Instagram-annoncering

Instagram marketing når det er bedst

Vi skaber sammen med jer en visuel online identitet, der er tro mod jeres virksomhed og når ud til de ønskede målgrupper og fastholde dem. 

Instagram Ads og annoncering
Group10
Group9
Group8-2
Hvad vi tilbyder

Komplet annoncering på instagram

Instagram er den perfekte platform til visuel annoncering, der fanger brugeren. Vi skaber den perfekte visuelle identitet, der er skræddersyet din virksomhed og Instagram som medie.

Visuel identitet

Målrettet annoncering

Markedsføringsstrategi

Månedlig rapportering

tab_06-1
tab_02-2

Visuel identitet

Meseo tilbyder en fuldkommen visuel identitet, der både omfatter annoncering og en proaktiv Instagramprofil. Instagrams indhold består udelukkende af billeder og videoer, som fylder hele skærmen, hvilket er perfekt til annoncering.

Ved at skabe iøjnefaldende billed- og videomateriale, kan annoncer på instagram let fange brugere, da de ikke bliver forstyrret af andet indhold samtidig. Vi skaber den rette visuelle identitet til dig, så din virksomhed skiller sig ud blandt mængden og konverterer så mange brugere til kunder som muligt. 

Målrettet annoncering

Instagram er ejet af Facebook og har derfor lignende målgruppeindstillinger. Det giver os rigtig gode muligheder for at specificere demografi, alder, køn, lokation og interesse, så vi rammer de rigtige målgrupper med de fleste annoncer.

Det betyder ikke, at vi indskærper dine annoncer til kun én målgruppe, men vi vil tværtimod udvide dit kundesegment ved at engagere kernen og hele tiden ekspandere, hvem det indebærer.

tab_03-1
tab_01-2
tab_01-3

Optimeret markedsføringsstrategi

Vi skræddersyr en strategi sammen med dig, så vi når frem til en visuel identitet, der både er i overensstemmelse med dine virksomhedsværdier og ønsker samt dit kundesegments interesser.

Budgettet kan altid justeres, så vi for eksempel kan øge indsatsen, hvis fortjenesten tyder på, at det er den rigtige vej. Du vil have en fast tilknyttet specialist, der hele tiden vil finjustere strategien for at nå så mange som muligt.

tab_01-1
tab_01-2
tab_01-3

Månedlig rapportering

Når man snakker annoncering, kommer man ikke uden om det, man kalder ROAS. ROAS (Return on Ad Spend) er simpelthen, om du tjener nok på annoncering til overhovedet at betale for det. Hvis du for eksempel har brugt 100 kr. på annoncer og herigennem omsat for 1000 kr. har du en ROAS på 1000%.

Hos Meseo sørger vi får at maksimere din ROAS, og det er en af de mange ting, der vil stå i din månedlige rapport. På den måde kan du følge med i vores arbejde og se, hvordan din online markedsføring går. 

tab_03-1
tab_01-2
tab_01-3
Instagram-annoncering

Hvorfor vælge Instagram-annoncering

  • 72 % af Instagram brugere siger, at de har købt et produkt, de så på appen.
  • Instagram er den anden mest brugte platform i Danmark og har over 74 millioner daglige brugere.
  • Det er nemt at annoncere til specifikke målgrupper.
  • Instagram-annoncer fylder hele skærmen, så dine annoncer med sikkerhed bliver set.
  • Du får god mulighed for at skabe en stærk visuel profil sammen med os, der styrker dit brand
2500

Tilfredse kunder

250

Samlet erfaring

240

Relevante certifikationer

home-4_01-1
home-4_01-2
Storytelling

Unikke muligheder med Instagram

Med sit visuelle fokus er Instagram et optimalt medie til at fortælle en historie med dit produkt. Det handler om at fange publikums opmærksomhed med en unik vinkel og et budskab, der er til at forstå. Vi vil engagere potentielle kunder med stærke visuelle redskaber og præsentere dit produkt, så det sætter sig fast i hukommelsen.

