fbpx

Logoer Logoer Få et unikt logo der styrker dit brand
Den rigtoge løsning for din virksomhed Book samtale Tlf: 28 99 29 11

Unikt logo

Du får et unikt logodesign, der er tro mod din virksomhed.

God dialog

Vi lytter til dig og dine idéer, igennem hele processen.

Flere muligheder

Vi sender dig altid flere muligheder, du kan vælge imellem

tab_01-11
Et godt logo

Logoet til din virksomhed

Et godt logo skal på simpel og overskuelig vis indfange din virksomheds identitet og værdier. Det skal styrke din genkendelighed og troværdighed og medvirke til et mindeværdigt brand. Et godt logo giver kunden lyst til at bære det på for eksempel t-shirts eller klistermærker, så dit brand udviser loyalitet og spredes til nye kunder.

Tidligere arbejde

Se hvilke fantastiske logoer vi har lavet før

Derfor

Hvad vi tilbyder

Du kan selvfølgelig også selv designe et logo gratis, og det er der intet i vejen med. Vi vil dog mene, at det er en fordel at uddelegere opgaven til professionelle, da et logo er så vigtig en del af dit brand. Dit logo skal være:

Unikt

Dit logo skal skille sig ud fra mængden. Det skal passe til din virksomhed og branche samtidig med at være helt dit eget.

Genkendeligt

Når folk ser dit logo skal det sætte sig fast på nethinden, og når de ser det igen, skal de med det samme være klar over, hvem det tilhører. 

Tillidsvækkende

Dit logo skal være stilrent og vække tillid hos potentielle og nuværende kunder.

Tro mod din virksomhed

Dit logo skal være en afspejling af dine virksomhedsværdier. Designet skal fortælle om din virksomhed på en subtil og elegant måde. 

Æstetisk

Dit logo skal se godt ud. Dit logo skal tiltrække opmærksomhed, og dine kunder skal have lyst til at bære det på eksempelvis en T-shirt.

Værdiskabende

Dit logo skal skabe værdi for dig. Det skal blive en integreret del af din virksomhed og dit brand. 

Vores Proces

Bundsolid arbejdsproces

Meseo skaber et unikt logo skræddersyet netop din virksomhed. Det kan vi på grund af en proces, der værdier din tilfredshed:

God dialog

Vi lægger ud med en samtale, hvor vi snakker om, hvad du ønsker at opnå med dit logo. Vi snakker om mulige ideer, du på forhånd har, og vi vil sammen nå frem til overordnede aspekter af æstetikken, der passer til dit brand

Design af første udkast

Vi designer 3-4 unikker logoer ud fra din virksomhed, branche osv. Vi tager en snak om, hvilken du bedst kan lide, og hvordan vi kan udvikle det til det færdige produkt. 

Færdiggørelse af logo

Vi færdiggør logoet og sender til dig. Du vil stadig have mulighed for at komme med rettelser, så du er helt tilfreds med resultatet.

Tryk og print

Tryksager

Vi kan også hjælpe med at få trykt dit logo på diverse genstande. Det kan være flyers, T-shirts, kaffekopper eller andet. Vi kan lave pakkeløsninger, hvis du for eksempel skal på messe, og vi kan vejlede ift. papirkvalitet, trykmetoder osv.

tab1111

Få en gratis rådgivning nu!

Lad os tage en snak om, hvad vi kan gøre for dig og din online identitet. Vi kan fortælle dig om diverse muligheder, og hvorledes netop din virksomhed burde gå fremad i dagens marked.

home-4_01-1
home-4_01-2
Hvorfor Meseo

Med fremtiden i fokus

Når vi designer dit logo, designer vi et logo, der fungerer på alle medier og overflade. Det er ikke selvsagt, at et logo tager sig lige godt ud på en bygningsfacade og på facebook, og det er derfor vigtigt at designe et logo, der ser knivskarpt ud i alle sammenhænge. Vi vil undgå specifikke trends, der er forældede om få år, men skaber tidsløse designs, som er interessante og skiller sig ud.

