Få de google placeringer du altid har drømt om med professionelt SEO

Får du ikke de ønskede resultater fra din hjemmeside eller webshop? Vi søger for at fu får professionelt søgemaskineoptimering som skal sikre mere trafik, flere henvendelser og flere konverteringer

Fast og pålidelig hjælp
Professionelt optimering
Månedlig rapportering
Personlig kontaktperson
Ingen uforudsete regninger
Øget trafik
rank-math-before
Før SEO optimering
rank-math-after
Efter SEO optimering

Få de google placeringer du altid har drømt om med professionelt SEO

Får du ikke de ønskede resultater fra din hjemmeside eller webshop? Vi søger for at fu får professionelt søgemaskineoptimering som skal sikre mere trafik, flere henvendelser og flere konverteringer

Fast og pålidelig hjælp
Professionelt optimering
Månedlig rapportering
Personlig kontaktperson
Ingen uforudsete regninger
Øget trafik

Du deler dine mål og forretningsmål; Vi giver dig en klar strategi for at nå dem med tidslinjer og fremskrivninger, der sætter fremtiden i fokus.

Fra store migrationer til dramatiske stigninger i hastigheder på stedet er der ingen teknisk udfordring, der er for kompleks til, at vi kan lede dig igennem.

Vi identificerer lukrative søgeord og nichespecifikke muligheder for at forbedre din placering, synlighed og leadvolumen fra flere kilder.

 

Løbende forbedringer sikrer, at du rangerer efter de mest konkurrencedygtige søgeord og forbliver synlig for de mest konverterende søgeudtryk.

Vores SEO-agentur arbejder sammen for at oprette, placere og promovere indhold, der tiltrækker autoritative links, som dine konkurrenter ikke kan efterligne.

 

Du har 24/7 adgang til et proprietært dashboard, der giver dig mulighed for at analysere din organiske trafik på et indtægtsniveau.

Data drevet SEO optimeringer

Måling, sporing og rapportering af dine resultater er ikke en gætteleg. Det er nemmere end nogensinde før at spore SEO-ydeevne, udføre brancheforskning, beregne ROI og tage strategiske beslutninger med de profesionelle værktøjer vi bruger.

Hos Meseo laver vi forbedringer og optimering af SEO ud fra data. Vi tror på at for at give dig den bedste service og det bedste produkt, skal vi analyseere branchen samt markedet. På denne måde kan vi udarbejde den perfekte SEO strategi. 

Skrædersyet SEO strategi

Ved Meseo får du en SEO-strategi skræddersyet til din forretning, branche, målgruppe og mål. Vores dedikerede hold af SEO specialister, tager sig tid til at lære din virksomhed og forstå dine mål, så de kan skabe en strategi, der leverer resultater.

Ligesom din virksomhed er din strategi ikke statisk. Meseo tager en proaktiv tilgang til at forbedre din SEO-strategi og tilpasse den til dine skiftende behov, branchetendenser m.m.

Erfaren alt-i-et SEO-team

SEO tager mere end et par færdigheder, fra skrivning til kodning.

Ved Meseo er der ikke noget at bekymre sig om, vi giver dig et komplet SEO-team. Fra professionelle tekstforfattere og SEO-specialister til webdesignere og webudviklere.

Få en løsning der inkludere hele pakken

Søgemaskineoptimering er processen med at optimere hjemmesider og deres indhold, så det let kan findes af brugere, der søger efter ord der, relevante for branchen. SEO er altså vejen til at få organisk vækst og hermed øge sin besøgstal, omsætning og få en dominerende plads i branchen. 

Hos Meseo ved vi godt at SEO ikke er ligetil, og mange nybegyndere har svært ved at forstå Hvad SEO er og hvad SEO gør.

SEO er en strategisk investering og kan være altafgørende for en mulig vækst. Derfor anbefalder vi virksomheder at tage valget og investere i denne forholdsvise nye vækststrategi som både giver resultater i en længere tid, end traditionelle markedsføring og samtidig giver mulighed for at være den førende virksomheden indenfor din branche.

