Skræddersyede Funktioner der skaber konverteringer

De rette Hjemmeside funktioner kan være forskellen på en konvertering og blot en besøgende

Du kan have en fantastisk ide eller et fantastisk produkt, men er formidlingen og præsentationen af en dårlig kvalitet – ja så er der ikke meget at snakke om. Det handler om at kombinere en psykologisk og teknisk viden for at få dine besøgende til at blive til kunder. Meseo blander psykologi og tekniske funktioner sammen, for at få de besøgende på hjemmesiden til at handle og hermed tage en købsbeslutning. 

Grundig analyse og gennegang af eksiterende hjemmeside

Vi ved godt, at din forretning er det, der er vigtigst for dig. Derfor er det vigtigt at have en hjemmeside som kan skabe vækst og være med til at forbedre dine salgstal og sørge for at virksomheden vækster gennem ordre. 

Hos Meseo analsyere vi både før, imens og efter, hvordan forbrugerene reagere og handler i branchen. Det kræver en solid basis viden om branchen for at kunne udpege hvilke funktioner og muligheder som vil være ideelle for at skabe konverteringer. 

Naturligvis vil det være nemmere hvis hjemmesiden blev designet af Meseo, da den automatisk vil være designet ud fra vores ekspertise og viden. Dog er det også en mulighed for at os lave optimeringer på en allerede eksiterende hjemmeside. 

Forstå målet og meningen med specifikke funktioner

Dette er en placeholder tekst lavet af Meseo, her kommer der en fantastisk tekst som omhandler din virksomhed. Der skal nok snart komme en tekst som beskriver præcist hvad der giver mening lige her, men denne tekst er endnu ikke klar og derfor sættes denne såkaldte ‘placeholder‘ tekst ind som egentlig bare er volapyk der går igen og igen og igen. Hos Meseo vil vi gerne give dig de bedst mulige tekster og derfor tager de tid at lave da vi gør os umage, så indtil teksten er klar så bliver disse placeholder tekstboxes brugt

Kan du få flere konverteringer ved brug af taktiske funktioner?

Det korte svar er Ja. Har du funktioner som eksempelvist, kan fastholde og gøre den besøgende nysgerrig, kan man med sikkerhed sige at konverteringsgraden stiger. For hvert sekund kunden er på din hjemmeside, øges chancen for en konvertering. 
Taktiske funktioner som inteligente prisberegnere, kontakt formulerer bookingsystemer osv. gør det meget nemt og enkelt for de besøgende, hvilket skaber en positiv brand image omkring din virksomhed. 

VIl du læse mere om hvordan du kan få konverteringer ved at bruge taktiske funktioner? så læs mere her…

Vælg et bureau der sætter realistiske vækst planer
Hvad kan du forvente?

Hjemmeside branchen er kendt som de nye såkaldte “brugtvognsforhandlere”. Alle snyder alle hvis man altså kan slippe afsted med det. 

I korte træk betyder det at hvad du måske havde forventet ud fra et samarbejde med et web bureau ikke er hvad du fik. Der blev lovet guld og grønne skove, men realiteten var et resultat som ikke var tilsvarende. 

Hos Meseo går vi op i at lave en realistisk vækst plan, med brug af de kompetencer som et moderne web bureau har. Vi vil hellere love realistiske resultater som vi kan levere og som kan gavne din virksomhed mange år frem. End at love en helt masse som ikke bliver andet end dårlige oplevelser.

Vil du læse mere om hvordan vi skaber resultater og vækster med realistiske planer, så læs mere her…

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål om hjemmesider og funktioner som kan integreres

Webstedshastighed er en rankingfaktor og en endnu større rankingfaktor for mobilsider. .

Årsagen til, at webstedshastighed er en placeringsfaktor, er, at den først og fremmest er et tegn på kvalitetsbrugeroplevelse. En hurtig sidehastighed vil resultere i en bedre brugeroplevelse, mens en langsom sidehastighed vil resultere i en dårlig brugeroplevelse

I  sidste ende vil langsomme websteder have et lavt antal konverteringer, en høj afvisningsprocent og et lavt antal side besøg. I det væsentlige betyder en langsom side, at folk vil forlade siden, fordi ingen har tålmodighed til at vente på, at et hjemmeside indlæses.

Vi ser 1 til 2 sekunder eller mindre som en god sideindlæsningstid. Dette varierer lidt afhængigt af typen af side og branche, men hvis dine hjemmeside indlæses på under tre til fire sekunder, klarer du dig godt. Når du overskrider denne indlæsningstid, begynder vi at se mindre optimale placeringer såvel som en dårligere brugeroplevelse. Omvendt, hvis vi bragte denne sidehastighed ned til under 2 sekunder, ville vi sandsynligvis se bedre placeringer indenfor rangering på google.

