home1-slider-1 Professionelle løsninger Hjemmesider der skaber
en bedre forretning
Book gratis møde Kontakt os 30 20 44 20
Vigtige punkter

Seks søjler til en succesfuld Hjemmeside.

Her er Meseos seks essentielle punkter for at bane vejen til succes for din hjemmeside

Komplet ejerskab

Vores kunder ejer alt fra tekster, billeder, layout mm.

Googleoptimeret

Din hjemmeside skal have en god placering på google for at tiltrække potentielle kunder.

Professionelt design

Dygtige og fagerfarne webudviklere udarbejder et flot og professionelt udtryk til din virksomheds online identitet.

Lynhurtig hosting

Hjemmesidens infrastruktur og build skal sidde lige i skabet, så der ikke er en finger at sætte på brugeroplevelsen.

Enkel og hurtig proces

Det er afgørende, at du føler dig forstået og hørt igennem hele processen.

Mobiloptimeret

Din hjemmeside skal have en mobilversion, der er lige så flot og nem at bruge som den til computeren. 

Fantastiske resultater

Vi samler på tilfredse kunder

Services

Hjemmeside løsning gjort enkelt

Læs herunder om de forskellige muligheder

Hjemmesider

WordPress

Hastighed

Sikkerhed

Konvetering

Design

Hjemmesider

Vi udvikler en professionel hjemmeside, der fremmer dit brand og tiltrækker kunder. En god hjemmeside er stilren og let at finde rundt på, men meget mere end det bag facaden. 

En hjemmeside er ikke bare en online front for din virksomhed, men en central komponent for succes og vækst i det moderne marked. Gennem et samarbejde med os kan vi give dig en online infrastruktur og formidling af dit brand, der vil tiltrække opmærksomhed og brugeraktivitet. Vi skræddersyer et produkt, der får dit projekt til at skille sig ud og giver dig et online redskab til en nem og proaktiv forbindelse til dine kunder.

tab_01-1
tab_01-2
tab_01-3

WordPress

Vores hjemmesider bliver udviklet i WordPress, fordi det uden sammenligning er den bedste websiteløsning. WordPress giver et væld af muligheder for at skabe unikke designs og alverdens egenskaber, så alle dine ønsker bliver opfyldt. Det er samtidigt utroligt let og hurtigt for dig at navigere i, når du skal ændre eller tilføje en tekst, et billede eller lignende.

Derudover giver WordPress de bedste muligheder for SEO-optimering, og du vil altså automatisk have en fordel med hensyn til din googleplacering, når du bruger WordPress. 

En anden vigtig faktor er din hjemmesides mobilversion. Over 50% af online aktivitet kommer fra mobiler eller tablets, og derfor er det ekstremt vigtigt, at din hjemmeside tilpasser sig alle enheder. Med WordPress vil din hjemmeside automatisk få et professionelt design til alle enheder, så din virksomhed bliver præsenteret ordentligt – lige meget om det er Android, Apple, Windows eller andet. 

30% af alle hjemmesider udvikles i WordPress, og det er ikke uden grund. WordPress har egenskaberne og mulighederne for at skabe den perfekte hjemmeside, og Meseo har ekspertisen til at benytte redskaberne på den optimale måde for din virksomhed. 

tab_01-1
tab_01-2
tab_01-3

Sikkerhed

Hvis sikkerheden ikke er i orden, kan du let blive offer for et hackerangreb eller lignende, og det kan koste dig dyrt. Det koster tid og penge at identificere problemet, få hjemmesiden op og køre igen og sætte de nye foranstaltninger op. Derudover kan det skade din troværdighed og gå udover din omsætning. 

Meseo kan beskytte din hjemmeside. Vi tilbyder blandt andet at opsætte antivirus og overvågning og holde din hjemmeside opdateret med det nyeste inden for sikkerhedsforanstaltninger og meget mere. Vi tager os af potentielle hackerangreb, så du kan fokusere på din forretning. 

tab_01-1
tab_01-2
tab_01-3
tab_06-1
tab_02-2

Konvertering

Din hjemmesides kvalitet kan først og fremmest måles på, hvor stor konvertering, du oplever; dvs. hvor mange brugere benytter rent faktisk hjemmesiden, som du ønsker den brugt. Hvis du for eksempel sælger et produkt, skulle en vis mængde brugere gerne konverteres til købere.

Vi vil udvikle din hjemmeside med konvertering for øje. Vi ved, hvad der generelt optimerer konverteringsraten, men vil naturligvis også undersøge din målgruppe nærmere. Når vi optimerer din hjemmeside til konvertering, er der mange ting, der skal spille sammen, men to vigtige elementer er:

  • Den skal den være nem at bruge. Dine kunder skal intuitivt kunne finde rundt på siden, og der skal være det mindst mulige antal klik mellem hjemmesidens forskellige destinationer. 
  • Dine kunder skal med det samme se et klart og tydeligt formål med hjemmesiden. Hvis ikke de ved, hvad det går ud på, når de kigger på forsiden, klikker de væk igen, og det samme sker, hvis ikke en underside eller et indlæg præsenterer det centrale som det første.