Store beslutninger kræver de rigtige samarbejdspartnere​

Find svar på nogle dine spørgmål her.

SEO hjælper ejere af små virksomheder med at oprette hurtige, robuste og brugervenlige hjemmesider, der rangerer højere i søgemaskiner, hvilket igen hjælper med at bringe mere kvalificerede potentielle kunder til hjemmeside og i sidste ende øger konverteringsgraden.

SEO hjælper også med at opbygge brandbevidsthed for din virksomhed, da brugere af søgemaskiner er mere tilbøjelige til at stole på en hjemmeside, der er på første side af søgemaskinens resultatsider end virksomheder, der ikke er det.

Om du er en stor eller lille virksomhed, anbefaler vi at komme i gang med at bruge denne fantastiske optimering til at opbygge en stærk tilstedeværelse på nettet og overgå dine konkurrencer for at få nye kunder til din virksomhed og tage det til næste niveau.

Vil du høre mere om Hvilke fordele der er ved SEO eller hvordan vi kan gøre en forskel for din virksomhed – Så læs mere her. Eller kontakt os for at få en personlig vurdering af din virksomheds situation og position på nettet.

SEO hjælper også med at opbygge brandbevidsthed for din virksomhed, da brugere af søgemaskiner er mere tilbøjelige til at stole på et websted, der er på første side af søgemaskinens resultatsider (SERP’er) end mærker, der ikke er det.

Hvis du er en mindre virksomhedsejer, skal du bruge SEO til at opbygge en stærk tilstedeværelse på nettet og omgå dine konkurrencer for at få nye kunder til din virksomhed og tage det til næste niveau. Læs mere here…

Dett spørgsmål får vi utrolig tit af vores kunder og det korte svar er at vi simpelthen ikke skrive nok om det i denne sektion. Derfor har vi lavet en dybdegående guide på hvordan du selv kan forbedre og optimere din SEO som du kan læse mere om her…

Over 94% af de brugere, der bruger Google, ser kun på den første side med søgeresultater, og de fleste brugere klikker kun på de første tre resultater. Derfor er det utrolig vigtigt at ligge på et af disse pladser for at optimere og maksimere vækst. SEO er den mest effektive måde at øge trafikken til dit websted på.

SEO er en grundlæggende del af digital markedsføring, da folk hvert år foretager billioner af søgninger, ofte med kommerciel hensigt at finde information om produkter og tjenester. Større synlighed og placering i søgeresultaterne end din konkurrenter kan have og vil have væsentlig påvirkning på din bundlinje.

I bund og grund er rusltaterne du kan opnå fra SEO, bedre konverteringsgrad, Større trafik, Mere troværdig og flere købsklar forbrugere. Læs mere her…

SEO-faktorer ændrer sig konstant, og det kan være svært at følge med i den seneste udvikling. Men hvis du vil have, at din Google-placering skal gå fra uset til toppen af ​​listen, skal du være opmærksom på disse følgende faktore.

Selvom der er over 1000 faktorer som google vurdere når de skal placere din hjemmeside i søgeresultaterne, er der alligevel nogle faktore der har større indvirkning end andre.

Sidehastighed (inklusive mobilhastighed)

 • En sikker og tilgænglig hjemmeside
 • Mobil venlighed
 • Domænealder, URL og autoritet
 • Optimeret indhold
 • Teknisk SEO
 • Brugeroplevelse
 • BackLinks
 • Sociale signaler

Du kan læse om hvad de enkelte begreber betyder i vores store SEO ordbog og samtidig læse vores SEO guide for at udvide din viden omkring SEO – Læs mere her…

Selvom SEO er et vidt begreb i 2020 er der ikke mange virksomheder som har opdaget denne form for vækst strategi. Dette kan skyldes flere ting. Vi møder mange virksomheder som slet ikke er klar over dette og har den opfatning at google rangere de forskellige søgeresulater tilfældigt og ikke ud fra bestemte faktorere. 
Vi forstår godt denne form for forviring og forklare gerne hvor fantastiske resultater som vores løsninger kan skabe. 

