Hvem er vi for?

Løsninger til enhver branche

Se vores løsninger til netop din branche herunder

Brancheorienteret

Vi specialiserer os i komplete branchebestemte løsninger 

Skræddersyede løsninger

Lad os skræddersy en hjemmeside ud fra netop din virksomheds behov

Uforpligtende tilbud

Lad os tage en snak og modtag et uforpligtende tilbud

Vælg branche

Vælg din branche herunder

Ejer du et anlægsgartneri og står med behovet for en hjemmeside så dine kunder kan finde og kontakte dig? Vi har den rette skræddersyet løsning.
Har du en Café eller en restaurant er en hjemmeside essentielt. Vi kan levere en komplet løsning med funktioner skrædder yet til netop branchens behov. 

Er du indehaver af en virksomhed der beskæftiger sig med vinduespudsning? Så kan vi hjælpe dig med at blive konkurrencedygtig med en komplet hjemmeside.

Er du ejer af et elektrikerfirma, er det vigtigt at skille sig ud – Vi kan hjælpe dig med en hjemmeside, der viser lige hvad du kan og hvorfor kunden skal vælge lige netop dig.

Har du en frisørsalon, kan vi hjælpe med at udvide din forretning med en hjemmeside og markedsføring. Vi får ordet om din virksomhed ud til kunder i nærområdet.
Ejer du et håndværkerfirma og mangler en hjemmeside, der viser hvorfor kunden skal vælge lige din virksomhed? Det kan vi hjælpe med!

Vil du gerne nå ud til flere kunder med din ejendomsservicevirksomhed? Vi kan lave en hjemmeside, der opsøger præcis den målgruppe du søger.

Ønsker du at udvide dit rådgivnings-/konsulentfirma? Lad os hjælpe med at oprette en hjemmeside der møder alle dine behov.

Vil du gerne have flere kunder til dit rengøringsfirma? Vi kan hjælpe med at sprede ordet om din virksomhed med en hjemmeside og meget mere.

Ejer du en tandlægeklinik, og mangler en ordentlig hjemmeside? Det kan vi hjælpe med – og mere til. Læs om populære funktioner for tandlæger.

Drømmer du om at udvide dit smykkebrand eller -butik? Det første kunden bliver mødt af, er  hjemmesiden, og det er derfor essentielt at den er i top – det kan vi hjælpe med.

Vi kan hjælpe med at få flere kunder til din massageklinik i form af en hjemmeside af øverste hylde, samt andre smarte funktioner til at sprede ordet om din virksomhed.

Har du et arkitektfirma, og vil du nå ud til flere kunder? Udover en hjemmeside, kan vi tilbyde en række ydelser, der kan hjælpe dig til dit mål.
Er du fysioteraput og ejer din egen klinik? Vi kan hjælpe dig med at udvide vha. en hjemmeside og mange andre tjenester.

Er du indehaver af din egen klinik som psykolog? Med en hjemmeside kan du nå ud til langt flere kunder, så du kan udvide din virksomhed

Ejer du et revisorfirma, og vil gerne have flere kunder? Vi kan hjælpe dig med en skræddersyet hjemmeside, der har lige de funktioner du ønsker.

Er du indehaver af et transportfirma, kan vi hjælpe dig med at nå ud til flere kunder med en hjemmeside og andre attraktive funktioner.
En hjemmeside er et godt redskab til at gøre dit vagtsikkerhedsfirma konkurrencedygtigt, og det – samt meget mere – kan vi hjælpe dig med!

En unik og praktisk hjemmeside er essentiel for et brolæggerfirma, og lige præcis det kan vi hjælpe dig med – og så lidt til.

Det er vigtigt at skille sig ud og overbevise kunden om hvorfor at det er lige præcis dit autoværksted de skal gå til – det kan vi assistere dig i.

Trænger dit uddannelsessted til mere omtale og trafik? Vi kan hjælpe dig med en hjemmeside og der er skræddersyet til dit behov.