Et andet smart redskab til konvertering er nyhedsbreve og for at få folk til at skrive sig op til nyhedsbreve, skal begge ovenstående elementer netop fungere. Dette kunne man for eksempel gøre ved at give mulighed for at skrive sig op til nyhedsbreve i en pop-up-boks på forsiden, hvor man ikke skal bruge mere end to klik, før det er ordnet – og så har man ikke engang forladt forsiden. På den måde vil vi hele tiden sørge for, at alle elementer spiller sammen, så du vil se resultater med din hjemmeside. 

Design

Med wordpress er der stort set ingen grænser for, hvad du kan få på din hjemmeside. Vi kan eksempelvis integrere PayPal til din webshop, lave en simpel og hurtig funktion til nyhedsbreve, indsætte en pop-up-boks til øjeblikkelig kundeservice og meget mere. Kort sagt: hvis du har set det på en anden hjemmeside, kan du få det til din egen – og hvis det ikke er set før, kan vi udvikle en løsning. 

Faktisk er der så mange muligheder, at det kan være svært at finde ud af, hvad der skal vælges til og fra. Her kan vi hjælpe dig. Vi holder os opdateret med, hvad der har succes inden for de forskellige brancher og kan derfor give dig en skræddersyet løsning til din virksomhed. Vi ved, hvordan en anlægsgartner og guldsmed har forskellige behov, og vi forstår at indrette hjemmesiden efter de forskellige målgrupper, så din hjemmeside kommer til at stå stærkt på markedet.  

tab_03-1
tab_01-2
tab_01-3
Hjemmesider

En hjemmeside med hele pakken

Når du indgår i et samarbejde med os, medfølger alt det nødvendige, som du skal bruge for at drive en succesfuld hjemmeside. Du får SSL-certifikat, et responsivt og mobilvenligt design, sikring mod hackere og meget mere. Desuden vil du selv have indflydelse på, hvordan din hjemmeside skal se ud.

Vores webudviklere kombinerer dine ønsker med deres ekspertise for at maksimere tiltrækningskraften af dit online brand.

image-layers-1-01
image-layers-1-02
image-layers-1-03
image-layers-1-04
image-layers-1-05
Husk disse ting

Vi rådgiver vores kunder til kende købsprocessen

Det er vigtigt, at du kan stole på din webudvikler. Her er det vigtigste at holde øje med, når du skal have lavet en hjemmeside

Tryg købsproces

Vælg en partner, som har gode referencer, anmeldelser, og som du føler dig tryg ved igennem hele processen.

God support

En hjemmeside skal passes og plejes for at vedligeholde sin relevans og funktionsdygtighed. Derfor anbefaler vi en supportaftale.

Personlig dialog

Det er essentielt, at du føler dig hørt og forstået igennem hele processen, så din hjemmeside opfylder dine ønsker. 

Flere kunder

En god hjemmeside er ikke bare en pæn online front for din virksomhed, men skal tiltrække opmærksomhed og skaffe nye kunder.

Unikt design

Din hjemmeside skal skille sig ud fra mængden med et unikt design. Derudover burde dine idéer og ønsker integreres, så hjemmesiden afspejler din virksomhed.

Google optimeret

Din hjemmeside skal være designet og opbygget, så du får en god placering på google. Det kræver den rette infrastruktur af siden samt nøje brug af SEO. 

Vores fordele_

Store beslutninger kræver de rette samarbejdspartnere

Hvis du skal kunne fokusere på kernen af din forretning, er det vigtigt at dit valgte web- og marketingsbureau lytter til dig og forstår at føre dine idéer ud i livet. Vi tror, at Meseo har de rigtige kerneværdier samt erfaringen, der skal til for et godt samarbejde. Kontakt også gerne nu og hør om, hvordan vi kan:

Skabe trafik på din hjemmeside og give dig tips til at vedligeholde online vækst

Guide dig til, hvordan netop din virksomhed bedst præsenteres online

Tilbyde klare og tydelige aftaler og – vigtigst af alt – resultater, der ikke er til at tage fejl af.

Vores vision_

En webløsning skabt til at skabe resultater

En webløsning skabt til at skabe resultater
Når du køber en hjemmeside hos Meseo, så køber du resultater. Vi sælger dig ikke blot et flot design og det ønskede indhold, men et produkt, der er optimeret til at give dig de resultater, du gerne vil opnå.

Vector-Smart-Object20
Vector-Smart-Object22
Vector-Smart-Object23-1
Vector-Smart-Object24
Vector-Smart-Object25
Vector-Smart-Object21
Vector-Smart-Object26
Fordele ved Meseo_

Grundlæggende betingelser der kommer kunden til gode

Fordelagtige priser

Vores priser er konkurrencedygtige og vores hold exceptionelt. 

Klare aftaler

Når du indgår i et samarbejde med os, ved du præcis, hvad du går ind til. 