SEO kan være en smule svært at forstå og derfor har vi gjort vores bedste for at besvare nogle af de typiske spørgsmål vi møder i hverdagen fra vores kunder. 

Er du stadig i tvil om din virksomhed har brug fro SEO? Kontakt os gerne for at høre mere om det eller for at få en kompentet vurdering om din hjemmeside har brug for netop denne slags optimering. 

Pas på de såkaldte brugvognsforhandler i hjemmeside branchen

Meseo har i sin løbende tid som Webbuureu erfarret hvor mange virksomheder som lover guld og grønne skove og lover at skabe resultater med urealistiske planer for blandt andet SEO.

Vi har gennem tiden, alt for mange gange set at både nyopstartede virksomheder samt, veletablerede virksomeheder mister betydelige beløber som i de værste tilfælde løber op i flere hundrede tusinde kroner. 

Vi hos Meseo har valgt at give kunderne mulighed for at lære og forstå hvad søgemaskineoptimering præcist er før de tager en beslutning om investeringen. 

En kerne prioritet hos Meseo er at give kunden en personlig god og professionel oplevelse, som skal gøre processen gennemsigtig og enkel at forstå

Om du vælger Søgemaskineoptimering  hos os eller en anden virksomhed anbefalder vi at få en konkret vurdering for hvor mange besøgstal og hvor mange konveteringer du muligvis kan få. I sidste ende er det For det er det tallene på bundlinjen der tæller. 

Hvad koster SEO hos Meseo?

Søgemaskineoptimering er som mange andre ting i web branchen ikke noget som kan deles op i kasser. Møder du virksomheder der reklamere med faste priser og billige tilbud, kan du regne med en lav kvalitet af arbejde. 
Hos Meseo vil vi gerne gøre arbejdet ordentlige fra start af og derfor starter arbejet med en grundig analyse af din virksomhed og hele sitiuationen, så vi konkret ved hvad vi skal tage stilling til og hvor meget arbejde der skal ligges i hjemmesiden før vi opnår top resultater.

Vi har vurderet at dette er den ordentlige måde at gøre tingene på og at alle andre løsninger er lig med et dårligt stykke arbeje som helt sikkert skal gøres om. 

Har du brug for en vurdering af din SEO situatation? Meseo tilbyder en gratis og uforpligtende SEO analyse som du kan bruge til at nærstudere din nuværende position og herefter eventuelt tage en beslutning om et muligt samarbejde. 

Ønsker du en gratis analyse skal du blot kontakte os på email eller give os et kald. Herefter har du analysen efter få timer. 

Kend dine omkostninger før du laver et køb

Hvad bliver den Endelige pris

Det spørgsmål har du nok stillet dig selv mange gange, efter gentagende opringninger fra diverse virksomheder som tilbyder dig SEO og en ny hjemmeside.

Hos Meseo respektere vi din virksomheds hårdt tjente penge og sætter en dyd i at give dig en komplet pris, uden uforudsette omkostninger og fakturre der skaber forviring. Vi er interreseret i at give dig en pris på baggrund af den grundige analyse som vi laver forud for samarbejdet.
Sagt på en anden måde – Du får en pris og dette er den endelige pris.

Der findes utallige virksomheder der lokker med lave opstartsomkostninger og herefter fakturere urealistiske beløber for det efterfølgende arbejde. Denne form for foretning tager Meseo lang distance fra. Vi kender værdien af vores arbejde og tror på at kunden nok skal betale prisen, hvis der er en mening med investeringen.

Vil du høre mere om vores priser, kan du altid kontakte os på telefon eller email og spørge om de alle de ting du er i tvivl om.

Ofte stillede spørgsmål

Google har 2 forskellige resultater der kommer når der søges på et emne. Betale og organsike søgeresultater. 