Vores værdier

Værdier der skaber resultater for dig

Vores kerneværdier gør Instagram-annoncering trygt og profitabelt for dig. Hos Meseo vil du opleve komplet gennemsigtighed, så du kan være med hele vejen og have indflydelse på resultaterne. Vi har altid konvertering i fokus, så du får, hvad du betaler for

home-4_01-1
home-4_01-2
Kunde udtalelser

Vi samler på fremragende anmeldelser

På basis af 15 bedømmelser.
Tobias Kristensen
Tobias Kristensen
2021-01-28
Bekræftet
Jeg har ikke en finger og sætte på teamet bag Meseo, virkelig godt produkt jeg har fået fra dem. Mvh MultiHaver
Christoffer B
Christoffer B
2021-01-13
Bekræftet
Yderst professionelt team og imponerende resultater. Kan varmt anbefales
Gulvservice Odder
Gulvservice Odder
2021-01-02
Bekræftet
Jeg har været super tilfreds med Meseo, deres produkt, og i særdeleshed deres friske, kompetente, søde og glade medarbejdere! Jeg føler mig super behandlet, opdateret, og har været inde over processen hele vejen - der er styr på de vigtige ting som tilbud,kontrakter, aftaler osv. Jeg er helt tryg og glad for mit valg af webbureau! Mine varmest anbefalinger til Meseo 🙂
Emil
Emil
2020-11-16
Bekræftet
Meseo laver et fantastisk produkt! Kan klart anbefales!
Christian J
Christian J
2020-11-16
Bekræftet
Rigtig god service, venlige medarbejder og et super udfald. Fuldt ud tilfreds 🙂
Yad H Shwan
Yad H Shwan
2020-11-14
Bekræftet
Jeg har selv været utrolig bange for, at springe ud til andre leverandør, da jeg er bange for at de ikke lever op til mine standarder... Men hos Meseo, har jeg virkelig ikke været skuffet, fra deres førstehåndsindtryk, deres samarbejdes metode og deres professionelle være måde!! Kan varmt anbefales, og man bliver taget godt hånd om hos dem. De svarer døgnet rundt, og er meget forstående! Vil igen sige tusind tak for sidst, og måske kommer der flere køb i fremtiden?? Hilsen/Best regards Mr. Shwan
Hans Kristian
Hans Kristian
2020-11-02
Bekræftet
Jeg har brugt Meseo til rådgivning omkring SEO og grafisk materiale, og må sige jeg er meget tilfreds med hvordan tingene bliver leveret og forklaret.
Thomsens anlægsgartnere
Thomsens anlægsgartnere
2020-09-04
Bekræftet
Har ikke mødt nogle virksomheder som har ydet lige så god service som Meseo. Jeg fik lavet en hjemmeside hos dem. Her brugte de vildt god tid på at høre mine ideer samt komme med deres egen. Hjemmesiden blev 100 gange bedre end jeg kunne have forestillet mig:) Super godt produkt samt service hos Meseo. Kan klar anbefales
Victor Byskou
Victor Byskou
2020-08-10
Bekræftet
Kan kunne anbefale MESEO, super god service og høj kvalitet i alt de laver og leverer. Varm anbefaling herfra!
contacts_01-1
contacts_01-2
contacts_01-3
contacts_01-4
contacts_01-5
Kontakt os

Vil du i kontakt med os?

Kontakt os for en snak om dine behov og ønsker i dag. Ring gerne til os, send en e-mail eller udfyld kontaktformularen, så vender vi straks tilbage til dig.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Kan Instagram annoncering betale sig?

Instagram annoncering skal skabe mere trafik på din hjemmeside ved at fremvise et tillokkende visuelt brand. Meseo sørger for at annoncere til de relevante brugere og skabe en unik visuel identitet til din virksomhed, så du vil se resultater for pengene.

Hvad koster Instagram annoncering?

Prisen afhænger meget af, hvilken strategi vi sammen nå frem til. Vi lægger ud med en fokusmåned til en bestemt pris og laver en rapport over månedens data. Herefter når vi frem til et tilbud på månedlig annoncering.

Skal jeg selv stå for indholdet på min Instagramside?

Vi skal nok stå for at producere alt nødvendigt materiale og lægge det op på din Instagramside. Hvis du selv har indhold, du gerne vil have op på siden, kan du selvfølgelig også altid det.

Tryg købsproces

Proaktive løsninger

Personlig dialog

Vælg en partner, som har gode referencer, anmeldelser, og som du føler dig tryg ved igennem hele processen.

God annoncering vedligeholder sin relevans og funktionsdygtighed. Vi er altid på forkant med markedet for at optimere din annoncering.

Det er essentielt, at du føler dig hørt og forstået igennem hele processen, så dine behov og ønsker bliver opfyldt.