videodistribution

Online videodistribution: Lær hvordan du distribuerer dit videoindhold

videodistribution

Videodistribution er en vigtig, men ofte forsømt del af videomarkedsføringsprocessen.

Når alt kommer til alt, når du er færdig med at udvikle det fantastiske stykke, du har hældt al din kreativitet i, kommer du altid til det samme centrale spørgsmål: Hvordan udfører man videodistribution effektivt?

Men vær ikke bekymret; vi er her for at hjælpe.

I dette stykke vil vi gennemgå nogle af de mest effektive kanaler, du kan bruge til at bringe det fantastiske nye stykke til dit publikum!

Fra de mere traditionelle gratis kanaler som din blog til de mest effektive sociale videodistributionskanaler, finder du forhåbentlig det perfekte hjørne af internettet til dit stykke her.

Gratis videodistributionskanaler

En af de store ting ved digital markedsføring og onlineplatforme er muligheden for at drage fordel af fremragende tjenester gratis. Når det kommer til videodistribution, er det første du bør vide, at der er masser af kanaler online, der kan levere lige hvad du har brug for gratis.

Postlister

Brug af e-mail og mailinglister som en del af en virksomheds markedsføring er nu blevet standardprocedure. Og alligevel bliver mange mennesker fanget uvidende, når de finder ud af, hvor fantastisk video og e-mail fungerer sammen!

Tilføjelse af videoer til dine marketing-e-mails kan øge klikfrekvensen med et svimlende beløb ! Alt imens man reducerer fravalg og forbedrer konverteringer.

Virksomhedsblogs og websted

Selvom brug af disse videodistributionskanaler kan virke som en no-brainer, taler vi ikke så meget om, hvorvidt du skal uploade dine stykker til din virksomheds hjemmeside eller blog – faktum er, at du skal gøre det.

Det er dog vigtigt for dig at gøre det effektivt , for at opnå god videodistribution.

Gang på gang finder vi virksomhedswebsteder med en masse fantastisk videoindhold, men det hele er skjult bag fire eller fem lag med klik eller værre bag betalingsvægge. Det er store nej-nej.

For at dine videoer skal fungere, skal de ses, og jo sværere du gør for folk at gøre netop det, jo sværere bliver det for dig at drage fordel af dem!

Udnyt den fulde kontrol, du har på platforme som dit firmas websted. Optimer din videopositionering og eksponering for ikke kun at styrke dit andet indhold, men at have dem let tilgængelige for de fleste besøgende.

Online grupper og fora

Nøglen er at bruge fora og online grupper, som Reddit, da videodistributionskanaler ligger på specificitet og sammenhæng. Jo bedre dit indhold matcher gruppens eller forums specifikke hensigt, jo flere fordele får du ved at distribuere det der.

Overvej at disse grupper er sammensat af mennesker, der er stærkt investerede eller interesserede i det emne, som deres samfund er bygget på. Så tag dig tid og find det rigtige match til dit indhold i stedet for bare at gå efter en ” haglgevær ” -tilgang og forsøge at få dem alle.

Pressemeddelelser

Afhængigt af din niche, produkttype og markedsføringsmål kan pressemeddelelser være en glimrende videodistributionsplatform!

Nyhedsforretninger – uanset om de er lokale eller på anden måde – har allerede en indbygget motivation til at dække enhver nyhedsværdig begivenhed i forbindelse med den type indhold, de dækker. Nøglen her er at vide, hvilke døre der skal bankes på og skræddersy din tonehøjde!

Find publikationer, der ville være interesseret i din videos indhold – ekstra point, hvis du fokuserer på publikationer, som du ved, dit publikum vil forbruge – og nå ud til dem. Oftere end ikke finder du nogle, der vil være interessante i at dække og omdirigere deres publikum til dit stykke.

Social videodistribution

Sociale medier har ændret den måde, vi markedsfører i det sidste årti, og video har også transformeret de fleste sociale mediekanaler! Det, man skal huske på for at få mest muligt ud af distributionen af ​​social video, er dog, at hvert netværk har sine egne særheder med hensyn til typen af ​​videoer, deres publikums kan lide.

Lad os se hurtigt på nogle af de mest fremtrædende:

Facebook:

Facebooks brugere ser ud til at reagere meget godt på bevidstheds- og overvejelsesfaser af en købers rejse, og korte, indfødte stykker har en tendens til at overgå deres kolleger. Så denne platform kan være ideel til dine animerede annoncer, forklaringsvideoer og tutorials af alle slags, så længe de passer til den type publikum, du har bygget der.

