promoverende video

Promoverende videoer: Hvordan laver man en god promovideo til sin virksomhed?

Hvad sker der, hvis du har brug for at promovere din virksomhed på en måde, der er nyttig og engagerende for dit publikum? Du bruger selvfølgelig promoverende videoer!

Disse videoer er korte, engagerende stykker, der forklarer et produkt eller en tjeneste på en enkel måde. På grund af deres brug af historiefortælling og høj kvalitet er de meget engagerende og magtfulde.

Vi har lavet en masse animerede promoverende videoer, så du tror måske, at vi er lidt partiske i vores kærlighed til dem. Men faktum er, at disse videoer er et af de mest anvendte marketingværktøjer lige nu, da de virkelig er effektive.

Markedsførere elsker dem – og statistikken bakker os også op!

promoverende video

Næsten 95% af internetbrugerne har set en af ​​disse promoverende videoer for at lære mere om et produkt eller en tjeneste. Når alt kommer til alt foretrækker folk at se en overbevisende og ligetil video for at lære om et bestemt emne end at læse tusindvis af ord, der er komplekse oplysninger.

Så tænker du på at føje disse videoer til din marketingværktøjsbælte? Så læs videre! Vi viser dig ikke kun, hvordan du laver en promoverende video til din virksomhed, men vi fortæller dig også, hvordan du laver den bedste promoverende video nogensinde!

1. Hvorfor skal du lave en promoverende video til din virksomhed

● For at forklare det hurtigt

Online bliver folks opmærksomhedsspænding kortere for hvert minut. Lad os indse det – folk lever travle liv! Og hvad de har brug for, er den slags indhold, der giver dem den største mængde information på kortest mulig tid.

Denne form for video gør netop det. De fanger dit publikums opmærksomhed … hvilket er hvad du har brug for.

Promoverende videoer fortæller dit publikum nøjagtigt, hvad de har brug for at vide om dit produkt eller din tjeneste, og de lader dem ønske at vide mere. Når de har kigget på din video, bliver de tilsluttet – og det er et igangværende køb.

Læs mere om hvorfor det er godt at have videoer på sin hjemmeside her

● Dine seere vil handle 

Disse videoer er specielt designet til at dit publikum skal være engageret og se det hele vejen igennem – så de reagerer positivt på en strategisk placeret opfordring til handling. Med dette kan du få dem til at abonnere på dit nyhedsbrev, udfylde en formular, downloade specifikt materiale, besøge din onlinebutik …

● Du kommer til at bruge det overalt

På grund af dets indhold – en fortælling, der er enkel og engagerende, og information, der er let at forstå – er dette en slags video, der giver høje resultater, uanset hvilken platform du bruger den på.

Markedsførere kalder denne form for video for “multi-platform”, fordi du kan bruge den på dine sociale mediekonti, din YouTube-platform og dit websted med den samme slags positive resultater fra dit publikum.

Dette er fantastisk, fordi det betyder, at du når ud til forskellige målgrupper, uanset hvor de er! Normalt er dine tilhængere på sociale medier ikke de samme mennesker, som f.eks. kunne finde dig på en søgning på YouTube.

Et tip, dog! Hvis du går på flere platforme, skal du sørge for ikke at glemme YouTube. Det er ikke kun specialiseret i video, men det er den næststørste søgemaskine online. Undervurder aldrig styrken ved at have en video, der rangerer højt på YouTube.

● Folk foretrækker video frem for tekst

På websteder, hvor både video og tekst er tilgængelige på den samme side, foretrækker 72% af mennesker at se video for at lære om et produkt eller en tjeneste. Generelt læser besøgende omkring 20% ​​af en tekst online, så de får resten af ​​deres information fra andre kilder – infografik, gifs, billeder … men især video.

Folk ønsker information på den enkleste og hurtigste måde – hvorfor skulle de bruge femten minutter på at læse en artikel, når de kan få den samme mængde information i en video, der kun er 90 sekunder lang?

Videoindhold er nutiden og fremtiden for markedsføring, og promoverende videoer er nødvendige, hvis målet er at tiltrække flere konverteringer og salg. 

● De skaber brandbevidsthed

Hvis din animerede salgsvideo er udført rigtigt, indeholder den brandede detaljer som dit brands farver, tilpassede karakterer og lignende. På denne måde ved dit publikum, hvem der står bag videoen: fordi den vil blive tilpasset til at passe perfekt ind i resten af ​​dit brands kommunikation.

Udover dette kan promoverende videoer nemt tilpasses mobillogik og øge din online synlighed og placere dig højere i søgemaskinerne (når dit publikum bruger nok tid på at se dine videoer på dit websted, vil søgemaskiner som Google vide, at dit indhold er nyttigt og populært, så de rangerer dig højere!).

