksomhed. Vi har udarbejdet en enkel proces som gør det nemt for dig at komme igang med Grafik og brand image hos os.

Dialog

Meseo og kunden holder et møde hvor vi snakker om din virksomhed. Hvad du ønsker og mål og planer du har med et ønsket samarbejde med os.

Opstart

Efter dialogen og modtagelsen af oplysninger og eventuelt materiale begynder produktions processen hvor vi designer og udarbejder det grafiske.

Gennemgang

Efter produktionen gennemgår vi det hele med dig, hvorvidt vi laver de nødvendige små rettelser, så det hele er 100% efter dine ønsker og behov.

Leverence

Efter gennemgangen af arbejdet, levere vi arbejdet og om nødvendigt hjælper dig med at gøre brug af det færdige design.

Vælg et bureau der overholder aftaler og respektere dine deadlines

Hvor langt tid vil leverencen tage?

Desværre er der langt for mange grafiske-bureauer der lover og frister med urealitsiek deadlines og kan derfor ikke levere opgaverne til de rigtige tider. 

Hos Meseo går vi op i at overholde aftaler og respektere dine deadlines. Vi er klar over at det er en stor opgave at vælge det rette grafisk buareu og derfor er det vores pligt at overholde opgavens aftaler. Vi har ikke nogen iterresse i at lokke dig med hurtige lervingstider som alligevel ikke kan overholdes, hvis der skal leveres et ordentligt stykke arbejde. 

Du kan læse mere om vores leveringstider og giv os gerne et kald hvis du har et større projekt eller har en hasteopgave som virkelig har brug for fokus øjeblikkeligt 
– Læs mere her 

Vi er der for din virksomhed fra start til slut​

Derfor tilbyder vi både drift, vedligeholdese en række services som skal sikre din virksomhed vækst og udvikling

Vi sørger for den rette vedligeholdelse og drift af din hjemmeside

SEO og vækst

Vi sørger for den rette SEO optimering og vækstplaner for din hjemmeside

Hvad siger vores kunder?

Vi samler på fremragende anmeldelser

Herunder kan du læse nogle af vores anmeldelser fra vores tideligere kunder. Vi ser frem til at se din virksomhedsnavn blandt resten af  vores tilfredse kunder 

Gulvservice Odder
Gulvservice Odder
2021-01-02
Jeg har været super tilfreds med Meseo, deres produkt, og i særdeleshed deres friske, kompetente, søde og glade medarbejdere! Jeg føler mig super behandlet, opdateret, og har været inde over processen hele vejen - der er styr på de vigtige ting som tilbud,kontrakter, aftaler osv. Jeg er helt tryg og glad for mit valg af webbureau! Mine varmest anbefalinger til Meseo 🙂
Montage og tilsyn
Montage og tilsyn
2021-01-02
god og grundig service. Tak til Mathias som hjalp mig igennem process. overordnet super glad for min nye side
Emil
Emil
2020-11-16
Meseo laver et fantastisk produkt! Kan klart anbefales!
Christian J
Christian J
2020-11-16
Rigtig god service, venlige medarbejder og et super udfald. Fuldt ud tilfreds 🙂
Anahit
Anahit
2020-11-14
Yad H Shwan
Yad H Shwan
2020-11-14
Jeg har selv været utrolig bange for, at springe ud til andre leverandør, da jeg er bange for at de ikke lever op til mine standarder... Men hos Meseo, har jeg virkelig ikke været skuffet, fra deres førstehåndsindtryk, deres samarbejdes metode og deres professionelle være måde!! Kan varmt anbefales, og man bliver taget godt hånd om hos dem. De svarer døgnet rundt, og er meget forstående! Vil igen sige tusind tak for sidst, og måske kommer der flere køb i fremtiden?? Hilsen/Best regards Mr. Shwan
Hans Kristian
Hans Kristian
2020-11-02
Jeg har brugt Meseo til rådgivning omkring SEO og grafisk materiale, og må sige jeg er meget tilfreds med hvordan tingene bliver leveret og forklaret.
Thomsens anlægsgartnere
Thomsens anlægsgartnere
2020-09-04
Har ikke mødt nogle virksomheder som har ydet lige så god service som Meseo. Jeg fik lavet en hjemmeside hos dem. Her brugte de vildt god tid på at høre mine ideer samt komme med deres egen. Hjemmesiden blev 100 gange bedre end jeg kunne have forestillet mig:) Super godt produkt samt service hos Meseo. Kan klar anbefales
Victor Byskou
Victor Byskou
2020-08-10
Kan kunne anbefale MESEO, super god service og høj kvalitet i alt de laver og leverer. Varm anbefaling herfra!
Bo Karlssen
Bo Karlssen
2020-08-10
Fik mig en god video der var bedre end jeg kunne forestille mig!

Garik Haldrup

SEO og Hjemmeside ekspert

” Har du brug for en løsning der faktisk kan levere et resultat som kan betale sig? Jeg er en af medstifterne af Meseo.dk og jeg står klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og projekter”

Garik Haldrup

SEO og Hjemmeside ekspert 

” Har du brug for en løsning der faktisk kan levere et resultat som kan betale sig? Jeg er en af medstifterne af Meseo.dk og jeg står klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og projekter”

Scroll to Top