fbpx
Instagram-annoncering

Instagram marketing når det er bedst

Vi skaber sammen med jer en visuel online identitet, der er tro mod jeres virksomhed og når ud til de ønskede målgrupper og fastholde dem. 

Instagram Ads og annoncering
Group10
Group9
Group8-2
Hvad vi tilbyder

Komplet annoncering på instagram

Instagram er den perfekte platform til visuel annoncering, der fanger brugeren. Vi skaber den perfekte visuelle identitet, der er skræddersyet din virksomhed og Instagram som medie.

Visuel identitet

Målrettet annoncering

Markedsføringsstrategi

Månedlig rapportering

tab_06-1
tab_02-2

Visuel identitet

Meseo tilbyder en fuldkommen visuel identitet, der både omfatter annoncering og en proaktiv Instagramprofil. Instagrams indhold består udelukkende af billeder og videoer, som fylder hele skærmen, hvilket er perfekt til annoncering.

Ved at skabe iøjnefaldende billed- og videomateriale, kan annoncer på instagram let fange brugere, da de ikke bliver forstyrret af andet indhold samtidig. Vi skaber den rette visuelle identitet til dig, så din virksomhed skiller sig ud blandt mængden og konverterer så mange brugere til kunder som muligt. 

Målrettet annoncering

Instagram er ejet af Facebook og har derfor lignende målgruppeindstillinger. Det giver os rigtig gode muligheder for at specificere demografi, alder, køn, lokation og interesse, så vi rammer de rigtige målgrupper med de fleste annoncer.

Det betyder ikke, at vi indskærper dine annoncer til kun én målgruppe, men vi vil tværtimod udvide dit kundesegment ved at engagere kernen og hele tiden ekspandere, hvem det indebærer.

tab_03-1
tab_01-2
tab_01-3

Optimeret markedsføringsstrategi

Vi skræddersyr en strategi sammen med dig, så vi når frem til en visuel identitet, der både er i overensstemmelse med dine virksomhedsværdier og ønsker samt dit kundesegments interesser.

Budgettet kan altid justeres, så vi for eksempel kan øge indsatsen, hvis fortjenesten tyder på, at det er den rigtige vej. Du vil have en fast tilknyttet specialist, der hele tiden vil finjustere strategien for at nå så mange som muligt.

tab_01-1
tab_01-2
tab_01-3

Månedlig rapportering

Når man snakker annoncering, kommer man ikke uden om det, man kalder ROAS. ROAS (Return on Ad Spend) er simpelthen, om du tjener nok på annoncering til overhovedet at betale for det. Hvis du for eksempel har brugt 100 kr. på annoncer og herigennem omsat for 1000 kr. har du en ROAS på 1000%.

Hos Meseo sørger vi får at maksimere din ROAS, og det er en af de mange ting, der vil stå i din månedlige rapport. På den måde kan du følge med i vores arbejde og se, hvordan din online markedsføring går. 

tab_03-1
tab_01-2
tab_01-3
webshop 1
home-4_01-2
Instagram-annoncering

Hvorfor vælge Instagram-annoncering

  • 72 % af Instagram brugere siger, at de har købt et produkt, de så på appen.
  • Instagram er den anden mest brugte platform i Danmark og har over 74 millioner daglige brugere.
  • Det er nemt at annoncere til specifikke målgrupper.
  • Instagram-annoncer fylder hele skærmen, så dine annoncer med sikkerhed bliver set.
  • Du får god mulighed for at skabe en stærk visuel profil sammen med os, der styrker dit brand
2500

Tilfredse kunder

250

Samlet erfaring

240

Relevante certifikationer

webshop 1
Storytelling

Unikke muligheder med Instagram

Med sit visuelle fokus er Instagram et optimalt medie til at fortælle en historie med dit produkt. Det handler om at fange publikums opmærksomhed med en unik vinkel og et budskab, der er til at forstå. Vi vil engagere potentielle kunder med stærke visuelle redskaber og præsentere dit produkt, så det sætter sig fast i hukommelsen.

Vores værdier

Værdier der skaber resultater for dig

Vores kerneværdier gør Instagram-annoncering trygt og profitabelt for dig. Hos Meseo vil du opleve komplet gennemsigtighed, så du kan være med hele vejen og have indflydelse på resultaterne. Vi har altid konvertering i fokus, så du får, hvad du betaler for

