Rangere din virksomhed bedre og skab resultater der skaber vækst

SEO (Søgemaskineoptimering) er kunsten at gøre netop din virksomheds hjemmeside betydningsfuld og relevant for søgemaskiner som eksempelvist Google. SEO består af en masse faktorer og kan være en hel jungle at navigere i. Derfor er det vigtigt at du finder en kompetent virksomhed som kan hjælpe din virksomhed med at vækste og være endnu mere relevant.

Den vigtigste kilde for 95% af alle websider i verden er stadigvæk søgemaskinerne.
Søgemaskiner som google er stadigvæk den vigtigste kilde for salg og information. Selvom sociale medier vokser og en virksomheds tilstedeværelse bliver vigtigere og vigtigere, er det stadigvæk søgemaskiner. Når folk bruger Google, søger de efter et specifik produkt eller en konkret løsning, og derfor kan man argumentere for, at de er mere modtagelige overfor et salg eller annoncering, når de selv opsøger produktet.

Meseo.dk søger for at du for den bedst mulige service og en optimering der skaber positive resultater. En søgeordsanalyse involverer research samt god viden om dit forretningsområde og hvilke behov du ønske at dække hos dine kunder. Og netop dette hjælper vi med at formidle og på den måde få din virksomhed i tops i søge resultaterne.


Komplet SEO optimering

fra

    • Komplet analyse af nuværende SEO
    • Optimering af optil 20 søgeord
    • Telefon og Email   
    • Søgeord Analyse
    • Analyse af optil 10 konkurrenter

SEO Cases resultater

Læs om hvordan ravns.com SEO blev optimeret med 181% på 3 måneder.

Læs om hvordan vesteruplund.com øgede sin omsætning med 80% på blot 4 måneder.

Se Hvordan DonHandy.Com gik fra et match på 2 søgeord til forside resultater på blot 3 måneder.

1

Analyse

Fysisk eller web møde hvor vi lytter til dine ønsker og krav til SEO. Samtidig analysere vi din virksomheds Nuværende SEO. 

2

Implementering

Vi begynder implementeringsprocessen og begynder hermed med at optimere din hjemmeside med vores SEO redskaber.

3

Optimering

Herefter optimere og vedligeholder din SEO over de løbende måneder som aftalen er lavet.

Seo er en fantastisk investering

God investering: Alle seriøse virksomheder ønsker at vækste og være på forkant med konkurrence i branchen. SEO er en fantastisk mulighed for alle virksomheder, store som små, da det er en perfekt mulighed for at synliggøre sig på Google

Har du en flot hjemmeside, eller den perfekte ide? men ikke den rigtige SEO opsætning så kan det hele være ligemeget. Når du søger på Google, er det Googles opgave at du ser de mest relevante og vigtigste  resultater i toppen, som matcher med din søgning. SEO er derfor en utrolig betydningsfuld faktor, for hvis du ikke har et stærkt SEO, vil google finde andre virksomheder mere relevante og placere din hjemmeside under dem. 

Det kan altid betale sig at investere få tusinde kroner i professionelt SEO  som kan tjene ens virksomhed i mange år. Vores arbejde forøger at få din hjemmeside længere op i søgeresultaterne og dermed ud foran flere kunder, som i sidste ende vil vækste din virksomhed og løfte den til nye højder. 

Hvorfor vælge Meseo.dk?

Hos Meseo har vi mange års erfaring i SEO. Dette gør at vi i sammenspil kan skabe en perfekt løsning for din virksomhed.

Vi har arbejdet med utallige virksomheder og har derfor en ekspertise i SEO. Og skulle du stadig være usikker på vores løsninger, kan du blot kigge på vores 5 stjerner på trustpilot.

Mathias M.

Adm. Direktør

Få et tilbud

Ønsker du at blive ringet op angående tilbud på en Hjemmeside?
Så udfyld dine oplysninger her og vi ringer til dig.