Begge har hver sin fordele når det kommer til trafik til din hjemmeside. Det handler bare om at vide hvornår det ene er bedre end det andet. 

Har du svært ved at finde ud af hvad du skal vælge? 

Både organiske og betalte søgeresultater kan skabe trafik på din hjemmeside. De to metoder er bedre kendt som “search engine optimization” SEO og “search engine marketing” SEM.

Vi har lavet en guide som fortæller om alle de mange forskelligheder og fordelene samt ulemperne ved brugen af henholdsvis SEO og SEM. – Læs mere her

SEO-keywords informerer google om dit indhold , at det producerede indhold er relevant og let søgbart på Google. Det er ofte en temmelig tidskrævende opgave og involverer en stor indsats for at komme igennem detaljerne, tal og sammenligning af mange lister med nøgleord. Men det er utroligt vigtigt at gøre det ordentligt og grundigt. En grundig søgeordsforskning vil være grundlaget for din SEO-strategi og indholdsudvikling.

Hvad er søgeord ?

Et nøgleord kan bestå af et enkelt ord, og nogle gange af en sammensætning af flere ord. For eksempel er “keywords” et søgeord, ligesom “bedste søgeordsværktøj til søgeord” også er et søgeord.

Hvorfor er søgeordsforskning vigtig?

Det er ikke nok at finde søgeord med høj trafiktal. Du skal sikre dig, at de SEO-søgeord, der bruges i dit indhold, stemmer overens med dit brand, produkt eller din service. Når du har udført tilstrækkelig og grundig forskning, vil du først kunne udarbejde en SEO-strategi. Med en god strategi kan du derefter oprette en detaljeret handlingsplan for at nå dine mål.

Der er mange måder at gøre det på, enten manuelt eller ved hjælp af profesionelle som Meseo.dk

Følg denne trin-for-trin guide til at udføre en ordentlig og grundig søgeordsundersøgelse:

Trin 1: Undersøg din niche. …

Trin 2: Definer dine mål. …

Trin 3: Lav en liste over relevante emner. …

Trin 4: Opret en liste med frø nøgleord. …

Trin 5: Brug gode søgeordsforskningsværktøjer. …

Trin 6: Undersøg søgeintentionen. …

Trin 7: Identificer nøgleord med lang hale. …

Trin 8: Find ud af mere om dine konkurrenter.

Vil du lære hvordan du kan finde de rette søgeord? Læs hele guiden hvor vi beskriver de enkelte punkter og lære dig hvordan du nemt og hurtigt kan finde de rette og vigtigste søgeord for din virksomhed. – Læs mere her…

Det korte svar er Ja. Med lidt forskning og masser af øvelse kan alle lære at lave SEO for deres forretning.

Men inden du starter, er det vigtigt at lære om det grundlæggende i SEO, som … hvad er SEO?

Inden du rent faktisk gør noget, skal du lave en SEO-analyse af din hjemmeside. Der findes en del gratis hjælpemidler på google som du gratis kan bruge. Dette hjælper dig med at forstå, hvad du har gjort rigtigt, og hvad du skal fokusere på, når du foretager ændringer.

Der er forskellige områder af SEO, du bør vide om, når du selv laver SEO. For at holde det enkelt vil jeg gennemgå nogle grundlæggende on-page og off-page SEO.

Tryk her for at læse hele guiden…

Når det komemr til at vælge e hvilket Web Bueau som skal varetage den vigtige opgave af at lave SEO, sakl du tænker dig om en ekstra gang. Som beskrevet før på vores side er der mange virksomhheder som lover guld og grønne skove og i sidste ende levere et dårlig produkt som alligevel skal laves om. 

Vi hos meseo har lavet en række spørgsmål som du skal stille det firma som du kunne tænke dig at samarbejde med for at være sikker på at du får en god service og et godt produkt. 

