fbpx

Markedsføring Professionel digital markedsføring, der sætter din virksomhed i søgelyset.
Meget mere end et online reklameskilt Kontakt os

Digital markedsføring

Digital markedsføring, der sætter din virksomhed i søgelyset

Traditionel markedsføring

Lad os kombinere traditionel og digital markedsføring til et brand. 

Søgemaskingoptimering

Med professionelt SEO står din virksomhed stærkt på markedet.

Læs mere om hvad vi tilbyder her

De forskellige områder af digital markedsføring

home-4_01-1
home-4_01-2
Så du er tilfreds

Marketing der er til at forstå

Vi leverer målrettet markedsføring, der er skræddersyet netop din målgruppe. Du vil selv have indflydelse på resultaterne, så du kan stå inde for din online marketing – og vi garanterer at tiltrække nye kunder og fastholde de gamle. Vi har specialister inden for SEO, Google, Facebook, Instagram ads mm. Sammen vil de udvikle en strategi, der skal styrke din virksomhed på det online marked.

Læs mere om hvad vi tilbyder

En proces der kan ses på bundlinjen

Idé

Vi snakker med dig om din virksomhed, dine værdier, hvad du ønsker at opnå med din marketing og mulige idéer, du måtte have. 

Strategi

Vi skræddersyr en målrettet og proaktiv strategi for, hvordan vi bedst kan føre din virksomhed i søgelyset og fastholde den der. 

Formidling

Vi formidler dine værdier og budskaber, så du kan nå ud til dine målgrupper – og gerne mere til.

Eksekvering

Vi sørger for, at din digitale markedsføring er skræddersyet diverse algoritmer, medier og målgrupper, så du vil opnå de ønskede resultater.

webshop 1
Kunde udtalelser

Vi samler på fremragende anmeldelser

På basis af 40 bedømmelser.
Lasse M. K.
Lasse M. K.
2022-03-21
Bekræftet
Glad kunde af Meseo Meseo er et super professionelt firma. jeg er yderst tilfreds med alt det vi har fået lavet, af dem og har kun haft gode oplevelser med Meseo, kan klart anbefales!
Micheal Hertz
Micheal Hertz
2022-03-15
Bekræftet
Kompetent analyse arbejde Kompetent analyse arbejde, med en konkret eksekveringsplan. Vi har haft en fremragende oplevelse, med et fagligt stærkt rådgivningsforløb. Hele Meseo's team, har leveret over forventninger og vi kunne ikke være mere glade for samarbejdet. 🤩
Kjeld Buhl
Kjeld Buhl
2022-03-12
Bekræftet
Vi har hos Saffron Vi har hos Saffron, haft fornøjelsen af at samarbejde med Meseo i månedvis nu, og har været yderst tilfredse. Kompetente medarbejdere som er proaktive og følger op på tingene. Det er vi glade for !
Bjarne
Bjarne
2022-03-07
Bekræftet
Vi har nu samarbejdet med Meseo i 1,5… Vi har nu samarbejdet med Meseo i 1,5 år, og det har været en suveræn oplevelse og en fed rejse sammen med dem. De har hjulpet os med SEO, Google ads, Webshop, administrering af Sociale medier samt logo. Samarbejdet har virket som det skulle, og jeg har følt mig godt klædt på til min vækstrejse. Under mit forløb har jeg været på besøg på deres kontor 2 gange, og sikke en måde de tager imod en. Professionelt hele vejen igennem.
Simon Simon
Simon Simon
2022-03-02
Bekræftet
Vi har nu samarbejdet med Meseo i 1,5… Jeg havde en fornøjelse at arbejde på et projekt sammen med Meseo, hvor vi i fællesskab skulle levere en stor løsning til en kunde. De var grundige, punktlige, fagligt dygtige og bidragede med deres erfaring og arbejdskraft i hele processen.
Morten
Morten
2022-02-25
Bekræftet
Top professionelt team Top professionelt team, planlægning, sparring & rådgivning i topklasse. Jeg kan varmt anbefale at samarbejde med Meseo, de ved hvad de laver og er specialister indenfor deres felt.
Martin M. Denard
Martin M. Denard
2022-02-13
Bekræftet
Efter mange forsøg på at løse mine… Efter mange forsøg på at løse mine udfordringer online, så havde jeg de bedste resultater og oplevelser med Meseo! Aldrig har jeg oplevet bedre resultat, samt at opleve gensidig gnist fra mandskabet hos Meseo. Kan klart anbefales til alle andre.
ida S.
ida S.
2022-02-05
Bekræftet
Jeg har arbejdet sammen med Meseo i… Jeg har arbejdet sammen med Meseo i knapt 2 år, hvor de har varetaget min søgemaskineoptimering (SEO), Mathias og Meseo generelt har været en uundværlig brik i vores marketingsvækst det seneste års tid. Jeg har anbefalet deres arbejde til venner og bekendte i mit netværk som også er selvstændige, da dygtige webbureauer er i undertal i disse dage. De har været med til at vækste vores organiske besøgende fra næsten ingen, til op imod 2-3 tusinde besøgende fast månedligt, hvilket er utroligt mange ift. hvad vi troede var muligt for vores lille biks. Udover SEO arbejdet, har de faglig erfaring og netværk indenfor alt hvad der har med marketing og vækst at gøre, så det har også været en stor hjælp for os at have nogen at spørge om alt fra email marketing til anbefaling indenfor visitkort design mv. Overordnet set har vi lært meget igennem vores forløb, og det har bestemt været tiden og pengene værd at blive samarbejdspartner herinde. Tak for det!
Luu Ninh
Luu Ninh
2022-02-04
Bekræftet
Super service og et endnu bedre… Super service og et endnu bedre produkt. Dette er bestemt ikke sidste gang at jeg bruger dem.
Så du er med

