Så nemt er det at få lavet en Hjemmeside

Vores process er simpel og hurtig.

Hos Meseo ved vi godt at du ikke har tid at spilde. Vi er udemærket klar over at hjemmesider både kan være det der driver din virksomhed, men også være en sekunder komunikationsmiddel.

På bagrund af dette har vi udvilket en nem og enkel process, som skal sikre din dyrebar tid. Vi gør tingende effektivt og grundigt for at kunne spare på tiden som ofte vil være ved gennemgangen af en hjemmeside. Rul længere ned på siden for at læse mere om vores process. 

Ofte stillede spørgsmål

Du undrer dig sandsynligvis over, hvor lang tid du kan forvente, at det tager før dit websted er klar til lancering. Er det dage, uger, måneder?

Der er ikke noget rigtigt svar. Den tid, det tager at udvilke en hjemmeside, afhænger af mange faktorer – hvordan du vil have det til at se ud, om det er en simple hjemmeside med få sider eller eksemplevist en hjemmeside med skræddersyet løsninger som, prisberegnere osv. 

Mange mennesker dykker lige ind i at opbygge deres side uden at have en klar idé om, hvordan de vil have det til at se ud.

Bare sørg for, at du inden du dykker ned, tager dig tid til at udarbejde en plan for, hvordan du vil have dit websted til at se ud og fungere.

Uden en plan er der en chance for, at du mister styr på dine mål og ender med et websted, der ikke er egnet til din virksomhed.

For at vi kan give dig et præcist svar på hvor langt tid det vil tage at udvilke en ny hjemmeside bliver vi nødt til at indgå en dialog med dig og snakke om de forskellige mål du har. 

Vil du læse mere om hvor langt tid det tager at udvilke en hjemmeside kan du vores guide om hjemmesider og hvor langt tid det tager at udvilke en side – Læs mere her. 

Du har sikkert føelesen af at udvilken af en hjemmeside er besværlig og uoverskuelig. Vi er her heldigvis til at hjælpe dig gennem denne process. 

Din rolle gennem samarbejdet bliver at forælle om din forretning og hvilke mål du har for hjemmesiden. Dete tager typisk kun en time at gennemgå. Herefter  vil vi skræddersy en løsning som netop er tilpasset dine ønsker og behov. 

Ønsker du at høre mere om processen og hvordan vi kan få din virksomheds online tilestedeværelse til at blive bedre- Rul længere ned på siden og se mere om processen.

Naturlivis er udvilkeningen af en hjemmeside en kreaiv process som også kræver et par små rettelser og justeringer. Det er ikke ofte at man kan ramme plet i første omgang. 
Vi tilbyder naturligvis rettelser og justeringer efter udviklingen af hjemmesiden. 

Har du en utrolig travl hverdag som virksomhedsdrivende ? eller har du blot lyst til at have en online præsentation af din virksomheden uden at skulle tænke på at bruge tid på dette? 

Jamen så tlibyder MEseo en komplet løsning hvor vi kun skal bruge få oplysninger om din virksomhed hvorefter vi udvikler hjemmesiden og gennemgår den med dig før lanceringen. 
Du kan læse mere om dette her.

Vi gør Købsprocessen nem, enkel og forestålig

Et køb skal være ligeså nemt som en enkel indkøbstur. Hos Meseo forstår vi at du har travlt i din hverdag og har mange andre ting at tænke på. Derfor har vi udviklet en nem process som skal sikre din tid og at deadlines bliver overholdt. 

Vi har stor fokus på at aftaler bliver overholdt og at leverencen sker på den aftalte tid i den rigtige kvalitet. På denne måde spares der utrolig mange resoucer og tid. Naturligvis er dette også en kreativ process og det vil være urealistisk hvis man ramte plet fra første forsøg. Derfor har vi afsa tid i proscessen til rettelser. 

