whiteboard-animationsvideo

Brug ikke en whiteboard-animationsvideo! (Indtil du læser denne artikel)

Er du sikker på, at du vil bruge en whiteboard-animationsvideo til din virksomhed? Vi kan ikke sige, at vi bebrejder dig … De er trods alt en meget populær type forklaringsvideo inden for markedsføring. Hvis du gør dem rigtigt, i det mindste .

Indrømmet, en vellavet whiteboard-animationsvideo kan være et fantastisk indholdsværktøj. Men  der er også meget, der kan gå galt med dem. For at forhindre det i at ske, er der et par ting, du bør overveje, før du bruger en.

1. Hvornår skal du ( bestemt ) gå med en whiteboard-animationsvideo?

Selvom det er en type forklaringsvideo –  som kan beskrive enhver forretning eller et produkt  – er whiteboard-videostilen ikke nødvendigvis den bedste stil hver gang. Uanset om det passer eller ikke, afhænger det virkelig af din besked, dine marketingmål og det produkt eller den service, du vil komme på tværs af.

Læs om hvad Meseo kan tilbyde af animations videoer her

Når det er sagt, bliver denne stil af animation et ” must-have ” under visse betingelser. Her er et par eksempler på de omstændigheder, hvor vi altid anbefaler dem:

1.1. Når dine produkter eller tjenester er indviklede eller meget tekniske:

På grund af deres natur og æstetik er whiteboard-animationsvideoer lærerige. De ligner de tavler, vi har brugt i årevis under forretningsmøder og i skolelokaler.

Der er noget ved at have et hvidt rum –  uden forstyrrelser  – og at se de oplysninger, der løses foran dig, der gør det lettere at følge ideerne. Der er endda undersøgelser, der viser, at brug af en sådan opsætning kan  øge informationsopbevaring med 15% .

Når elementer i din besked afhænger af virkelig komplekse ideer, er en whiteboard-forklaringsvideo det ideelle køretøj til at få dem på tværs på engagerende, sjove og interessante måder.

Læs mere om, hvorfor animationsvideoer er godt for din virksomhed her

1.2. Når du har brug for at dække en masse information:

Ligesom andre typer forklaringsvideoer har en whiteboard-animationsvideo stor kapacitet til at syntetisere og kondensere information effektivt. Det, der er  unikt for whiteboards, er deres præsentation, der lader ideer udfolde sig foran seerne uden distraktioner, samtidig med at de bevarer deres interesse.

Når du laver whiteboard-animationsvideoer, kan du skabe stykker, der er længere end gennemsnittet, mens de forbliver underholdende. Denne unikke dynamik af indhold og præsentation giver dig mulighed for at sætte mere indhold derinde, end du ellers ville være i stand til med andre stilarter. Og dermed undgår du risikoen for at virke kedelig med for meget indhold.

Læs, hvad Meseo kan gøre for din hjemmside her

1.3. Når du vil have en lys, men korporativ tone til B2B:

Tag ikke fejl; whiteboard animationsvideoer er lige så effektive i et B2C-miljø.

Men når dit mål er hurtigt at fange opmærksomheden og vække interesse for andre virksomheder, kan det at bruge whiteboard-animationsvideoer give dig en fordel. Deres strømlinede og rene æstetik kombineret med et grundigt, men alligevel kort script og stilens karakteristiske humor gør dem ideelle til forretningsmiljøer.

Der er andre tilfælde, hvor whiteboard-stilen kan skinne, men disse er nogle få, hvor de sandsynligvis vil være det bedste alternativ.

2. Almindelige faldgruber og fejl

Til trods for det gode en vellavet whiteboard-animationsvideo kan bringe til din marketingkampagne, kan en dårligt fremstillet kan være lige så skadelig!

Udefra kan det at “gøre det rigtigt ” virke som et ret ligetil forslag. Uden erfaring eller nogen kyndig, der guider dig, er det dog relativt let at ødelægge mange af de elementer, der gør whiteboard-animationsvideoer gode.

Her er et par af de mest almindelige fejl:

2.1. En whiteboard-video uden tegnehånd:

Det lyder måske som en ubetydelig ting. Men faktum er, at det at vise en hånd, der tegner billederne, er en hæfteklamme til formatet af en grund.

whiteboard-animationsvideo
945158

Ikke kun yder den tiltrængt dynamik til videoen, men det hjælper også med at skabe en følelse af nærhed med seeren, hvilket bare føjer til fordybelsen.

2.2. En whiteboard-animationsvideo med en farvet baggrund:

Det  hvide  i tavlen er ikke til debat.

Som vi nævnte tidligere, ved hjælp af en hvid baggrund hjælper det faktisk med opbevaring af information, men det favoriserer også et andet kritisk formål.

At have en neutral sort-hvid indstilling gør det så, at når du gør  brug farve (en vital markedsføringsstrategi i disse videoer), understreger det dens betydning.