Meseo tilbyder hjemmesider der både er hastighedsoptimeret og mobilbrugervenlige. Dette giver dig en god konkurrence evne i forhold til din online tilstedeværelse da google vil se din hjemmeside som en kvalitetside som også skal vises i de vigtige søgeresultater.

Vil du høre mere om hvorfor indlæsningshastighed er en vigtig faktor? Meseo har lavet en længere guide om emnet, “Hvorfor Web-hastighed er en vigtig faktor?”, som du kan læse her…

En blog på din hjemmeside kan tiltrække nye kunder og en blog Vil tiltrække nye kunder

Blogging og uddelelse af relevant indhold er et utroligt nyttigt værktøj til at øge trafikken til dit websted og til dine tjenester. Ved hjælp af SEO-strategier som nøgleord, titler, metabeskrivelser og mere bliver blogindlæg et stærkt værktøj til at få synlighed for dit brand.

Ud over det tekniske viser det de besøgende på hjemmesiden at din virksomhed har en utrolig stor viden om produktet og branchen. Dette kan være med til at overtale kunden om at netop din virksomhed er den bedste i branchen, med den store viden som de kan læse om på hjemmesiden. Dette skal i sidste ende føre til en købshandling fra kundens side og hermed skabe salg.

Meseo kan levere hjemmesider med indbyggede blog funktion så det eneste du skal tænke på er at uddele din viden engang i mellem.

Vil du høre mere om hvorfor blog indlæg funktionen er vigtig? Meseo har lavet en længere guide om emnet, “hvorfor blog indlæg funktionen er vigtig??”, som du kan læse her…

Live chat er en af ​​de mest dynamiske måder at kommunikere med dine kunder på. Med live chat kan du gøre enhver interaktion med besøgende på dit websted til en bedre oplevelse og opbygge et mere personligt forhold.

Live chat er den bedste måde at gå ud over dine kunders forventninger og forbedre kundeoplevelsen, når du kommunikerer med dem. Virksomheder, der leverer god live chat support, ser en stigning i kundetilfredshed og højere salg.

Meseo kan levere live support og live chat løsninger som er med til at fremme kundetilfredshed og i sidste ende sørge for højere salgstal.

Vil du høre mere om hvorfor Live chat funktionen er vigtig? Meseo har lavet en længere guide om emnet, “Live chat funktionen er vigtig?”, som du kan læse her.

Kundereferencer  kan defineres som En markedsføringsstrategi til at vise udtalelser fra mennesker, der faktisk har købt og brugt det produkt / den service, en virksomhed tilbyder.

Det fungerer faktisk fordi forbrugerne vil gerne se at det produkt som de ønsker at købe også er godt og tilfredstillende. Andre kunders vurdering er ofte stærkere end nogen annonce og reklamer.

Vil du høre mere om hvorfor kundereferencer er vigtige? Meseo har lavet en længere guide om emnet, “Er kundereferencer vigtige?”, som du kan læse her.

Vi er der for din virksomhed fra start til slut​

Derfor tilbyder vi både drift, vedligeholdese en række services som skal sikre din virksomhed vækst og udvikling

Vi sørger for den rette vedligeholdelse og drift af din hjemmeside

SEO og vækst

Vi sørger for den rette SEO optimering og vækstplaner for din hjemmeside

Brug vores enkle prisberegner til at modtage en skræddersyet pris på følgende services

Tryk herunder, svar på 7 simple spørgsmål og modtag dit prisestimat.

GET STARTED

0$

Tusind tak! Vi sender dig et prisestimat på baggrund af dine ønsker

Vælg service du ønsker en pris på

Hjemmeside

Webshop

Vælg et felt for at forsætte

Næste

Hvor stor er din virksomhed

Nystartet virksomhed

Etableret virksomhed

Enterprice virksomhed

Vælg et felt for at forsætte

Næste

Hjemmesidens formål

Online visitkort som skal informere dine kunder om simple oplysninger

Komplet professionel hjemmeside, der skal bane vejen til vækst

Større Hjemmeside som er kerne produktet for virksomheden

Vælg et felt for at forsætte

Næste

Ønsker du specielle funktioner ( Login, prisberegner, flere sprog m.m.)

Ja tak

Nej tak

Ved ikke - Kontakt mig og fortæl mere

Vælg et felt for at forsætte

Næste

Ønsker du SEO (søgemaskineoptimering) på din nye hjemmeside?

Ja tak

Nej tak

Ved ikke - Kontakt mig og fortæl mere

Vælg et felt for at forsætte

Næste

Ønskede leverings tidspunkt?

Ekspress: 7-14 Dage

Normal: 14-30 Dage

Haster ikke: 30-60 Dage

Vælg et felt for at forsætte

Næste

Hvilken type webshop ønsker du?