home-4_01-1
home-4_01-2
Kunde udtalelser

Vi samler på fremragende anmeldelser

På basis af 40 bedømmelser.
Lasse M. K.
Lasse M. K.
2022-03-21
Bekræftet
Glad kunde af Meseo Meseo er et super professionelt firma. jeg er yderst tilfreds med alt det vi har fået lavet, af dem og har kun haft gode oplevelser med Meseo, kan klart anbefales!
Micheal Hertz
Micheal Hertz
2022-03-15
Bekræftet
Kompetent analyse arbejde Kompetent analyse arbejde, med en konkret eksekveringsplan. Vi har haft en fremragende oplevelse, med et fagligt stærkt rådgivningsforløb. Hele Meseo's team, har leveret over forventninger og vi kunne ikke være mere glade for samarbejdet. 🤩
Kjeld Buhl
Kjeld Buhl
2022-03-12
Bekræftet
Vi har hos Saffron Vi har hos Saffron, haft fornøjelsen af at samarbejde med Meseo i månedvis nu, og har været yderst tilfredse. Kompetente medarbejdere som er proaktive og følger op på tingene. Det er vi glade for !
Bjarne
Bjarne
2022-03-07
Bekræftet
Vi har nu samarbejdet med Meseo i 1,5… Vi har nu samarbejdet med Meseo i 1,5 år, og det har været en suveræn oplevelse og en fed rejse sammen med dem. De har hjulpet os med SEO, Google ads, Webshop, administrering af Sociale medier samt logo. Samarbejdet har virket som det skulle, og jeg har følt mig godt klædt på til min vækstrejse. Under mit forløb har jeg været på besøg på deres kontor 2 gange, og sikke en måde de tager imod en. Professionelt hele vejen igennem.
Simon Simon
Simon Simon
2022-03-02
Bekræftet
Vi har nu samarbejdet med Meseo i 1,5… Jeg havde en fornøjelse at arbejde på et projekt sammen med Meseo, hvor vi i fællesskab skulle levere en stor løsning til en kunde. De var grundige, punktlige, fagligt dygtige og bidragede med deres erfaring og arbejdskraft i hele processen.
Morten
Morten
2022-02-25
Bekræftet
Top professionelt team Top professionelt team, planlægning, sparring & rådgivning i topklasse. Jeg kan varmt anbefale at samarbejde med Meseo, de ved hvad de laver og er specialister indenfor deres felt.
Martin M. Denard
Martin M. Denard
2022-02-13
Bekræftet
Efter mange forsøg på at løse mine… Efter mange forsøg på at løse mine udfordringer online, så havde jeg de bedste resultater og oplevelser med Meseo! Aldrig har jeg oplevet bedre resultat, samt at opleve gensidig gnist fra mandskabet hos Meseo. Kan klart anbefales til alle andre.
ida S.
ida S.
2022-02-05
Bekræftet
Jeg har arbejdet sammen med Meseo i… Jeg har arbejdet sammen med Meseo i knapt 2 år, hvor de har varetaget min søgemaskineoptimering (SEO), Mathias og Meseo generelt har været en uundværlig brik i vores marketingsvækst det seneste års tid. Jeg har anbefalet deres arbejde til venner og bekendte i mit netværk som også er selvstændige, da dygtige webbureauer er i undertal i disse dage. De har været med til at vækste vores organiske besøgende fra næsten ingen, til op imod 2-3 tusinde besøgende fast månedligt, hvilket er utroligt mange ift. hvad vi troede var muligt for vores lille biks. Udover SEO arbejdet, har de faglig erfaring og netværk indenfor alt hvad der har med marketing og vækst at gøre, så det har også været en stor hjælp for os at have nogen at spørge om alt fra email marketing til anbefaling indenfor visitkort design mv. Overordnet set har vi lært meget igennem vores forløb, og det har bestemt været tiden og pengene værd at blive samarbejdspartner herinde. Tak for det!
Luu Ninh
Luu Ninh
2022-02-04
Bekræftet
Super service og et endnu bedre… Super service og et endnu bedre produkt. Dette er bestemt ikke sidste gang at jeg bruger dem.
tab_01-15
Kontakt os

Vil du i kontakt med os?

Kontakt os for en snak om dine behov og ønsker i dag. Ring gerne til os, send en e-mail eller udfyld kontaktformularen, så vender vi straks tilbage til dig.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Kan Instagram annoncering betale sig?

Instagram annoncering skal skabe mere trafik på din hjemmeside ved at fremvise et tillokkende visuelt brand. Meseo sørger for at annoncere til de relevante brugere og skabe en unik visuel identitet til din virksomhed, så du vil se resultater for pengene.

Hvad koster Instagram annoncering?

Prisen afhænger meget af, hvilken strategi vi sammen nå frem til. Vi lægger ud med en fokusmåned til en bestemt pris og laver en rapport over månedens data. Herefter når vi frem til et tilbud på månedlig annoncering.

Skal jeg selv stå for indholdet på min Instagramside?

Vi skal nok stå for at producere alt nødvendigt materiale og lægge det op på din Instagramside. Hvis du selv har indhold, du gerne vil have op på siden, kan du selvfølgelig også altid det.

Tryg købsproces

Proaktive løsninger

Personlig dialog

Vælg en partner, som har gode referencer, anmeldelser, og som du føler dig tryg ved igennem hele processen.

God annoncering vedligeholder sin relevans og funktionsdygtighed. Vi er altid på forkant med markedet for at optimere din annoncering.

Det er essentielt, at du føler dig hørt og forstået igennem hele processen, så dine behov og ønsker bliver opfyldt.