Skab et logo der repræsentere din virksomhed

“Et logo er den tavse ambassadør for dit brand.” —Paul Rand

Et logo kan beskrives som en virksomheds ansigt. Ofte er det den første ting, som en potentiel kunde vil bemærke om din virksomhed. Et logo er meget mere end blot et billede; det er et anerkendelsespunkt for klienter og et vigtigt fundament for branding af din virksomhed. 

Det siges ofte, at kunderne danner sig en mening om en virksomhed inden for få sekunder. Et veldesignet logo er en nem måde at formidle til potentielle kunder, at din virksomhed er professionel, pålidelig og leverer varer eller tjenester af høj kvalitet.

 

Se herunder nogle af vores Logo designs der har hjulpet vores kunder med at realisere deres ønskede brand image ​

Biavleren Logo

Biavleren ApS

Logo for biavleren der sørger for oplæring og undervisning til fremtidige biavlere.

Energi Rådgivere logo

Energi rådgiverne

Energi rådgiverne, rådgiver både private og erhverv om løsninger indenfor energi renoveringer.

More Logo

More CPH

More Copenhagen er en restaurant kæde som tilbyder lækkert mad og drikke på de danske golfbaner. 

Ofte stillede spørgsmål

Formålet med et logo er at give en visuel repræsentation af dit firmas brand. Dit logo design skal være unikt, give stor indflydelse, være iøjnefaldende og efterlade et uforglemmeligt indtryk.

Et vellykket logo design vil være effektiv til at formidle dit brandbudskab og image. Dit logo design skal tjene formålet med at støtte din virksomheds brochure | Grafisk design | Trykning | Kreativt design | brochuredesign Design Deptname og de produkter og tjenester, du leverer.

Dit logo design skal fremme din virksomhed og opbygge brandidentitet. Det er vigtigt at tænke ordentligt over designet af dit logo og skal designes af en professionel grafisk designer for at sikre, at dit logo er effektivt og af høj kvalitet.

Tips til logo design

Design skal være iøjnefaldende, men simpelt
Design bør ikke være trendy og skal understøtte dit budskab i mange år
Designskrifttyper og farver skal komplimentere din brandbudskab
Design skal oprettes som en vektorfil, så det kan bruges i alle marketingmedier

  1. Tekstens kvalitet.
  2. Tekstens relevans.

Det er altså vigtigt når man udarbejder sin hjemmeside at man sørger for at man laver et tekstarbejde som er af høj kvalitet og fanger læseren. Herunder hører fornuftig brug af søgeord/keywords også under. Kvaliteten af teksten bliver bedre hvis der ikke er alt for mange søgeord med så det virker som spam. Det er dog stadig utrolig vigtigt at sørge for at have keywords med så Google kan se at din tekst er relevant for det læseren søger på. Overordnet set kræver det altså både gode skrive-evner men også at man laver nok artikler til at der findes en relevant side som passer perfekt til det der bliver søgt efter.

Omkostningerne kan være alt fra  0 til titusindvis af kroner, men hvis du er en lille virksomhed eller opstart på udkig efter kvalitetsdesign, skal et logo design koste typisk mellem 750-1500kr. 

Priserne på logo design kan variere, for eksempel afhænger prisen på et logo design af kvaliteten og hvem der udarbejder logoet. Se på dit budget og lad os hjælpe dig med at beslutte den bedste måde at brue dine penge ud fra dine behov.

– Kontakt os her for at få en pris 

Dette er naturligvis en mulighed, Du kernder din virksomhed bedst og derfor er det en naturlig del af design processen af du kan komme med ideer og ønsker til hvordan du ønsker at resultatet skal være. 

Er den kreative process ikke lige dig? så er dette ikke et problem vi forventer ikeke du skal være kreativ, det er vores arbejde. Vi får dine ideer fra tanker til til realitet. 

Kontakt os og lad os høre om dine ideer

Ja. Hos Meseo gr vi denne process nem og det korte svar er, ja du ejer og har  naturligvis rettighederne til det logo som vi udarbejder til din virksomhed.  

Hos mMeseo lvaer vi ikke kun logoer, Vi laver også hele brand idientiteter der går en tand mere i dybden og er med til at skabe det som dine kunder husker dig for.

Vi har mulighed for at udarbejde logoer, brand identiteter, videoer, visitkort marketing content, kort sagt alt du skal brugetil din virksomhedi.

Kontakt os gerne og fortælom din virksomhed og dine ideer.

Vi gør Købsprocessen nem, enkel og forestålig ​

Det er vores mission at sikre, at hver klient har et brand, der når sit maksimale potentiale og også føler sig ‘rigtigt’ for virksomheden. Vores team af erfarne reklamer styrer og leverer hele brandcyklussen fra den indledende opdagelsesfase til online og offline aktivproduktion.

Ofte vil det variere hvor meget du behøver at være indblandet i Design processen. Nogle kunder ønsker at samarbejde og være på sidelinjen hele vejen og andre giver os frie tøjler til at komme med et udkast som vi mener, fanger målgruppen og passer til virksomheden. Uanset hvad tilpasser vi os til dine ønsker og gør processen nem og overskuelig for dig. 