2.3. Brug ikke sammenkoblede tegninger:

Brug af separate illustrationer bryder helt illusionen om kontinuitet og progression af din whiteboard-animationsvideo.

Vi bruger sammenkoblede billeder i disse videoer  netop for  at sikre, at din visuelle fortælling er lettere at følge. Tilføje op til den idé, du prøver at få på tværs.

Kontinuitet er essensen af ​​en whiteboard-animeret video!

2.4. Ændring af whiteboard-animationsstil:

Vi er alle klar til originalitet og sørger for, at din whiteboard-animerede video føles unik.

Når det er sagt, er der kun så meget, du kan føje til en kage, før den holder op med at være en kage!

Opfyldelse af de vigtige milepæle i en whiteboard-forklaringsvideo ( animationsstil, fortæller og andre troper ovenfor) er uundværlig for, at din video kan fungere.

2.5. Dårlige (eller ikke-eksisterende) animationer:

Mange mennesker misforstår den minimalistiske og slanke stil med whiteboard-forklaringsvideoer som “ enkle ”. Så meget, at du endda kunne lave whiteboard-animationsvideoer uden animation og stadig få gode resultater.

Intet kunne være længere væk fra sandheden!

Om ikke andet gør fraværet af farve og andre distraherende faktorer  animationen så meget mere signifikant  og nødvendig .

Bevægelse hjælper med at holde seers opmærksomhed i skak, mens det også hjælper med at formidle videoens ideer på en underholdende måde!

Whiteboard-videoer, der ikke bruger animation ( eller har dårlig animationskvalitet ), kan ikke være effektive.

Der er masser af andre ting, der kan underminere din videos effektivitet. Alligevel er de, der er anført her, virkelig blandt de mest uhyggelige.

3. Sådan vælger du et whiteboard-videofirma,  der passer dig

Da vi allerede har fastslået, at høj kvalitet og opmærksomhed på detaljer er altafgørende for, at en whiteboard-video kan fungere, følger det, at det kreative team bag det skal være i stand til at opfylde disse krav. Ingen undskyldninger.

Ellers spilder du bare penge og tid på et stykke indhold, der ikke opfylder dine forventninger og marketingmål!

Sagen er, at med så mange virksomheder derude, der tilbyder  video marketing  tjenester, kan det være vanskeligt at adskille hveden fra agnet. For at gøre denne udvælgelsesproces nemmere for dig og din virksomhed er her en let at følge referencevejledning, der kan hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.

  • Kvalitet og ekspertise:  Når man overvejer et  animeret videofirma , er den første ting at kontrollere deres portefølje, tidligere arbejde og referencer. Få en fornemmelse for deres arbejde, og sørg for, at det opfylder dit brands behov og standarder.
  • Kommunikation:  Den udbyder, du søger, skal være tilgængelig! Jævn og klar kommunikation er ikke valgfri under en kreativ indsats, og en whiteboard-forklaringsvideo er ingen undtagelse. Det firma, du vælger, skal stille sig til rådighed for at modtage dine input gennem hele processen.
  • Tilpasning: At have en skræddersyet whiteboard-video, der føles unik, er integreret i stykkets ydeevne. Du bør lave whiteboard-animationsvideoer, der afspejler din virksomheds image og fremmer dit brand effektivt. At gå efter banale indholdsstykker med en genanvendt følelse vil ikke gøre nogen noget godt.
  • Feedback:  Tjek feedback og udtalelser fra tidligere kunder samt anmeldelser og kommentarer. Ikke alle interaktioner mellem klienter og virksomheder er de samme, men det er det værd at vide, hvad andre kunder syntes om den service, de modtog.
  • Whiteboard Explainer Videopris:  Som med alt andet i livet får du det du betaler for. Billigere virksomheder går normalt efter skabelonvideoer med ringe eller ingen originalitet. 

Uanset din niche eller dit fokus skal det være dit mål at gå til et produktionsfirma, der udelukkende arbejder med animerede videoer, imødekommer dit budget og er i stand til at levere den kvalitet, du ønsker.

Konklusion

Som du kan se, går mange elementer i at få den højkvalitets whiteboard-forklaringsvideo, der passer  til din virksomhed.

Det er altså hvis du leder efter et stykke marketingindhold, der er i stand til at producere de resultater, din virksomhed er efter.

Hvis du ikke tager noget andet fra dette indlæg, skal du huske, at kvaliteten af  din whiteboard-forklaringsvideo er afhængig af meget mere end bare grafik! Du har brug for et videofirma, der ikke kun kan lave whiteboard-animationsvideoer, men det er også i stand til at levere på alle disse aspekter hver gang.

Hvis du gerne vil vide mere om vores proces, og hvordan vi kan hjælpe din virksomheds marketingmål gennem effektivt, fuldt tilpasset videoindhold, så  kontakt os i dag !

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top