Lille webshop (Hobbyplan)

Mellemstor webshop (flere produkter)

Stor webshop (Enterprise)

Vælg et felt for at forsætte

Næste

Har du logo, tekster, grafik og indhold klar på forhånd?

Ja

Nej

Delvist klar

Vælg et felt for at forsætte

Næste

Antallet af forventede produkter

1-50 produkter

50-150 produkter

300+ produkter

Vælg et felt for at forsætte

Næste

Ønskede leverings tidspunkt?

Ekspress: 7-14 Dage

Normal: 14-30 Dage

Haster ikke: 30-60 Dage

Vælg et felt for at forsætte

Næste

Ønsker du SEO (søgemaskineoptimering) på din nye webshop?

Ja tak

Nej tak

Ved ikke - Kontakt mig og fortæl mere

Vælg et felt for at forsætte

Næste

Har du logo, tekster, grafik og indhold klar på forhånd?

Ja

Nej

Delvist klar

Vælg et felt for at forsætte

Næste

Ønsker du specielle funktioner? (Login, prisberegner, flere sprog m.m.)

Ja tak

Nej tak

Ved ikke - Kontakt mig og fortæl mere

Vælg et felt for at forsætte

Næste

Udfyld formularen og modtag et prisestimat

Summary

Description Information Quantity Pris
Discount :
Total :

Få et prisestimat

Hvad siger vores kunder?

Vi samler på fremragende anmeldelser

Herunder kan du læse nogle af vores anmeldelser fra vores tideligere kunder. Vi ser frem til at se din virksomhedsnavn blandt resten af  vores tilfredse kunder 

Gulvservice Odder
Gulvservice Odder
2021-01-02
Jeg har været super tilfreds med Meseo, deres produkt, og i særdeleshed deres friske, kompetente, søde og glade medarbejdere! Jeg føler mig super behandlet, opdateret, og har været inde over processen hele vejen - der er styr på de vigtige ting som tilbud,kontrakter, aftaler osv. Jeg er helt tryg og glad for mit valg af webbureau! Mine varmest anbefalinger til Meseo 🙂
Montage og tilsyn
Montage og tilsyn
2021-01-02
god og grundig service. Tak til Mathias som hjalp mig igennem process. overordnet super glad for min nye side
Emil
Emil
2020-11-16
Meseo laver et fantastisk produkt! Kan klart anbefales!
Christian J
Christian J
2020-11-16
Rigtig god service, venlige medarbejder og et super udfald. Fuldt ud tilfreds 🙂
Anahit
Anahit
2020-11-14
Yad H Shwan
Yad H Shwan
2020-11-14
Jeg har selv været utrolig bange for, at springe ud til andre leverandør, da jeg er bange for at de ikke lever op til mine standarder... Men hos Meseo, har jeg virkelig ikke været skuffet, fra deres førstehåndsindtryk, deres samarbejdes metode og deres professionelle være måde!! Kan varmt anbefales, og man bliver taget godt hånd om hos dem. De svarer døgnet rundt, og er meget forstående! Vil igen sige tusind tak for sidst, og måske kommer der flere køb i fremtiden?? Hilsen/Best regards Mr. Shwan
Hans Kristian
Hans Kristian
2020-11-02
Jeg har brugt Meseo til rådgivning omkring SEO og grafisk materiale, og må sige jeg er meget tilfreds med hvordan tingene bliver leveret og forklaret.
Thomsens anlægsgartnere
Thomsens anlægsgartnere
2020-09-04
Har ikke mødt nogle virksomheder som har ydet lige så god service som Meseo. Jeg fik lavet en hjemmeside hos dem. Her brugte de vildt god tid på at høre mine ideer samt komme med deres egen. Hjemmesiden blev 100 gange bedre end jeg kunne have forestillet mig:) Super godt produkt samt service hos Meseo. Kan klar anbefales
Victor Byskou
Victor Byskou
2020-08-10
Kan kunne anbefale MESEO, super god service og høj kvalitet i alt de laver og leverer. Varm anbefaling herfra!
Bo Karlssen
Bo Karlssen
2020-08-10
Fik mig en god video der var bedre end jeg kunne forestille mig!

Garik Haldrup

SEO og Hjemmeside ekspert

” Har du brug for en løsning der faktisk kan levere et resultat som kan betale sig? Jeg er en af medstifterne af Meseo.dk og jeg står klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og projekter”

Garik Haldrup

SEO og Hjemmeside ekspert 

” Har du brug for en løsning der faktisk kan levere et resultat som kan betale sig? Jeg er en af medstifterne af Meseo.dk og jeg står klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og projekter”

Scroll to Top