Læs mere om vores overskuelige process, der skal gøre det nemt og enkelt for dig

Vi forstår at du har andre ting at tage dig til end at fokusere på det tekniske, derfor har vi designet en nem og enkel process som skal bidrage til en overskuelig process for dig

Dialog

Meseo og kunden indleder en dialog om ønsker og behov for netop projektet. Ud fra dine preferencer kan dette ske via et fysisk møde eller et telefonisk møde

Opstart

Efter modtagelsen af oplysninger og eventuelt materiale begynder produktions processen hvor vi designer og opbygger hjemmesien

Gennemgang

Efter produktionen gennemgår vi siden med dig, hvorvidt vi laver de nødvendige små rettelser, så hjemmesiden er 100% efter dine ønsker og behov.

Lancering

Efter gennemgangen af hjemmesiden, lancere vi den hvorefter den i løbet af få timer allerede er synlig på diverse søgemaskiner som google

Vælg et bureau der overholder aftaler og respektere dine deadlines

Hvor langt tid vil leverencen tage?

Desværre er der langt for mange web-bureauer der lover og frister med urealitsiek deadlines og kan derfor ikke levere opgaverne til de rigtige tider. 

Hos Meseo går vi op i at overholde aftaler og respektere dine deadlines. Vi er klar over at det er en stor opgave at vælge det rette web buareu og derfor er det vores pligt at overholde opgavens aftaler. Vi har ikke nogen iterresse i at lokke dig med hurtige lervingstider som alligevel ikke kan overholdes, hvis der skal leveres et ordentligt stykke arbejde. 

Du kan læse mere om vores leveringstider og giv os gerne et kald hvis du har et større projekt eller har en hasteopgave som virkelig har brug for fokus øjeblikkeligt

Vi er der for din virksomhed fra start til slut​

Derfor tilbyder vi både drift, vedligeholdese en række services som skal sikre din virksomhed vækst og udvikling

Vi sørger for den rette vedligeholdelse og drift af din hjemmeside

SEO og vækst

Vi sørger for den rette SEO optimering og vækstplaner for din hjemmeside

Brug vores enkle prisberegner til at modtage en skræddersyet pris på følgende services

Tryk herunder, svar på 7 simple spørgsmål og modtag dit prisestimat.

GET STARTED

0$

Tusind tak! Vi sender dig et prisestimat på baggrund af dine ønsker

Vælg service du ønsker en pris på

Hjemmeside

Webshop

Vælg et felt for at forsætte

Næste

Hvor stor er din virksomhed

Nystartet virksomhed

Etableret virksomhed

Enterprice virksomhed

Vælg et felt for at forsætte

Næste

Hjemmesidens formål

Online visitkort som skal informere dine kunder om simple oplysninger

Komplet professionel hjemmeside, der skal bane vejen til vækst

Større Hjemmeside som er kerne produktet for virksomheden

Vælg et felt for at forsætte

Næste

Ønsker du specielle funktioner ( Login, prisberegner, flere sprog m.m.)

Ja tak

Nej tak

Ved ikke - Kontakt mig og fortæl mere

Vælg et felt for at forsætte

Næste

Ønsker du SEO (søgemaskineoptimering) på din nye hjemmeside?

Ja tak

Nej tak

Ved ikke - Kontakt mig og fortæl mere

Vælg et felt for at forsætte

Næste

Ønskede leverings tidspunkt?

Ekspress: 7-14 Dage

Normal: 14-30 Dage

Haster ikke: 30-60 Dage

Vælg et felt for at forsætte

Næste

Hvilken type webshop ønsker du?

Lille webshop (Hobbyplan)

Mellemstor webshop (flere produkter)

Stor webshop (Enterprise)

Vælg et felt for at forsætte

Næste

Har du logo, tekster, grafik og indhold klar på forhånd?

Ja

Nej

Delvist klar

Vælg et felt for at forsætte

Næste

Antallet af forventede produkter

1-50 produkter

50-150 produkter

300+ produkter

Vælg et felt for at forsætte

Næste

Ønskede leverings tidspunkt?

Ekspress: 7-14 Dage

Normal: 14-30 Dage

Haster ikke: 30-60 Dage

Vælg et felt for at forsætte

Næste

Ønsker du SEO (søgemaskineoptimering) på din nye webshop?