Kunde udtalelser

Vi samler på fremragende anmeldelser

På basis af 40 bedømmelser.
Lasse M. K.
Lasse M. K.
2022-03-21
Bekræftet
Glad kunde af Meseo Meseo er et super professionelt firma. jeg er yderst tilfreds med alt det vi har fået lavet, af dem og har kun haft gode oplevelser med Meseo, kan klart anbefales!
Micheal Hertz
Micheal Hertz
2022-03-15
Bekræftet
Kompetent analyse arbejde Kompetent analyse arbejde, med en konkret eksekveringsplan. Vi har haft en fremragende oplevelse, med et fagligt stærkt rådgivningsforløb. Hele Meseo's team, har leveret over forventninger og vi kunne ikke være mere glade for samarbejdet. 🤩
Kjeld Buhl
Kjeld Buhl
2022-03-12
Bekræftet
Vi har hos Saffron Vi har hos Saffron, haft fornøjelsen af at samarbejde med Meseo i månedvis nu, og har været yderst tilfredse. Kompetente medarbejdere som er proaktive og følger op på tingene. Det er vi glade for !
Bjarne
Bjarne
2022-03-07
Bekræftet
Vi har nu samarbejdet med Meseo i 1,5… Vi har nu samarbejdet med Meseo i 1,5 år, og det har været en suveræn oplevelse og en fed rejse sammen med dem. De har hjulpet os med SEO, Google ads, Webshop, administrering af Sociale medier samt logo. Samarbejdet har virket som det skulle, og jeg har følt mig godt klædt på til min vækstrejse. Under mit forløb har jeg været på besøg på deres kontor 2 gange, og sikke en måde de tager imod en. Professionelt hele vejen igennem.
Simon Simon
Simon Simon
2022-03-02
Bekræftet
Vi har nu samarbejdet med Meseo i 1,5… Jeg havde en fornøjelse at arbejde på et projekt sammen med Meseo, hvor vi i fællesskab skulle levere en stor løsning til en kunde. De var grundige, punktlige, fagligt dygtige og bidragede med deres erfaring og arbejdskraft i hele processen.
Morten
Morten
2022-02-25
Bekræftet
Top professionelt team Top professionelt team, planlægning, sparring & rådgivning i topklasse. Jeg kan varmt anbefale at samarbejde med Meseo, de ved hvad de laver og er specialister indenfor deres felt.
Martin M. Denard
Martin M. Denard
2022-02-13
Bekræftet
Efter mange forsøg på at løse mine… Efter mange forsøg på at løse mine udfordringer online, så havde jeg de bedste resultater og oplevelser med Meseo! Aldrig har jeg oplevet bedre resultat, samt at opleve gensidig gnist fra mandskabet hos Meseo. Kan klart anbefales til alle andre.
ida S.
ida S.
2022-02-05
Bekræftet
Jeg har arbejdet sammen med Meseo i… Jeg har arbejdet sammen med Meseo i knapt 2 år, hvor de har varetaget min søgemaskineoptimering (SEO), Mathias og Meseo generelt har været en uundværlig brik i vores marketingsvækst det seneste års tid. Jeg har anbefalet deres arbejde til venner og bekendte i mit netværk som også er selvstændige, da dygtige webbureauer er i undertal i disse dage. De har været med til at vækste vores organiske besøgende fra næsten ingen, til op imod 2-3 tusinde besøgende fast månedligt, hvilket er utroligt mange ift. hvad vi troede var muligt for vores lille biks. Udover SEO arbejdet, har de faglig erfaring og netværk indenfor alt hvad der har med marketing og vækst at gøre, så det har også været en stor hjælp for os at have nogen at spørge om alt fra email marketing til anbefaling indenfor visitkort design mv. Overordnet set har vi lært meget igennem vores forløb, og det har bestemt været tiden og pengene værd at blive samarbejdspartner herinde. Tak for det!
Luu Ninh
Luu Ninh
2022-02-04
Bekræftet
Super service og et endnu bedre… Super service og et endnu bedre produkt. Dette er bestemt ikke sidste gang at jeg bruger dem.
contacts_01-1
contacts_01-2
contacts_01-3
contacts_01-4
contacts_01-5
Kontakt os

Vil du i kontakt med os?

Kontakt os for en snak om dine behov og ønsker i dag. Ring gerne til os, send en e-mail eller udfyld kontaktformularen, så vender vi straks tilbage til dig.