Instagram:

Instagram er det perfekte sted til dine korte tutorials, How-tos og mere ” visuelt tiltalende ” stykker. I betragtning af platformens karakter har brugerne en tendens til at engagere sig bedre med videoer, der har attraktive billeder og er korte i længden.

En anden videostil, der fungerer godt her, er uformelle stykker af ” bag kulisserne “, men du vil muligvis distribuere dem som Instagram Stories.

Youtube:

Den største videohostingsplatform globalt, som også fungerer som den næststørste søgemaskine på planeten. YouTube er et must-have i enhver social videodistributionssamtale.

Det fantastiske ved YT er, at med en så massiv publikumspool er du ret fri til at distribuere de fleste typer video marketingindhold. Og i modsætning til andre sociale medianetværk behøver du ikke bekymre dig så meget om videolængde, da YouTube-seere ikke har noget imod stykker i længere form.

Fra reklamer til forklarende videoer og alt imellem finder du et sted til din video her.

Twitter:

Denne platform handler om ” nu “, der flytter den aktuelle samtale omkring nylige begivenheder og udgivelser. Lad det videoindhold, du distribuerer gennem denne platform, afspejle det!

Twitter er ideel til kommercielle eller annoncer, der annoncerer for nye produkter eller udvikling omkring din niche, men det kan være lige så nyttigt som en distributionskanal til stykker som firmahistorier og endda vidnesbyrd med det rigtige spin!

LinkedIn:

Sidst, men definitivt ikke mindst, skal vi nævne LinkedIn – hvilket er særlig relevant i b2b-arenaen .

Mens du har været i stand til at uploade videoindhold på platformen i lang tid nu, har nylige algoritmeændringer gjort upload af indfødte videoer på LinkedIn meget mere tiltalende.

Hvad angår de typer videoer, du vil prioritere her, skal du bare huske, at LinkedIn drejer sig om professionelt netværk. Så videoer, der drejer sig om din virksomheds ekspertiseområde og leverer værdifuld information, har en tendens til at overgå andre.

Betalte videodistributionskanaler

Mens gratis distributionskanaler kan være effektive og er tilgængelige for alle, kræver din strategi nogle gange lidt mere pålidelighed og konsistens. Og det er det, betalte distributionskanaler handler om!

Annoncekampagner

Generelt kan annoncekampagner på tværs af platforme – inklusive nogle af de sociale mediekanaler, vi allerede har dækket – være en stærk distributionskanal. Hvis du nærmer dig dem korrekt, er det.

Sagen er, at det ikke er så svært at gøre annoncekampagner forkert og ende med at ofre meget af dit marketingbudget med lidt eller intet afkast! Oftere end ikke på grund af manglende fremsyn for at vælge dit stykke og indstille målretningsparametrene.

Så når du vælger annoncekampagner som din primære videodistributionsstykke, skal du tage dig tid til at vælge og / eller designe det rigtige stykke, der passer til det. Og sørg for at oprette realistiske forventninger og de kampagnekonfigurationer, der følger med dem!

Google Display

Selvom vi allerede har talt om annoncekampagner i generel forstand, fortjener Google Display en post alene på grund af sin fleksibilitet og potentielle rækkevidde.

Google Display Netværk er bygget til at hjælpe virksomheder med at nå ud til folk med målrettede displayannoncer, mens de gennemsøger deres yndlingswebsteder, viser en ven en YouTube-video, tjekker deres Gmail-konto eller bruger mobile enheder og apps. Med andre ord gør det dit videoindhold allestedsnærværende.

Udført rigtigt, hjælper GD dig med at finde det rigtige publikum med en bred vifte af målretningsindstillinger, der forbinder dit videoindhold med kunder på det rigtige sted og det rigtige tidspunkt. Så tag dig tid til at udforske værktøjets længde og bredde for at være klar, når du hopper med begge fødder i det!

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold kan være en velsignelse, når du leder efter øjeblikkelig eksponering for dit videoindhold. Husk bare, at ikke alt, der skinner, er guld!

Nøglen til at drage fordel af sponsoreret indhold ligger i omhyggelig kontrol og valg af den platform, du vælger. Mange hjemmesider og publikationer kan lide at bruge store tal og solid statistik for at overbevise dig om deres værdi, men at fange opmærksomheden hos 100% af et publikum, der ikke har nogen som helst interesse i dit indhold, er næppe det værd.

Fokuser på kvalitet før kvantitet. Sørg for, at de websteder, du går til, ikke kun får visninger, men også engagement. Nå ud til andre, der har brugt deres tjenester, og se, hvordan de klarede sig. På denne måde kan du sikre, at du ikke kun når ud til mange mennesker, men også mange af de rigtige mennesker med dine videoer.