Står du og mangler en hjemmeside til dit marketing-bureau? Vi kan levere en professionel hjemmeside, der har alt du har brug for.

Ønsker du flere kunder i din bilforhandler, kan en hjemmeside fra os, være svaret for dig. Læs mere om hvad vi kan tilbyde her.

Hvis din servicevirksomhed skal være konkurrencedygtig, bliver du nødt til at have en ordentlig hjemmeside – det kan vi hjælpe dig med!

Er du fotograf og ønsker at nå ud til flere kunder? Vi kan hjælpe dig med at udvide eller specificere din kundekreds, med en professionel hjemmeside!
Ejer du en malervirksomhed og har du brug for flere kunder? Vi kan hjælpe dig med en skræddersyet hjemmeside, med de funktioner du har brug for.

Er du indehaver af et murerfirma og vil du gerne udvide din kundekreds? Svaret for dig er en skræddersyet hjemmeside, der viser hvad du kan!

Er du hotelejer, og har en masse ubrugt kundekapacitet? Vi kan levere en professionel hjemmeside, der viser lige præcis hvorfor man bør vælge dit hotel!

Ejer du en eksportvirksomhed og ønsker trafik på nettet? Vi kan hjælpe dig med en hjemmeside, som opfylder alle dine behov.
Ønsker du at få kontakt til de rigtige salgskanaler og udbydere med din B2B-webhandel? Svaret for dig er en professionel og effektiv hjemmeside!

Vil du gerne gøre din butik mere webbaseret eller ønsker du flere kunder? Hvad end dine behov er, kan vi hjælpe dig!

Ønsker du at informere flere potentielle kunder om din sportsforening, kan vi hjælpe dig med en hjemmeside.

Kunne du godt tænke dig at nå ud til flere med din dyrlægeklinik? Vi kan levere en professionel og informativ hjemmeside, der opfylder alle dine krav!
Ønsker du at udvide dit ejendomsmæglerfirma, kan svaret for dig være en hjemmeside – Vi kan hjælpe dig med det!

Ønsker man at være konkurrencedygtig i influencermiljøet, bør man tage skridtet videre med en professionel hjemmeside fra os.

Ser man på alle de succesfulde trykkerier, har de én ting tilfælles: effektive, informative og brugervenlige hjemmesider. Og det kan vi hjælpe dig med.

Vi skræddersyer en hjemmeside til din specialbutik, og vi kan garantere, at det vil hjælpe dit salg på vej!
Ejer du en ApS-virksomhed og ønsker en professionel hjemmeside? Det kan vi hjælpe dig med – og så lidt til!

Ønsker du at skabe kontakt til flere salgskanaler og kunder? Vi kan hjælpe dig med det, i form af en hjemmeside med alle de funktioner du kunne tænke dig.

Er du grafiker og vil du gerne udvide din forretning? Vi kan tilbyde en hjemmeside med en lang række funktioner der vil hjælpe dig.

For at være konkurrencedygtig som freelancer, bør man have en ordentlig hjemmeside – det kan vi hjælpe med!
Vil du gerne sprede ordet om din forening, kan en hjemmeside være et rigtig godt redskab. Vi kan hjælpe dig med det, og så meget mere!

For at flyde ovenpå i mængden af danske køreskoler, er en professionel og informativ hjemmeside essentiel – lad os hjælpe dig.

Iværksætterpakken

Hvad kan vi tilbyde

Iværksætterpakken er en løsning, hvor du kan vælge netop de services, du har brug for, og få et godt samlet tilbud. Iværksætterpakken kunne blandt andet indeholde:

Webløsning

En professionel hjemmeside med unikt design og brugervenligt layout. Webshop kan naturligvis også inkluderes. Pakken er skræddersyet til netop din branche med funktioner der matcher dine kunders behov.

Facebook virksomhedsside

En komplet Facebook virksomhedsside, der giver dig et proaktivt medie at interagere med dine kunder igennem. Andre sociale medier kan også inkluderes.

