Hjemmesider

Styrk din virksomhed med en professionel hjemmeside som tiltrækker nye kunder

Ofte er din virksomheds hjemmeside førstehåndsindtrykket for en ny potentiel kunde, så hvis det visuelle udtryk er forældet og uprofessionelt vil mange kunder klikke videre til en konkurrent.

 

Professionel Hjemmeside                                                                               Hos Meseo kan vi tilbyde dig en professionel hjemmeside til markedets bedste pris, og vi garanterer dig en god oplevelse, hvor du ikke skal bekymre dig om latterlige bindingsperioder, latterlige opstartsomkostninger eller forvirende kontrakter.

 

Fast kontaktperson samt fri kundeservice året rundt                      Du får med alle dine køb hos os et kompetent team der står klar til at hjælpe dig med alle de løbende spørgsmål og udfordringer du muligvis kunne møde. 

 

Moderne design og Brugervenligt Kundehåndtering system  Vi udformer selv hele siden og laver tekster og illustrationer til den, og sørger for din hjemmeside har et responsivt, brugervenligt og moderne design, i alle formater af skærme.

 

Lynhurtig hosting muligheder og et professionelt domæne.      Sammen med din nye hjemmeside sørger for at du får adgang til lyn hurtigt hosting og et domæne navn der passer til din virksomhed, der begge er med til at sikre dig de førende pladser ved google søgninger. Samtidig har alle vores hjemmesider SSL certifikater, som sikre dine kunder en tryg oplevelse på din hjemmeside. 

Skulle du have nogle spørgmål omkring hjemmesider, processen eller generealt bare høre hvad vi kan gøre for dig? så kontakt os gerne via kontaktformularen eller giv os et kald..

Komplet hjemmeside
fra kun

  • Komplet hjemmeside
  • Opstartsmøde
  • Design af optil 10 sider 
  • Stilrent, moderne og brugervenligt
  • Personlig E-Mail.
  • SEO optimering
  • Design af grafik og optimering af allerede eksisterende 
  • Domæne opsætning samt billige hosting muligheder
  • WordPress / Wix / Shopify / Webflow / HTML / m.m
  • Have small films made regularly
  • 3 Måneders IT – support
  • 5-9 dages ekspres levering

3 måneder SEO optimering

Som en del af din nye hjemmeside får du 3 måneder gratis SEO optimering, som sikre dig en god start på søgemaskiner som google. 

SSL/ HTTPS certifikat

Vi tilbyder naturligvis en sikker forbindelse med et SSL/HTTPS  certifikat, så dine besøgende roligt kan føle sig tryg på din hjemmeside

Responsivt og moderne design

Med din nye moderne hjemmeside, får du et responsivt design som automatisk tilpasser sig til alle telefon, tablet og computer typer og sikre et smukt design på alle enheder. 

Virksomheds
E-mail

Lad os løfte din virksomheds identitet og troværdighed med en virksomheds email der passer til netop din virksomhed og dit hjemmeside domæne. 

Eksempler på Hjemmesider

Ravns.com

Vesteruplund.dk

Projectsnoel.dk

Donhandy.dk

Provinduespudser.dk

Aquo.co

1

Udarbejdelsr

Fysisk eller web møde hvor vi lytter til dine ønsker og krav til hjemmesiden, samt hvilke behov du netop har. 

2

Produktion

Produktionen opstartes nu og vi begynder med at designe din hjemmeside og tilføje smarte og fede features.

3

Levering

Hjemmesiden er efter kort tid færdigproduceret, Her kan du vælge at acceptere designet med det samme eller bede om små ændringer.

Hjemmesider er en fantastisk investering

God investering: Alle seriøse virksomheder har en professionel hjemmeside, da det er den bedste måde at række ud til nye og eksisterende kunder på. 

Men ofte oplever vi kunder som selv forsøger at lave deres hjemmeside for at spare et par kroner, dog finder man hurtigt ud af at hvis resultatet skal stå skarpt, kræver det en professionel webudvikler. 

Det kan altid betale sig at investere få tusinde kroner i en hjemmeside som kan tjene ens virksomhed i mange år. Vores hjemmesider forøger konverteringerne fra besøgende til kunder, og grundet vores ekspertise i søgemaskineoptimering (SEO) vil antallet af besøgende også stige drastigt efter vi har udarbejdet din side.

Hvorfor vælge Meseo.dk?

Hos Meseo har vi mange års erfaring i webudvikling. Dette gør at vi i sammenspil kan skabe en optimal hjemmeside som er skalerbar, står skarpt på SEO, samt har det visuelle udtryk på plads.

Vi har udarbejdet utallige hjemmesider og webshops, og har derfor en Ekspertise i hjemmesider til virksomheder som vil stå skarpt på deres online tilstedeværelse. Og skulle du stadig være i tvivl kan du kigge på vores 5 stjerner på trustpilot.

Mathias M.

Adm. Direktør

Få et tilbud

Ønsker du at blive ringet op angående tilbud på en Hjemmeside?
Så udfyld dine oplysninger her og vi ringer til dig.