Månedlig rapporter

Du vil få adgang til alle de relevante nøgletal. De bliver opstillet på en overskuelig og gennemsigtig måde, så du kan følge med i vores indsats, uden du løbende behøves at tage dig af det. Vi er selv erhvervsdrivende og bygger vores service op, som vi selv ville have den.

Intet er skjult ved os, og du vil få let ved at danne dig et overblik over konverteringsratioen. Vi forstår, hvad der er vigtigt, og modtager altid gerne input for at optimere vores service til netop din virksomhed.

home-4_02-1
home-4_02-2

Brug for en hjemmeside? Kontakt os 30 20 44 20

Vi er også specialister i webløsninger
Har du brug for en ny hjemmeside eller webshop? Eller kunne dine nuværende bruge en optimering? Meseo er også specialister i webløsninger og kan hjælpe din hjemmeside til at komme forrest på markedet. Læs mere her.

Markedsføring hos Meseo

Fordele ved at vælge Meseo

Lad Meseo tage sig af din digitale markedsføring og få tilknyttet specialister, der sikrer de optimale forudsætninger for dig. Du vil få

En fast tilknyttet specialist

Så du er sikret en ekspert, der brænder for din virksomhed og lægger en ære i resultaterne

Målrettet markedsføring efter alle relevante parametre

Så du maksimerer konvertering af internetbrugere til kunder

Månedlig rapport

Så du nemt og overskueligt kan følge med og vurdere vores arbejde

Flere links og øget omsætning

Så du får nye kunder – og ikke bare nu og her.

Et tæt og gennemsigtigt samarbejde

Så du altid er hørt, og dine ideer bliver inkorporeret i arbejdet 

SEO, Google, Instagram og Facebook Ads.

På denne måde er du er helt dækket ind, til alle de traditionelle forhold. 

contacts_01-1
contacts_01-2
contacts_01-3
contacts_01-4
contacts_01-5
Kontakt os

Vil du i kontakt med os?

Kontakt os for en snak om dine behov og ønsker i dag. Ring gerne til os, send en e-mail eller udfyld kontaktformularen, så vender vi straks tilbage til dig.