2. Sådan oprettes den bedste reklamevideo nogensinde!

Okay, du har lært, hvordan du laver en promoverende video til din virksomhed. Men hvis du virkelig ønsker at få alle de fordele, der følger med en promoverende video, skal du gøre det rigtigt. Så hvis du har besluttet at medtage en af ​​disse videoer i din marketingstrategi, er du kommet til det rigtige sted! Dette er nogle tip til at skabe den bedste promoverende video nogensinde:

● Vid, hvem din målgruppe er … og hvad de har brug for

Før du tænker på noget andet, skal du definere det vigtigste: Hvem er din målgruppe, og hvad har de brug for? Ved at kende dine målgruppers problemer og kampe vil du være i stand til at oprette indhold, der opfylder deres ethvert behov. 

Den bedste måde at gøre dette på er at designe køberpersoner, som er idealistiske repræsentationer af dit publikum i form af forskellige tegn. 

Ideen er at give disse køberpersoner egenskaber, navne og personligheder, der henviser til forskellige kategorier af dit publikum; og ret dit budskab mod dem. Dit publikum vil føle, at du taler direkte til dem, så de bliver øjeblikkeligt engagerede i dit indhold og dit brand – og de vil huske dig.

● Del dit script i “Hvad”, “Hvordan” og “Hvorfor”

Hver berømt film har en historie, der følger den klassiske manuskriptstruktur i tre faser: en begyndelse, en midten og en slutning . Når du laver en promoverende video til din virksomhed, skal du gå et skridt videre!

Opdel din historie i disse tre faser, men krydre den ved at tilføje specifikke formål til hver enkelt. Til at begynde med skal du forklare “Hvad”: Hvad er problemet for dit publikum, der vil blive løst ved brug af dit produkt eller din tjeneste?

Derefter skal midten af ​​fortællingen svare på “Hvordan”: Hvordan kan dit produkt hjælpe dit publikum, hvordan løser det deres problemer?

Og endelig “Hvorfor”: Hvorfor skal de vælge dig i stedet for konkurrencen?

● Gør det kort og sødt

Husker du, hvad vi sagde før om folks korte opmærksomhedsspænd? Dit publikum har travlt, og de har brug for svar. ASAP.

Nå, det er nøjagtigt grunden til, at dit publikum ikke bliver og ser en video på 12 minutter. Ingen har tid til det!

Når videolængden øges, mindskes dit publikums opmærksomhed. Dette betyder mindre engagement og ingen konverteringer eller salg overhovedet.

Og hvis du tror, ​​du har brug for at have en lang video, fordi de oplysninger, du har brug for at kommunikere, er alt for komplekse eller har for mange vigtige detaljer, så tænk to gange . Der er intet, der ikke kan forklares på to minutter eller mindre!

Det vigtige er at beslutte, hvad der er vigtigt for dine seere at vide i denne fase af købsprocessen, og at skrive det ned i et script . Husk dette: et script på 160 ord laver en video, der er cirka 60 sekunder lang.

Vores anbefaling? Promoverende videoer skal være alt fra 60 sekunder til 90 sekunder. Mere end det er det for meget! Det er den gyldne regel for videoindhold.

● Gør det virkelig til dit – Tilpas din video

Ville du være opmærksom på en promoverende video, der ikke kommunikerer det mærke, som de prøver at sælge for? Ja, det troede vi heller ikke.

Brandets indhold er vigtigt. Det er for eksempel vigtigt at medtage dit brands logo og dets officielle farver for at give dit produkt troværdighed.

Men det slutter ikke der. Du skal tilpasse din video på alle niveauer . Det inkluderer at vide, hvem dit publikum er og skabe indhold, der er målrettet specifikt mod dem. Ved hvad deres tvivl og spørgsmål er, og besvar dem i din video, da dette får dem til at føle, at du talte direkte til dem.

Opret figurer, der opfører sig og ligner dine køberpersoner, og sørg for, at din video fortælles af stemmeaktører, der er hjemmehørende i din målgruppes placering! Hver eneste detalje er vigtig.

● Brug høj kvalitet i hver detalje

I en verden med så mange slags indhold og 400 timers video, der uploades hvert sekund , hvilken slags video tror du, at dit publikum vil stoppe og se?

En generisk, der ikke er interessant og ikke særlig god? Eller den højkvalitets, strategisk placerede, der engagerer dem og giver dem lyst til at vide mere om produktet?

Professionalisme er vigtig. Promoverende videoer er dem, der introducerer dit produkt til dit publikum, så hvorfor vil du have, at dit produkt skal forbindes med indhold af dårlig kvalitet? 

● Husk din video-SEO!

Du kan have en video med et fantastisk script, fantastisk animation lavet af meget høj kvalitet … men du vil ikke se nogen resultater, hvis folk ikke kan finde den! Så husk, brug noget af dit budget til at oprette en strategi, der rangerer din video højt på YouTube-søgninger.