Ja tak

Nej tak

Ved ikke - Kontakt mig og fortæl mere

Vælg et felt for at forsætte

Næste

Har du logo, tekster, grafik og indhold klar på forhånd?

Ja

Nej

Delvist klar

Vælg et felt for at forsætte

Næste

Ønsker du specielle funktioner? (Login, prisberegner, flere sprog m.m.)

Ja tak

Nej tak

Ved ikke - Kontakt mig og fortæl mere

Vælg et felt for at forsætte

Næste

Udfyld formularen og modtag et prisestimat

Summary

Description Information Quantity Pris
Discount :
Total :

Få et prisestimat

Hvad siger vores kunder?

Vi samler på fremragende anmeldelser

Herunder kan du læse nogle af vores anmeldelser fra vores tideligere kunder. Vi ser frem til at se din virksomhedsnavn blandt resten af  vores tilfredse kunder 

Gulvservice Odder
Gulvservice Odder
2021-01-02
Jeg har været super tilfreds med Meseo, deres produkt, og i særdeleshed deres friske, kompetente, søde og glade medarbejdere! Jeg føler mig super behandlet, opdateret, og har været inde over processen hele vejen - der er styr på de vigtige ting som tilbud,kontrakter, aftaler osv. Jeg er helt tryg og glad for mit valg af webbureau! Mine varmest anbefalinger til Meseo 🙂
Montage og tilsyn
Montage og tilsyn
2021-01-02
god og grundig service. Tak til Mathias som hjalp mig igennem process. overordnet super glad for min nye side
Emil
Emil
2020-11-16
Meseo laver et fantastisk produkt! Kan klart anbefales!
Christian J
Christian J
2020-11-16
Rigtig god service, venlige medarbejder og et super udfald. Fuldt ud tilfreds 🙂
Anahit
Anahit
2020-11-14
Yad H Shwan
Yad H Shwan
2020-11-14
Jeg har selv været utrolig bange for, at springe ud til andre leverandør, da jeg er bange for at de ikke lever op til mine standarder... Men hos Meseo, har jeg virkelig ikke været skuffet, fra deres førstehåndsindtryk, deres samarbejdes metode og deres professionelle være måde!! Kan varmt anbefales, og man bliver taget godt hånd om hos dem. De svarer døgnet rundt, og er meget forstående! Vil igen sige tusind tak for sidst, og måske kommer der flere køb i fremtiden?? Hilsen/Best regards Mr. Shwan
Hans Kristian
Hans Kristian
2020-11-02
Jeg har brugt Meseo til rådgivning omkring SEO og grafisk materiale, og må sige jeg er meget tilfreds med hvordan tingene bliver leveret og forklaret.
Thomsens anlægsgartnere
Thomsens anlægsgartnere
2020-09-04
Har ikke mødt nogle virksomheder som har ydet lige så god service som Meseo. Jeg fik lavet en hjemmeside hos dem. Her brugte de vildt god tid på at høre mine ideer samt komme med deres egen. Hjemmesiden blev 100 gange bedre end jeg kunne have forestillet mig:) Super godt produkt samt service hos Meseo. Kan klar anbefales
Victor Byskou
Victor Byskou
2020-08-10
Kan kunne anbefale MESEO, super god service og høj kvalitet i alt de laver og leverer. Varm anbefaling herfra!
Bo Karlssen
Bo Karlssen
2020-08-10
Fik mig en god video der var bedre end jeg kunne forestille mig!

Garik Haldrup

SEO og Hjemmeside ekspert

” Har du brug for en løsning der faktisk kan levere et resultat som kan betale sig? Jeg er en af medstifterne af Meseo.dk og jeg står klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og projekter”

Garik Haldrup

SEO og Hjemmeside ekspert 

” Har du brug for en løsning der faktisk kan levere et resultat som kan betale sig? Jeg er en af medstifterne af Meseo.dk og jeg står klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og projekter”

Scroll to Top