 1. Altid bed om kundereferencer
 2. Hvordan vil du forbedre min placering på søgemaskinernerne?
 3. Kan du at vi opnår en førende placering på Google.
 4. Vil du informere mig om de ændringer, du foretager på mit hjemmeisde?
 5.  
 6. Disse sprøgsmål er  naturligvis nogen Meseo efterlever og derfor vil vi med glæde guide og rådgive netop dig. Kontakt os idag og lad os hjælpe dig – Kontakt os her

Vi er der for din virksomhed fra start til slut​

Derfor tilbyder vi både drift, vedligeholdese en række services som skal sikre din virksomhed vækst og udvikling

Vi sørger for den rette vedligeholdelse og drift af din hjemmeside

SEO og vækst

Vi sørger for den rette SEO optimering og vækstplaner for din hjemmeside

Hvad siger vores kunder?

Vi samler på fremragende anmeldelser

Herunder kan du læse nogle af vores anmeldelser fra vores tideligere kunder. Vi ser frem til at se din virksomhedsnavn blandt resten af  vores tilfredse kunder 

Gulvservice Odder
Gulvservice Odder
2021-01-02
Jeg har været super tilfreds med Meseo, deres produkt, og i særdeleshed deres friske, kompetente, søde og glade medarbejdere! Jeg føler mig super behandlet, opdateret, og har været inde over processen hele vejen - der er styr på de vigtige ting som tilbud,kontrakter, aftaler osv. Jeg er helt tryg og glad for mit valg af webbureau! Mine varmest anbefalinger til Meseo 🙂
Montage og tilsyn
Montage og tilsyn
2021-01-02
god og grundig service. Tak til Mathias som hjalp mig igennem process. overordnet super glad for min nye side
Emil
Emil
2020-11-16
Meseo laver et fantastisk produkt! Kan klart anbefales!
Christian J
Christian J
2020-11-16
Rigtig god service, venlige medarbejder og et super udfald. Fuldt ud tilfreds 🙂
Anahit
Anahit
2020-11-14
Yad H Shwan
Yad H Shwan
2020-11-14
Jeg har selv været utrolig bange for, at springe ud til andre leverandør, da jeg er bange for at de ikke lever op til mine standarder... Men hos Meseo, har jeg virkelig ikke været skuffet, fra deres førstehåndsindtryk, deres samarbejdes metode og deres professionelle være måde!! Kan varmt anbefales, og man bliver taget godt hånd om hos dem. De svarer døgnet rundt, og er meget forstående! Vil igen sige tusind tak for sidst, og måske kommer der flere køb i fremtiden?? Hilsen/Best regards Mr. Shwan
Hans Kristian
Hans Kristian
2020-11-02
Jeg har brugt Meseo til rådgivning omkring SEO og grafisk materiale, og må sige jeg er meget tilfreds med hvordan tingene bliver leveret og forklaret.
Thomsens anlægsgartnere
Thomsens anlægsgartnere
2020-09-04
Har ikke mødt nogle virksomheder som har ydet lige så god service som Meseo. Jeg fik lavet en hjemmeside hos dem. Her brugte de vildt god tid på at høre mine ideer samt komme med deres egen. Hjemmesiden blev 100 gange bedre end jeg kunne have forestillet mig:) Super godt produkt samt service hos Meseo. Kan klar anbefales
Victor Byskou
Victor Byskou
2020-08-10
Kan kunne anbefale MESEO, super god service og høj kvalitet i alt de laver og leverer. Varm anbefaling herfra!
Bo Karlssen
Bo Karlssen
2020-08-10
Fik mig en god video der var bedre end jeg kunne forestille mig!

Garik Haldrup

SEO og Hjemmeside ekspert

” Har du brug for en løsning der faktisk kan levere et resultat som kan betale sig? Jeg er en af medstifterne af Meseo.dk og jeg står klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og projekter”

Garik Haldrup

SEO og Hjemmeside ekspert 

” Har du brug for en løsning der faktisk kan levere et resultat som kan betale sig? Jeg er en af medstifterne af Meseo.dk og jeg står klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og projekter”

Scroll to Top