Logoer Logoer Få et unikt logo der styrker dit brand
Den rigtoge løsning for din virksomhed Book samtale Tlf: 28 99 29 11

Unikt logo

Du får et unikt logodesign, der er tro mod din virksomhed.

God dialog

Vi lytter til dig og dine idéer, igennem hele processen.

Flere muligheder

Vi sender dig altid flere muligheder, du kan vælge imellem

home-4_01-1
home-4_01-2
Et godt logo

Logoet til din virksomhed

Et godt logo skal på simpel og overskuelig vis indfange din virksomheds identitet og værdier. Det skal styrke din genkendelighed og troværdighed og medvirke til et mindeværdigt brand. Et godt logo giver kunden lyst til at bære det på for eksempel t-shirts eller klistermærker, så dit brand udviser loyalitet og spredes til nye kunder.

Tidligere arbejde

Se hvilke fantastiske logoer vi har lavet før

Derfor

Hvad vi tilbyder

Du kan selvfølgelig også selv designe et logo gratis, og det er der intet i vejen med. Vi vil dog mene, at det er en fordel at uddelegere opgaven til professionelle, da et logo er så vigtig en del af dit brand. Dit logo skal være:

Unikt

Dit logo skal skille sig ud fra mængden. Det skal passe til din virksomhed og branche samtidig med at være helt dit eget.

Genkendeligt

Når folk ser dit logo skal det sætte sig fast på nethinden, og når de ser det igen, skal de med det samme være klar over, hvem det tilhører. 

Tillidsvækkende

Dit logo skal være stilrent og vække tillid hos potentielle og nuværende kunder.

Tro mod din virksomhed

Dit logo skal være en afspejling af dine virksomhedsværdier. Designet skal fortælle om din virksomhed på en subtil og elegant måde. 

Æstetisk

Dit logo skal se godt ud. Dit logo skal tiltrække opmærksomhed, og dine kunder skal have lyst til at bære det på eksempelvis en T-shirt.

Værdiskabende

Dit logo skal skabe værdi for dig. Det skal blive en integreret del af din virksomhed og dit brand. 

Vores Proces

Bundsolid arbejdsproces

Meseo skaber et unikt logo skræddersyet netop din virksomhed. Det kan vi på grund af en proces, der værdier din tilfredshed:

God dialog

Vi lægger ud med en samtale, hvor vi snakker om, hvad du ønsker at opnå med dit logo. Vi snakker om mulige ideer, du på forhånd har, og vi vil sammen nå frem til overordnede aspekter af æstetikken, der passer til dit brand

Design af første udkast

Vi designer 3-4 unikker logoer ud fra din virksomhed, branche osv. Vi tager en snak om, hvilken du bedst kan lide, og hvordan vi kan udvikle det til det færdige produkt. 

Færdiggørelse af logo

Vi færdiggør logoet og sender til dig. Du vil stadig have mulighed for at komme med rettelser, så du er helt tilfreds med resultatet.

Tryk og print

Tryksager

Vi kan også hjælpe med at få trykt dit logo på diverse genstande. Det kan være flyers, T-shirts, kaffekopper eller andet. Vi kan lave pakkeløsninger, hvis du for eksempel skal på messe, og vi kan vejlede ift. papirkvalitet, trykmetoder osv.

home-4_01-1
home-4_01-2
Meseo logo png white

Få en gratis rådgivning.
Med det samme!

Vi hjælper dig med at se verden anderledes og opdage
muligheder, du måske aldrig har forestillet dig.

home-4_01-1
home-4_01-2
Hvorfor Meseo

Med fremtiden i fokus

Når vi designer dit logo, designer vi et logo, der fungerer på alle medier og overflade. Det er ikke selvsagt, at et logo tager sig lige godt ud på en bygningsfacade og på facebook, og det er derfor vigtigt at designe et logo, der ser knivskarpt ud i alle sammenhænge. Vi vil undgå specifikke trends, der er forældede om få år, men skaber tidsløse designs, som er interessante og skiller sig ud.

Kunde udtalelser

Vi samler på fremragende anmeldelser

På basis af 15 bedømmelser.
Tobias Kristensen
Tobias Kristensen
2021-01-28
Bekræftet
Jeg har ikke en finger og sætte på teamet bag Meseo, virkelig godt produkt jeg har fået fra dem. Mvh MultiHaver
Christoffer B
Christoffer B
2021-01-13
Bekræftet
Yderst professionelt team og imponerende resultater. Kan varmt anbefales
Gulvservice Odder
Gulvservice Odder
2021-01-02
Bekræftet
Jeg har været super tilfreds med Meseo, deres produkt, og i særdeleshed deres friske, kompetente, søde og glade medarbejdere! Jeg føler mig super behandlet, opdateret, og har været inde over processen hele vejen - der er styr på de vigtige ting som tilbud,kontrakter, aftaler osv. Jeg er helt tryg og glad for mit valg af webbureau! Mine varmest anbefalinger til Meseo 🙂
Emil
Emil
2020-11-16
Bekræftet
Meseo laver et fantastisk produkt! Kan klart anbefales!
Christian J
Christian J
2020-11-16
Bekræftet
Rigtig god service, venlige medarbejder og et super udfald. Fuldt ud tilfreds 🙂
Yad H Shwan
Yad H Shwan
2020-11-14
Bekræftet
Jeg har selv været utrolig bange for, at springe ud til andre leverandør, da jeg er bange for at de ikke lever op til mine standarder... Men hos Meseo, har jeg virkelig ikke været skuffet, fra deres førstehåndsindtryk, deres samarbejdes metode og deres professionelle være måde!! Kan varmt anbefales, og man bliver taget godt hånd om hos dem. De svarer døgnet rundt, og er meget forstående! Vil igen sige tusind tak for sidst, og måske kommer der flere køb i fremtiden?? Hilsen/Best regards Mr. Shwan
Hans Kristian
Hans Kristian
2020-11-02
Bekræftet
Jeg har brugt Meseo til rådgivning omkring SEO og grafisk materiale, og må sige jeg er meget tilfreds med hvordan tingene bliver leveret og forklaret.
Thomsens anlægsgartnere
Thomsens anlægsgartnere
2020-09-04
Bekræftet
Har ikke mødt nogle virksomheder som har ydet lige så god service som Meseo. Jeg fik lavet en hjemmeside hos dem. Her brugte de vildt god tid på at høre mine ideer samt komme med deres egen. Hjemmesiden blev 100 gange bedre end jeg kunne have forestillet mig:) Super godt produkt samt service hos Meseo. Kan klar anbefales
Victor Byskou
Victor Byskou
2020-08-10
Bekræftet
Kan kunne anbefale MESEO, super god service og høj kvalitet i alt de laver og leverer. Varm anbefaling herfra!
contacts_01-1
contacts_01-2
contacts_01-3
contacts_01-4
contacts_01-5
Kontakt os

Vil du i kontakt med os?

Kontakt os for en snak om dine behov og ønsker i dag. Ring gerne til os, send en e-mail eller udfyld kontaktformularen, så vender vi straks tilbage til dig.