Gør din besøgene til kunder

Har du mange besøgende men få salg?

Har du som mange andre hjemmeside ejere og virksomheder svært ved at forstå hvorfor jeres hjemmeside ikke skaber de salg som i havde forventet? 

Mange tror at når en hjemmeside først er lavet, så er arbejdet slut. Dette er dog langt fra realiteten og man vil hurtigt opdage at der er ting som man troede vil fungere som alligevel ikke skaber de resultater som man havde håbet. Derfor er det vigtigt at man løbende optimere og forbedre en hjemmeside, så den konstant er moderne og følger de trends som forbrugerene reagere og handler på.

Hjemmeside optimering  er vigtig, fordi det hjælper dine besøgende med at få større succes med deres besøg på din hjemmeside. Hver besøgende kommer til din hjemmeside i håb om at besvare et spørgsmål, finde en løsning på deres problem eller udføre en eller anden opgave. Når du optimerer dit hjemmeside, gør du det lettere for dine besøgende at udføre disse opgaver.

For eksempel, hvis du er en wepshop, der sælger sko, kan du optimere dit webshop for at øge antallet af køb foretaget af folk, der besøger dit hjemmeside. Du kan gøre dette gennem optimering af konverteringsfrekvens, som er fokuseret på systematisk a / b-test af forskellige dele af dit hjemmeside for at øge denne konverteringsfrekvens.

Efter vi har har lavet hjemmeside optimering, bliver din hjemmeside mere effektivt. En mere effektivt hjemmeside kan øge indtægterne til din virksomhed gennem nye salg eller kundeemner og reducere omkostningerne gennem bedre konverteringsfrekvenser på eksisterende marketingudgifter eller ved at reducere kundesupportbehov gennem bedre information og klarhed for besøgende med spørgsmål. Læs mere her…

Responsivt design betyder, at uanset hvor stor en skærm er – fra en telefon til et ur til en tablet til et skrivebord – vil webstedet udfylde skærmen og præsentere information på en klar måde.

Vi har lavet en guide som forklare hvordan du kan optimere din hjemmeside så den bliver mobil venlig – Læs guiden her 

Vi anbefaler, at du tager dig tid til at implementere så mange af disse metoder som muligt for at forbedre oddsene for, at dit websted klarer sig godt på alle enheder (og foretrækkes af Googles mobil-først-indeks). Læs mere her…

 

SEO står for “søgemaskineoptimering.” Enkelt sagt betyder det processen med at forbedre dit websted for at øge dets synlighed for relevante søgninger. Jo bedre synlighed dine sider har i søgeresultaterne, jo mere sandsynligt er det, at du får opmærksomhed og tiltrækker potentielle og eksisterende kunder til din virksomhed.

SEO er en grundlæggende del af digital markedsføring, fordi folk hvert år foretager billioner af søgninger, ofte med kommerciel hensigt at finde information om produkter og tjenester. Søgning er ofte den primære kilde til digital trafik for mærker og supplerer andre marketingkanaler. Større synlighed og placering højere i søgeresultaterne end din konkurrence kan have en væsentlig indvirkning på din bundlinje.

Vi har lavet en gennemgående guide, som fortæller hvordan du kan forbedre din hjemmeside SEO – Læs guiden her

Websites betydning for erhvervslivet er nu en veletableret kendsgerning. Men ikke alle websteder er brugervenlige. De fleste websteder mister deres værdifulde besøgende i løbet af få sekunder, efter at de besøger deres websider. De finder mange forhindringer, når de surfer på oplysningerne fra disse websider. Så uden at spilde deres tid migrerer de besøgende til de andre websteder for bedre brugeroplevelse.

Et brugervenligt websted handler primært om at give brugeren en behagelig oplevelse, når websiderne scannes for informationen. Et fejlfrit websted skal være målet, når du designer sine websider. Dette kan blandt andet ske via hjemmeside optimering. 

Når vi taler om god brugeroplevelse, betyder det en kombination af unikhed, æstetik, hurtig indlæsningstid osv. Med et sådant sted kan du forvente, at kunderne vender tilbage for mere opdaterede oplysninger. Dette skyldes, at webstedet er i stand til at fastholde sine brugere og læsere. Mange af dem vil i sidste ende være dine loyale kunder.

Følg vores store guide om hvordan du kan forbedre brugevenligheden på din hjemmeside – Læs mere her…

Content optimering er processen med at sikre, at indhold er skrevet på en måde, så det kan nå den størst mulige målgruppe. Processen med at optimere indhold skal omfatte at sikre, at tilknyttede nøgleord er til stede, tilføje meta- og titelkoder og relevante links. Du bør også optimere overskrifter til øgede CTR’er og visuelle billeder for øget brugerengagement.