Tips til at gøre dine videoer mere “ virale ”

Indtil videre har vi diskuteret meget om, hvor og hvordan man distribuerer videoindhold online, og du er sandsynligvis ivrig efter at prøve mange af disse kanaler ud. Det er fantastisk! Men…

Før du gør det, er det vigtigt at huske, at så fantastisk som din valgte videodistributionskanal kan være, vil det gøre lidt med et stykke, der ikke passer, ikke er optimeret eller simpelthen mangler kvalitet / ikke fungerer.

Så lad os gå over et par tips og ting, der gør dine videoer med det samme mere tiltalende.

Gør dem lærerige:

Og nej, vi mener ikke i traditionel ” klasseværelse ” forstand. Uddannelsesindhold har en tendens til at overgå de fleste andre typer videoer online; prøv at gætte hvorfor?

Simpelt, fordi de leverer øjeblikkelig værdi til seerne. Måske taler vi om en forklarende video, der reagerer på din potentielle kundes spørgsmål, før de bliver et problem; måske er det en tutorial, der fortæller dem, hvordan man får mest muligt ud af dit produkt. Resultatet er det samme.

Se efter muligheder du kan bruge til at opbygge din video med en lærerig tankegang omkring den øjeblikkelige værdi, de leverer til en seer, og du er på rette spor. 

Gør dem følelsesmæssigt resonerende:

Det vigtigste element i videoen i forhold til andre former for indhold er dens evne til følelsesmæssigt at resonere med seerne. Det gør det øjeblikkeligt mere engagerende og overbevisende.

Måske betyder det, at du anvender en seriøs, kyndig luft til dit indhold for at formidle en følelse af sikkerhed og pålidelighed. Måske betyder det at tage en lidt mere uformel tilgang til at tiltrække den rigtige type publikum. Måske udvikler du et charmerende stykke fuld af humor for at forbinde dit brand med behagelige oplevelser. Det gør lille forskel.

Så længe du resonerer med dit publikums følelsesmæssige kerne, vil din video have en tendens til at præstere bedre!

Juster længden i overensstemmelse

Så varieret som de forskellige distributionsplatforme, vi har diskuteret her i dag, er der et aspekt, der deles af dem alle: hver har specifikke videolængder, deres publikum har tendens til at reagere bedst på.

De fleste videoer på dine egne platforme kan normalt vare længere – da besøgende der sandsynligvis allerede er bekendt med dig og leder efter dit indhold. Sociale medievideoer har en tendens til at klare sig bedre, jo kortere de er, fordi mange mennesker engagerer sig med dit indhold for første gang.

Forsøg altid at matche og optimere dit stykke længde til din valgte distributionskanal! Det kan gøre en dramatisk forskel med hensyn til ydeevne.

Hemmeligheden bag effektiv videodistribution: Lav kvalitetsstykker!

Du kan bruge meget tid på at bekymre dig om, hvilken platform der passer bedre til din video. Og det er ok, det er en vigtig beslutning, og en, du vil have lige fra starten.

Den bedste pasform her vil dog gøre lille forskel, hvis du forsøger at distribuere videoer af lav kvalitet, der ikke er overbevisende og tiltrækker ingen. Hvis du vil have publikum til at engagere sig i dit indhold og dele det, har du brug for videoer, der fortjener den kærlighed!

Hvordan du arbejder på at lave sådanne videoer, vil variere fra projekt til projekt og virksomhed til virksomhed, men her hos Meseo gør vi det ved at være meget opmærksomme på vores kunders behov fra starten.

Vi forstår, at for at en video kan være overbevisende, skal du lave den omkring virksomhedens unikke identitet, og det er kun muligt ved at holde øje med projektdetaljerne på hvert trin i produktionsprocessen.

Og det er disse detaljer, der hjælper os med at afsløre en virksomheds stemme i vores fuldt tilpassede videoer – noget du skal fange for at engagere og pleje en loyal kundebase . Derfor lytter vi konstant til og indarbejder vores klients feedback i stykket.

Dette er brede produktionsretningslinjer eller filosofier, du kan implementere i dine egne stykker, hvilket sikrer, at distributionsprocessen går glat senere.

Konklusion

At vælge den rigtige videodistributionskanal kan være lidt skræmmende i starten, med så mange alternativer at vælge imellem, og hver tilbyder sit eget sæt fordele og udfordringer. Men nøglen er at forstå dem, dit indhold og dit publikum!

Når du kender disse ting, kan du vælge det rigtige værktøj til hvert job, hvilket gør det lettere at få mest muligt ud af enhver mulig kombination.

Forhåbentlig vil de oplysninger, vi dækkede her, guide dig om at træffe det rigtige valg for en distributionskanal, der fungerer for dit indhold og leverer de bedste resultater.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top