Læs mere om SEO her

3. Hvor meget koster det at oprette en promoverende video?

Der er ikke et one-size-fits-all svar på dette spørgsmål. Prisen vil trods alt afhænge af en række faktorer: længden på din video, den kvalitet, du vil have den, projektets kompleksitet, hvor hurtigt du har brug for den og så videre.

Det siger sig selv, at en ikke-professionel salgsfremmende videoproduktion helt sikkert vil være billigere end en produceret af et team af eksperter. Men som med alt andet i livet får du det, du betaler for. Vær ikke overrasket, hvis du ender med en generisk video af dårlig kvalitet, der føles forældet et par år fra nu! 

I stedet vil en video på professionelt niveau være mere pricey, men du ville have et stykke indhold, som du ville være stolt af at vise dine kunder. Når alt kommer til alt, vil din video repræsentere din virksomhed på nettet og sociale medier , så du vil have et stykke, der gør retfærdighed over for dit produkt eller din servicekvalitet.

Lad os nu tale tal:

Hvis du søger på nettet, finder du ud af, at en brugerdefineret 90 sekunders promoverende video kan koste alt mellem $ 2000 og mere end $ 30000.

Ja, det lyder stejlt. Og alligevel er det den naturlige pris på en kompleks kreativ proces, der involverer flere fagfolk og normalt tager fra 6 til 8 uger. 

Når det er sagt, betyder en dyr produktionsproces ikke altid den bedste promoverende video nogensinde, og heller ikke en økonomisk omkostning betyder nødvendigvis en subpar kvalitet. Så du vil finde et reklamevideofirma, hvis kvalitet er øre værd. 

4. Sådan vælges det rigtige salgsfremmende videofirma

Ingen mennesker er nogensinde ens, og den samme regel gælder for virksomheder. Hvert brand er unikt, og når du bruger video til at promovere dig selv, skal du fremvise præcis det!

Derfor er det at vælge det rigtige salgsfremmende videofirma sådan et nøgleelement i din marketingstrategis planlægningsfaser. Det firma, du samarbejder med, har brug for at vide hvordan man laver en salgsfremmende video, der afspejler essensen af ​​dit brand og adresserer dine marketingmål uden at gå på kompromis med det.

For at hjælpe din udvælgelsesproces har vi listet fem grundlæggende aspekter, der skal tages i betragtning:

  1. Kvalitet og ekspertise: Den allerførste ting at gøre er at undersøge virksomhedens tidligere projekter. Dette kan give dig en god idé om salgsfremmende videofirmaets færdigheder, erfaring og ekspertise.
  2. Feedback: Anmeldelser og generel feedback er vigtige aspekter, der skal undersøges for enhver virksomhed. Se hvilke delte oplevelser og udtalelser du kan finde for at få en fornemmelse af, hvad det vil være at arbejde med dem.
  3. Prisfastsættelse: Som vi nævnte før, er det afgørende at få et rimeligt prispunkt, mens det har et slutresultat af høj kvalitet. Højere prispoint kommer normalt med mere dybtgående tjenester, der oversættes til bedre resultater. Du kan altid vælge at gå med billigere alternativer, som skabeloner, men modstykket er, at du skal være villig til at ofre kvaliteten af ​​det.
  4. Kommunikation: For så vidt som selve salgsfremmende videoproduktionsproces går, er konstant og flydende kommunikation afgørende. Ingen kender dit brand bedre end dig. Derfor skal du vælge en leverandør, der lytter til dine krav, tvivl og ideer, hvert trin på vejen.
  5. Tilpasning: Vi har allerede nævnt vigtigheden af ​​at have en brugerdefineret promoverende video. Så når det kommer til at vælge et godt salgsfremmende videofirma, er skræddersyet indhold af høj kvalitet ikke omsætteligt. Sørg for, at det bureau, du vælger, har et kvalificeret og professionelt team, der er i stand til at levere fuldt tilpassede videoer i verdensklasse.

Vil du vide mere om, hvad vi gør, og hvordan vi kan hjælpe dit brand? Spild ikke tid og kontakt os! Vi gennemgår dit projekt og tager det derfra.

Konkluson

Når de bruges korrekt, er promoverende videoer ekstremt kraftfulde – hvilket andet marketingværktøj vil forklare dit publikum, hvad dit produkt eller din tjeneste gør på en så sjov og engagerende måde?

Hvis du har brug for kun at tage en ting ud af denne artikel, er det denne: Gør den mindeværdig. Find dig selv et professionelt videoproduktionsteam, der opsummerer dit brands ånd og kommunikerer det i en fantastisk video, der fanger dit publikums opmærksomhed!

Videoer af høj kvalitet vil øge dit salg. Så nu ved du, hvordan du laver en promoverende video til din virksomhed, er du klar til at oprette den bedste promovideo nogensinde?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top