Når man snakker om content optimering er det ikke kun søgemaskine optimering som er gældende. Content er også billeder og videoer og hele den måde hjemmesiden er designet. derfor er det vigtigt at optimere sin hjemmeside visuelt og samtidig indrage faktorere som samtidligt forbedre SEO situationen. 
VI har lavet en artikel om hvad content optimering er og hvordan du selv kan starte på at forbedre din hjemmeside – Læs mere her… 

Forstå målet og meningen med hjemmeside optimering

Der er ikke meget ved at optimere en hjemmeside uden at forstå grunden til at optimeringen sker og hvilke fordele optimeringen skaber.  

Er du i tvivl om din hjemmeside performer godt? kan du gøre brug af vores gratis service, hvor vi gennemgår din hjemmeside og analysere om der er brug for en optimering og hvilken slags optimering der skal ske. 

Pas på beauraer der lover guld og grønne skove

Meseo har i sin løbende tid som Webbuureu erfarret mange virksomheder som lover guld og grønne skove og reklamre med de såkaldte Gratis hjemmesider og hurtige løsninger.  

Vi har alt for tit set både nyopstartede virksomheder samt, veletablerede virksomeheder miste betydelige beløber som i de værste tilfælde løber op i flere hundrede tusinde kroner. 

En ting er at betale urealistiske høje beløber for en hjemmeside, andet er når man ikke får det forventede for pengene eller direkte føler sig snydt efter et køb som har inkluderet lange krantrakter og aftaler som ren og skær er bondefangeri. 

Vi hos Meseo har valgt at give kunderne en god oplevelse uanset om det er kunder som skal have en hjemmeside løsning for første gang. eller de virksomheder som har brændt fingerne og har mistet alt håb i web branchen.

En kerne prioritet hos Meseo er at give kunden en personlig god og professionel oplevelse, som skal gøre processen gennemsigtig og enkel at forstå.

 

Få en gratis analyse af din hjemmeside og se hvad der skal optimeres

For at få den bdst mulige optimering af en hjemmeside anbefalder vi at starte med en grundig analyse af hjemmesiden for at finde frem til de steder hvor hjemmesiden har brug for optimering. 

Hos Meseo tilbyder vi en gratis analyse som første del af optimeringsprocessen. Vi vil utrolig gerne samarbejde med dig for at skabe resultater og derfor skal du blot kontakte os og oplyse at du gerne vil have en gratis hjemmeside optimerings analyse, hvorefter vi vil tilsende dig dette i løbet af få dage. 

Hvilke faktorer er vigtige for en optimal hjemmeside optimering

Vi ved godt at du måske har haft personlige meninger i design processen af din hjemmeside. Dette kan i nogle tilfælde være en god ting, og i andre tilfælde være det som stopper din virksomhed fra at vækste. 

Ofe skal der nye øjne på hjemmesiden, for at finde frem til de fejl og mangler som stopper kunderne fra at tage beslutningen om at vælge din virksomhed frem for konkurrenterne. 

Derfor kræver det at du som beslutningstager også er parat til at tilsidesætte dine personlige holdninger og meninger og lade vores ekspertise  komme i spil, så den rette optimering kan ske.

Vi er der for din virksomhed fra start til slut​

Derfor tilbyder vi både drift, vedligeholdese en række services som skal sikre din virksomhed vækst og udvikling

Vi sørger for den rette vedligeholdelse og drift af din hjemmeside

SEO og vækst

Vi sørger for den rette SEO optimering og vækstplaner for din hjemmeside

Brug vores enkle prisberegner til at modtage en skræddersyet pris på følgende services

Tryk herunder, svar på 7 simple spørgsmål og modtag dit prisestimat.

GET STARTED

0$

Tusind tak! Vi sender dig et prisestimat på baggrund af dine ønsker

Vælg service du ønsker en pris på

Hjemmeside

Webshop

Vælg et felt for at forsætte

Næste

Hvor stor er din virksomhed

Nystartet virksomhed

Etableret virksomhed

Enterprice virksomhed

Vælg et felt for at forsætte

Næste

Hjemmesidens formål

Online visitkort som skal informere dine kunder om simple oplysninger

Komplet professionel hjemmeside, der skal bane vejen til vækst

Større Hjemmeside som er kerne produktet for virksomheden

Vælg et felt for at forsætte

Næste

Ønsker du specielle funktioner ( Login, prisberegner, flere sprog m.m.)

Ja tak

Nej tak

Ved ikke - Kontakt mig og fortæl mere

Vælg et felt for at forsætte

Næste

Ønsker du SEO (søgemaskineoptimering) på din nye hjemmeside?

Ja tak

Nej tak

Ved ikke - Kontakt mig og fortæl mere

Vælg et felt for at forsætte

Næste

Ønskede leverings tidspunkt?

