Meseo.dk

Proccessen for animation

Step 1

Opstart og Udarbejdelse

Først tager vi en snak over telefonen, hvor vi tager en dialog omkring hvad du ønsker din video skal indeholde, samt hvad du gerne vil opnå med din kommende video. Dette tager ofte ikke mere end 5-10 minutter, og du behøver ikke forberede noget på forhånd. 

Du kan selv komme med input og ønsker til videoen, men du kan også læne dig tilbage og lade os finde information fra din Facebook-side/hjemmeside  og udarbejde det på egen hånd. 

Step 2

Produktion

Når vi i sammenspil har udarbejdet et manuskript som du har godkendt starter selve produktionen af videoen. Her sidder vi selv og udarbejder videoen, ønsker du at se vores arbejdsprocess er du altid velkommen til at ringe eller kigge forbi vores kontor i Aarhus.

 

Denne process tager ofte 2-5 dage, og vi holder dig naturligvis opdateret i processen. 

 

Hvis du får en ny ide til manuskriptet eller videoen er du naturligvis til at kontakte os allerede i denne del af processen så vi kan ramme plet fra start. 

Step 3

Levering

Når videoen kort tid efter er færdigproduceret, sendes videoen til dig. Her kan du vælge at acceptere videoen med det samme hvis den fra start er som ønsket, men hvis tilfældet er at vi ikke har ramt plet fra start kan du komme med rettelser som vi naturligvis ordner helt gratis. Hvis ønsket kan vi tage et opfølgende møde hvor vi snakker om den udarbejde video, hvor vi sammen kan gennemgå scenerne og snakke om hvad der fungerer og hvad du synes der kunne bruge en finpudsning. Her tilbyder vi også hjælp til at uploade videoen til din hjemmeside og/eller Facebook side.

Mathias M.

Adm. Direktør

Få et tilbud

Ønsker du at blive ringet op angående tilbud på en animationsfilm?
Så udfyld dine oplysninger her og vi ringer til dig.