Personlig kontakt

Vi går ind får en tæt dialog, så du får så meget indflydelse, som du ønsker. Du vil altid have mulighed for at kontakte os og snakke om projektet. 

image-layers-3-01
image-layers-3-02
image-layers-3-03
image-layers-3-04
image-layers-3-05
image-layers-3-06

Hurtig og enkel proces

Med et fagerfarent hold og en grundig strategi, sørger vi for at effektivisere processen, så du hverken behøver at gøre særligt meget eller vente særligt længe.  

Komplet ejerskab

Hos Meseo ejer du alt, vi laver til dig. Du har kontrollen og kan præcis vælge at gøre som du vil.

Ingen uforudsete omkostninger

Du ved præcis, hvad du betaler for – og så skal vi nok levere varen.

2500
+

Tilfredse kunder

250
+

Samlet erfaring

240
+

Samlet erfaring

Kunde udtalelser

Vi samler på fremragende anmeldelser

På basis af 15 bedømmelser.
Tobias Kristensen
Tobias Kristensen
2021-01-28
Bekræftet
Jeg har ikke en finger og sætte på teamet bag Meseo, virkelig godt produkt jeg har fået fra dem. Mvh MultiHaver
Christoffer B
Christoffer B
2021-01-13
Bekræftet
Yderst professionelt team og imponerende resultater. Kan varmt anbefales
Gulvservice Odder
Gulvservice Odder
2021-01-02
Bekræftet
Jeg har været super tilfreds med Meseo, deres produkt, og i særdeleshed deres friske, kompetente, søde og glade medarbejdere! Jeg føler mig super behandlet, opdateret, og har været inde over processen hele vejen - der er styr på de vigtige ting som tilbud,kontrakter, aftaler osv. Jeg er helt tryg og glad for mit valg af webbureau! Mine varmest anbefalinger til Meseo 🙂
Emil
Emil
2020-11-16
Bekræftet
Meseo laver et fantastisk produkt! Kan klart anbefales!
Christian J
Christian J
2020-11-16
Bekræftet
Rigtig god service, venlige medarbejder og et super udfald. Fuldt ud tilfreds 🙂
Yad H Shwan
Yad H Shwan
2020-11-14
Bekræftet
Jeg har selv været utrolig bange for, at springe ud til andre leverandør, da jeg er bange for at de ikke lever op til mine standarder... Men hos Meseo, har jeg virkelig ikke været skuffet, fra deres førstehåndsindtryk, deres samarbejdes metode og deres professionelle være måde!! Kan varmt anbefales, og man bliver taget godt hånd om hos dem. De svarer døgnet rundt, og er meget forstående! Vil igen sige tusind tak for sidst, og måske kommer der flere køb i fremtiden?? Hilsen/Best regards Mr. Shwan
Hans Kristian
Hans Kristian
2020-11-02
Bekræftet
Jeg har brugt Meseo til rådgivning omkring SEO og grafisk materiale, og må sige jeg er meget tilfreds med hvordan tingene bliver leveret og forklaret.
Thomsens anlægsgartnere
Thomsens anlægsgartnere
2020-09-04
Bekræftet
Har ikke mødt nogle virksomheder som har ydet lige så god service som Meseo. Jeg fik lavet en hjemmeside hos dem. Her brugte de vildt god tid på at høre mine ideer samt komme med deres egen. Hjemmesiden blev 100 gange bedre end jeg kunne have forestillet mig:) Super godt produkt samt service hos Meseo. Kan klar anbefales
Victor Byskou
Victor Byskou
2020-08-10
Bekræftet
Kan kunne anbefale MESEO, super god service og høj kvalitet i alt de laver og leverer. Varm anbefaling herfra!
Blog

Følg med i vores blog og få gratis rådgivning og tips om hjemmesider

Hvad koster en hjemmeside?

Prisen på din hjemmeside kommer an på, hvad du ønsker at have med, og hvor meget du ønsker lavet af os. Kontakt os meget gerne nu og få en snak om, hvordan vi kan skræddersy et godt tilbud til netop din virksomhed.

Hvordan får jeg et domæne?

Oplys dit ønskede domæne til os, og så skal vi nok finde ud af, om det kan lade sig gøre at få. Ellers kan vi hjælpe til at finde et domæne, der ikke går på kompromis med dit navn eller brand.

Hvad koster det at drive en hjemmeside pr. måned?

De månedlige omkostninger af at drive en hjemmeside varierer meget og kommer blandt andet an på antal egenskaber, sikkerhedsforanstaltninger og niveauet af SEO-optimering. Kontakt os meget gerne nu og få en snak om, hvilken slags hjemmeside, din virksomhed har brug for. 

contacts_01-1
contacts_01-2
contacts_01-3
contacts_01-4
contacts_01-5
Kontakt os

Vil du i kontakt med os?

Kontakt os for en snak om dine behov og ønsker i dag. Ring gerne til os, send en e-mail eller udfyld kontaktformularen, så vender vi straks tilbage til dig.