Læs om vores overskuelige proces ved udarbejdelse af et logo

Udarbejdelsen af et logo kræver meget arbejde, erfaring og ekspertise. Vi står for alt det bagvedliggende arbejde, så du kan fokusere på din egen virksomhed. Vi har udarbejdet en enkel proces som gør det nemt for dig at komme igang med at skabe et brand.

Dialog

Meseo og kunden holder et møde hvor vi snakker om din virksomhed. Hvad du ønsker og mål og planer du har med et ønsket samarbejde med os.

Opstart

Efter dialogen og modtagelsen af oplysninger og eventuelt materiale begynder produktions processen hvor vi designer og udarbejder det grafiske.

Gennemgang

Efter produktionen gennemgår vi det hele med dig, hvorvidt vi laver de nødvendige små rettelser, så det hele er 100% efter dine ønsker og behov.

Leverence

Efter gennemgangen af arbejdet, levere vi arbejdet og om nødvendigt hjælper dig med at gøre brug af det færdige design.

Vælg et bureau der overholder aftaler og respektere dine deadlines

Hvor langt tid vil leverencen tage?​

Desværre er der langt for mange grafiske-bureauer der lover og frister med urealitsiek deadlines og kan derfor ikke levere opgaverne til de rigtige tider. 

Hos Meseo går vi op i at overholde aftaler og respektere dine deadlines. Vi er klar over at det er en stor opgave at vælge det rette grafisk buareu og derfor er det vores pligt at overholde opgavens aftaler. Vi har ikke nogen iterresse i at lokke dig med hurtige lervingstider som alligevel ikke kan overholdes, hvis der skal leveres et ordentligt stykke arbejde. 

Du kan læse mere om vores leveringstider og giv os gerne et kald hvis du har et større projekt eller har en hasteopgave som virkelig har brug for fokus øjeblikkeligt 
– Læs mere her 

Hvad siger vores kunder?

Vi samler på fremragende anmeldelser

Herunder kan du læse nogle af vores anmeldelser fra vores tideligere kunder. Vi ser frem til at se din virksomhedsnavn blandt resten af  vores tilfredse kunder 

Gulvservice Odder
Gulvservice Odder
2021-01-02
Jeg har været super tilfreds med Meseo, deres produkt, og i særdeleshed deres friske, kompetente, søde og glade medarbejdere! Jeg føler mig super behandlet, opdateret, og har været inde over processen hele vejen - der er styr på de vigtige ting som tilbud,kontrakter, aftaler osv. Jeg er helt tryg og glad for mit valg af webbureau! Mine varmest anbefalinger til Meseo 🙂
Montage og tilsyn
Montage og tilsyn
2021-01-02
god og grundig service. Tak til Mathias som hjalp mig igennem process. overordnet super glad for min nye side
Emil
Emil
2020-11-16
Meseo laver et fantastisk produkt! Kan klart anbefales!
Christian J
Christian J
2020-11-16
Rigtig god service, venlige medarbejder og et super udfald. Fuldt ud tilfreds 🙂
Anahit
Anahit
2020-11-14
Yad H Shwan
Yad H Shwan
2020-11-14
Jeg har selv været utrolig bange for, at springe ud til andre leverandør, da jeg er bange for at de ikke lever op til mine standarder... Men hos Meseo, har jeg virkelig ikke været skuffet, fra deres førstehåndsindtryk, deres samarbejdes metode og deres professionelle være måde!! Kan varmt anbefales, og man bliver taget godt hånd om hos dem. De svarer døgnet rundt, og er meget forstående! Vil igen sige tusind tak for sidst, og måske kommer der flere køb i fremtiden?? Hilsen/Best regards Mr. Shwan
Hans Kristian
Hans Kristian
2020-11-02
Jeg har brugt Meseo til rådgivning omkring SEO og grafisk materiale, og må sige jeg er meget tilfreds med hvordan tingene bliver leveret og forklaret.
Thomsens anlægsgartnere
Thomsens anlægsgartnere
2020-09-04
Har ikke mødt nogle virksomheder som har ydet lige så god service som Meseo. Jeg fik lavet en hjemmeside hos dem. Her brugte de vildt god tid på at høre mine ideer samt komme med deres egen. Hjemmesiden blev 100 gange bedre end jeg kunne have forestillet mig:) Super godt produkt samt service hos Meseo. Kan klar anbefales
Victor Byskou
Victor Byskou
2020-08-10
Kan kunne anbefale MESEO, super god service og høj kvalitet i alt de laver og leverer. Varm anbefaling herfra!
Bo Karlssen
Bo Karlssen
2020-08-10
Fik mig en god video der var bedre end jeg kunne forestille mig!

Garik Haldrup

SEO og Hjemmeside ekspert

” Har du brug for en løsning der faktisk kan levere et resultat som kan betale sig? Jeg er en af medstifterne af Meseo.dk og jeg står klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og projekter”

Garik Haldrup

SEO og Hjemmeside ekspert 

” Har du brug for en løsning der faktisk kan levere et resultat som kan betale sig? Jeg er en af medstifterne af Meseo.dk og jeg står klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og projekter”

Scroll to Top