Logo

Et knivskarpt logo, der er mindeværdigt og styrker dit brand. 

Virksomhedsemail

En unik virksomhedsemail til din forretning, samt opsætning af Google Business og andre relevante fordele.

Visitkort og branding

Lad os lave visitkort og andet brandingmateriale, så du kan få søgelyset på din virksomhed.

Markedsføringsstrategi

En skræddersyet markedsføringsstrategi, så din virksomhed står frem på markedet. Kan inkludere alt fra SEO til Google Ads til reklamevideoer. 

Få en gratis rådgivning.
Med det samme!

Vi hjælper dig med at se verden anderledes og opdage muligheder, du måske aldrig har forestillet dig.

Kunde udtalelser

Vi samler på fremragende anmeldelser

På basis af 15 bedømmelser.
Tobias Kristensen
Tobias Kristensen
2021-01-28
Bekræftet
Jeg har ikke en finger og sætte på teamet bag Meseo, virkelig godt produkt jeg har fået fra dem. Mvh MultiHaver
Christoffer B
Christoffer B
2021-01-13
Bekræftet
Yderst professionelt team og imponerende resultater. Kan varmt anbefales
Gulvservice Odder
Gulvservice Odder
2021-01-02
Bekræftet
Jeg har været super tilfreds med Meseo, deres produkt, og i særdeleshed deres friske, kompetente, søde og glade medarbejdere! Jeg føler mig super behandlet, opdateret, og har været inde over processen hele vejen - der er styr på de vigtige ting som tilbud,kontrakter, aftaler osv. Jeg er helt tryg og glad for mit valg af webbureau! Mine varmest anbefalinger til Meseo 🙂
Emil
Emil
2020-11-16
Bekræftet
Meseo laver et fantastisk produkt! Kan klart anbefales!
Christian J
Christian J
2020-11-16
Bekræftet
Rigtig god service, venlige medarbejder og et super udfald. Fuldt ud tilfreds 🙂
Yad H Shwan
Yad H Shwan
2020-11-14
Bekræftet
Jeg har selv været utrolig bange for, at springe ud til andre leverandør, da jeg er bange for at de ikke lever op til mine standarder... Men hos Meseo, har jeg virkelig ikke været skuffet, fra deres førstehåndsindtryk, deres samarbejdes metode og deres professionelle være måde!! Kan varmt anbefales, og man bliver taget godt hånd om hos dem. De svarer døgnet rundt, og er meget forstående! Vil igen sige tusind tak for sidst, og måske kommer der flere køb i fremtiden?? Hilsen/Best regards Mr. Shwan
Hans Kristian
Hans Kristian
2020-11-02
Bekræftet
Jeg har brugt Meseo til rådgivning omkring SEO og grafisk materiale, og må sige jeg er meget tilfreds med hvordan tingene bliver leveret og forklaret.
Thomsens anlægsgartnere
Thomsens anlægsgartnere
2020-09-04
Bekræftet
Har ikke mødt nogle virksomheder som har ydet lige så god service som Meseo. Jeg fik lavet en hjemmeside hos dem. Her brugte de vildt god tid på at høre mine ideer samt komme med deres egen. Hjemmesiden blev 100 gange bedre end jeg kunne have forestillet mig:) Super godt produkt samt service hos Meseo. Kan klar anbefales
Victor Byskou
Victor Byskou
2020-08-10
Bekræftet
Kan kunne anbefale MESEO, super god service og høj kvalitet i alt de laver og leverer. Varm anbefaling herfra!
contacts_01-1
contacts_01-2
contacts_01-3
contacts_01-4
contacts_01-5
Kontakt os

Vil du i kontakt med os?

Kontakt os for en snak om dine behov og ønsker i dag. Ring gerne til os, send en e-mail eller udfyld kontaktformularen, så vender vi straks tilbage til dig.