Ekspress: 7-14 Dage

Normal: 14-30 Dage

Haster ikke: 30-60 Dage

Vælg et felt for at forsætte

Næste

Hvilken type webshop ønsker du?

Lille webshop (Hobbyplan)

Mellemstor webshop (flere produkter)

Stor webshop (Enterprise)

Vælg et felt for at forsætte

Næste

Har du logo, tekster, grafik og indhold klar på forhånd?

Ja

Nej

Delvist klar

Vælg et felt for at forsætte

Næste

Antallet af forventede produkter

1-50 produkter

50-150 produkter

300+ produkter

Vælg et felt for at forsætte

Næste

Ønskede leverings tidspunkt?

Ekspress: 7-14 Dage

Normal: 14-30 Dage

Haster ikke: 30-60 Dage

Vælg et felt for at forsætte

Næste

Ønsker du SEO (søgemaskineoptimering) på din nye webshop?

Ja tak

Nej tak

Ved ikke - Kontakt mig og fortæl mere

Vælg et felt for at forsætte

Næste

Har du logo, tekster, grafik og indhold klar på forhånd?

Ja

Nej

Delvist klar

Vælg et felt for at forsætte

Næste

Ønsker du specielle funktioner? (Login, prisberegner, flere sprog m.m.)

Ja tak

Nej tak

Ved ikke - Kontakt mig og fortæl mere

Vælg et felt for at forsætte

Næste

Udfyld formularen og modtag et prisestimat

Summary

Description Information Quantity Pris
Discount :
Total :

Få et prisestimat

Hvad siger vores kunder?

Vi samler på fremragende anmeldelser

Herunder kan du læse nogle af vores anmeldelser fra vores tideligere kunder. Vi ser frem til at se din virksomhedsnavn blandt resten af  vores tilfredse kunder 

Gulvservice Odder
Gulvservice Odder
2021-01-02
Jeg har været super tilfreds med Meseo, deres produkt, og i særdeleshed deres friske, kompetente, søde og glade medarbejdere! Jeg føler mig super behandlet, opdateret, og har været inde over processen hele vejen - der er styr på de vigtige ting som tilbud,kontrakter, aftaler osv. Jeg er helt tryg og glad for mit valg af webbureau! Mine varmest anbefalinger til Meseo 🙂
Montage og tilsyn
Montage og tilsyn
2021-01-02
god og grundig service. Tak til Mathias som hjalp mig igennem process. overordnet super glad for min nye side
Emil
Emil
2020-11-16
Meseo laver et fantastisk produkt! Kan klart anbefales!
Christian J
Christian J
2020-11-16
Rigtig god service, venlige medarbejder og et super udfald. Fuldt ud tilfreds 🙂
Anahit
Anahit
2020-11-14
Yad H Shwan
Yad H Shwan
2020-11-14
Jeg har selv været utrolig bange for, at springe ud til andre leverandør, da jeg er bange for at de ikke lever op til mine standarder... Men hos Meseo, har jeg virkelig ikke været skuffet, fra deres førstehåndsindtryk, deres samarbejdes metode og deres professionelle være måde!! Kan varmt anbefales, og man bliver taget godt hånd om hos dem. De svarer døgnet rundt, og er meget forstående! Vil igen sige tusind tak for sidst, og måske kommer der flere køb i fremtiden?? Hilsen/Best regards Mr. Shwan
Hans Kristian
Hans Kristian
2020-11-02
Jeg har brugt Meseo til rådgivning omkring SEO og grafisk materiale, og må sige jeg er meget tilfreds med hvordan tingene bliver leveret og forklaret.
Thomsens anlægsgartnere
Thomsens anlægsgartnere
2020-09-04
Har ikke mødt nogle virksomheder som har ydet lige så god service som Meseo. Jeg fik lavet en hjemmeside hos dem. Her brugte de vildt god tid på at høre mine ideer samt komme med deres egen. Hjemmesiden blev 100 gange bedre end jeg kunne have forestillet mig:) Super godt produkt samt service hos Meseo. Kan klar anbefales
Victor Byskou
Victor Byskou
2020-08-10
Kan kunne anbefale MESEO, super god service og høj kvalitet i alt de laver og leverer. Varm anbefaling herfra!
Bo Karlssen
Bo Karlssen
2020-08-10
Fik mig en god video der var bedre end jeg kunne forestille mig!

Garik Haldrup

SEO og Hjemmeside ekspert

” Har du brug for en løsning der faktisk kan levere et resultat som kan betale sig? Jeg er en af medstifterne af Meseo.dk og jeg står klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og projekter”

Garik Haldrup

SEO og Hjemmeside ekspert 

” Har du brug for en løsning der faktisk kan levere et resultat som kan betale sig? Jeg er en af medstifterne af Meseo.dk og jeg står klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og projekter”

Scroll to Top